Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Evet.... Gelelim en hassasss ve vahşi olduğum ve hepimizin olduğu konuya. Eminim bazı karşı cins arkadaşlarım bana karşı çıkacaklardır ama düşüncelerim hiçbir zaman değişmeyecek... Buradaki 20 posttan görebiliyoruz ki herkez aynı fikirde. KARI MİLLETİNİN ÇENESİ DÜŞTÜMÜ... KAPANMAZ... Bu kadar insanın aynı fikirde olmalarının tabiki bir sebebi var. Hepsinin erkek olmaları. Bilmiyorum Çocuklar Duymasın dizisini izleyen var mı ama orada bir bölümde bunu açık bir şekilde ortaya koymuşlardı. Dişi diye bahsedeceğim, oradaki dişi erkek ile kavga ediyordu ve konuşma asla sona ermiyordu. Erkek, Haluk ne söylese Dişi son sözü söylemek için birşey uyduruyor, mantıklı yada mantıksız bir cevap veriyordu. Bunu ben hayatım boyunca karşı cins ile konuşurken yaşadım, eminim benim gibi düşünen arkadaşlarım da vardır. Bayanlar kanuşma, tartışma ne olursa olsun, haklı olsunlar haksız olsunlar,ortada birşey olmasın, yada olsun hep SON SÖZÜ söylemek isterler. Bunun onlara bir güç, bir üstünlük sağladığını düşünürler. Belki fiziksel zayıflıklarını bu yönde tamamlamaya çalışmaları normal ama bazen abartı dereceye tırmandırabiliyorlar olayları. Bana göre Erkekler Fiziksel, bayanlar ise emotional yani duygusal bakımdan daha duyarlıdırlar. Ama bu duyarlılıkları bizi odun zannedim konuşurken üstümüze çıkmaları anlamına gelmez. Özet olarak; - Karı milletinin çenesi düştümü kapanmaz. - Çok inatçılardır, asla gururlarından konuşma esnasında ödün vermezler. - Çok bildiklerini zannederler... - Hep son sözü söylemek isterler. Lütfen kimse bir saldırı olarak algılamasın bu yazımı. Bu forumu okuyan kız arkadaşlarımız olucaktır muhtemelen. Lütfen düşüncelerini belirtsinler ama saldırıda bulunmasınlar. Bunlar çok genel yargılar bile olsa benim ŞAHSİ düşüncelerimdir. Not: BEKARLIK SULTANLIKTIR :)[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: Sufi, 11 June 2003 14:08 tarihinde demiş ki: konuşmak dediniz de aklıma geldi... bu forumda konuşan kaç bayan var? benim şu ana kadar bildiğim 3: birisi bizim jinni, seyrek uğrar. diğeri malum ema hanım. 3.sü yeni üyeydi, hatırlayamadım ismini. beni kastediosan, ben yeni degilim bu forumlarin adi pepelek`ken, hatta bu forumlar lokal network`te yazilioken vardim, hatta bu forumun henuz iki uyesi varken bunlardan biri bendim =] bi cogunuz buraya takilmaya baslamadan once ben azcik ortadan yokulmustum, dondum simdi... bayan oldugunu kesinlikle bildigim 3, emin olamadiklarimla beraber 7 kisi var. umarim daha da artar zamanla =][hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 abi kermit söylecek bişi bırakmamış yane :D +1 diom ben yine :-)[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 benimde emin olduğum 3 kişi var yazıyım istiyosanız eminim bunlardan, bak ciddiyim ha eminim vallaha[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ilk iki üyeden birisi kadınken 10000 küsur üyede 5-10 kadın olması da ilginç.. :) ama athe ve ema apla'larımız trinity misali insanlardır, çatır çutur tekme-tokatlarlar yüzlerce erkek üyesi gelse paticik'in. ayağımızı denk alalım.. ;)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 oke tırstım valla bundan sonra ayağımı denk alıcam da nasıl alınıyo denk ayak nasıl bişey birisi anlatsın ![hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 üşenmesen bütün yazıları editliycem, cennet bahçesine çeviricem burayı ama sizden daha önemli işlerim var. o bakımdan şöyle diyerek geçiyorum: karı diyen diliniz kopsun! kaave burası di mi? *!kızar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 git dalga geçecek başka yer bul! şaka yapmıyoruz burda! /ema [Bu mesaj Emaleth tarafından 11 June 2003 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ema apla sen adresi tespit et beni en yakın tel kulubesinden yolla, arkadaşla ilgilenirim.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 * özür diler * [hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Matrix crocodile'i oluyor galiba bunlar. Yeni türemiş. Heheh :) Şaka...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: athea, 11 June 2003 16:37 tarihinde demiş ki: beni kastediosan, ben yeni degilim hayır, kastettiğim sen değilidn. seni unutmuşum pardon. bahsettiğim bayan üye, yeni üyelerin avatar olarak aldığı baloncuklardan almış bir isimdi. seninle birlikte bildiğim 4 etti.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 yok rica ederim ehe hemen alttaki mesajda biri athe demis de ondan aciklayasim tuttu =][hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 hehe hırs yaptım buldum o bayan kullanıcıyı :) kızları da askere alsınlar topic'inde yazmış bir üye: seyir. bir de Angel_ varmış orada bayan. daha doğrusu bayan olduklarını belirtmişler.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: Sufi, 11 June 2003 17:41 tarihinde demiş ki: hehe hırs yaptım buldum o bayan kullanıcıyı :) şşşt! bacın olur :P ehehehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: Sufi, 11 June 2003 17:41 tarihinde demiş ki: hehe hırs yaptım buldum o bayan kullanıcıyı :) kızları da askere alsınlar topic'inde yazmış bir üye: seyir. bir de Angel_ varmış orada bayan. daha doğrusu bayan olduklarını belirtmişler.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. evet angel bayan oluyor şahsen baal a sor o biliyo aynı ünideler ![hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 kızlar bilgisayardan anlamıyor diye konu açmıştım nedenini bilmiyorum ama "garbage" bölümüne gönderdiler... bu konu burada kalır inşallah??[hline]So need your love, so fuck you all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: Emaleth, 11 June 2003 17:46 tarihinde demiş ki: said: Sufi, 11 June 2003 17:41 tarihinde demiş ki: hehe hırs yaptım buldum o bayan kullanıcıyı :) şşşt! bacın olur :P ehehehe... yaw bacım olur tabi :) insan forum arkadaşına yan gözle bakar mı? bakmaz di mi? :-) şaka bir yana muhtemelen buradaki kullanıcıların %95'inden fazlasının epeycene bir abisi sayılırım.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. [Bu mesaj Sufi tarafından 11 June 2003 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 TAbii kadınlatr daha gevezedir siz hiç aptal bi elbise hakkında 3 saat boyunca yorum yapabilme kapasitesine sahip bir erkek gordunuz mu dunyamızda[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 çoook. ama kadınlar arasında bu oran daha yüksektir o ayrı.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 İstisnalar kaideyi bozmaz be SUficim o çık konusanlara sole erkek adam agır olur..........HEYT BE gaza geldim *!Gaza gelir*[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 hehehe doğru söze ne denir? tabi, hanım kadınlar da ağır olur. o da başka bir ayrı konu :-)[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: İstisnalar kaideyi bozmaz be SUficim o çık konusanlara sole erkek adam agır olur..........HEYT BE gaza geldim *!Gaza gelir*[hline]Blood never ends without the power of wisdom ben 53 kiloyum ağırmıyım ?[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Bayan üye birde girift var. Kendisi yan sinifimda olur :). Neyse bu tartişma bence bir yere varmaz. Kadinlar erkek olmadı erkekler kadın, dolayisiyla hiç bi yorum yapamayiz.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: said: Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: İstisnalar kaideyi bozmaz be SUficim o çık konusanlara sole erkek adam agır olur..........HEYT BE gaza geldim *!Gaza gelir*[hline]Blood never ends without the power of wisdom ben 53 kiloyum ağırmıyım ?[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) +1:lol:[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar