Artariel Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 ikinci eli ne eder bunların totalde? ona göre abd'ye giden arkadaşa ryzen parçaları toplatacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 İyi fiyat verirsen ben alırım ofis için. Geçen hafta mac'i yakınca aklım başıma geldi, bir tane de yedek bilgisayar toplamam gerektiğini farkettim :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 mesela 1800 dersem nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Zaaaxd der ve koşarak uzaklaşırım :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Ne kadar inebilirsin son fiyatın ne? Oğlumun bilgisayarını güncelleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 sıfırını 1800'e almamışsındır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 ayrı ayrı fiyat verirsen, belki bişiler olur ama 1800 :( baltalanma payı bıraktın sanırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Yok yahu yuksekten actim fiyati dusurme payi olsun diye. Ben de bilmiyorum su anki piyasayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 1200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 karşı balta: 1200 nedir abi? sadece işlemci zaten 1000 tl civarına satılıyor. akirafes said: 1200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 1500 e anlaşırlar işte biri 300 fazla söyledi diğeri de 300 az söyledi tam ortası 1500 hesabın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 sormamış kimse, garantisi var mı ne zaman alındılar. sıfıra çok yakın fiyat verdiğine göre 3-4 aylık falan mı bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 gpu ve harddisk hariç direkt kasa olarak satmaya karar verdim. parçalayıp söküp tek tek satmak üşendirdi. şöyle: i7 4790k 2x8gb hyperx 1600mhz msi z97-g43 anakart cooler master hyper 212 evo soğutucu seasonic m12ii 620w 80+ bronze yarı modüler power supply aerocool warrior-x blue kasa cpu, ram ve anakart 2015 ağustos faturalı, yani bu ağustosa kadar garantileri devam ediyor. hepsinin kutusu duruyor olmalı, en azından power supplyın kutusu ve ek kablolarının durduğundan eminim. OC yaparım diyordum ihtiyaç duymadığım için yapmadım, niye oc soğutucusu aldım bilmiyorum. dolayısıyla parçaları herhangi bir tehlikeli voltaj seviyesinde kullanmadım. istanbul içi satmak istiyorum, bizzat elden teslim etsem iyi olur dev gibi kasa kargo şirketlerinde param parça olmasın. hali hazırda kullandığım çalışan kasayı bozuk gönderip sorunlarla uğraşmak istemiyorum 2000 tl, fiyatın makul olduğunu düşünüyorum. herhangi bir gpu'ya bottleneck yapma ihtimali olduğunu sanmıyorum, yanına gtx 1070 falan atarak gayet high end bir sistem kurmuş olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 işlemciyi 600 e alırım, yurtta mısın sen hala istanbul dediğin özyeğen üni mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar