cyclad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 yapılan bi araştırmaya göre erkekler kadınlardan daha gevezeyMİŞ...kadınların konuşması neden sonuç ilişkisine bağlı ve akıcıyMIŞ... erkekler ise monoton ve karşısındakinin sözünü keserek konuşuyorMUŞ... bu araştırmayı kınıyorum "kın" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 yalanMIŞ bu yazı[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Tamamen koLpa. :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Aklıma okuduğum şöyle bir hikaye geldi. Bir viraj bitiminde iki araba birbirine yaklaşır. Birinde kadın diğerinde erkek vardır. Erkeğin kullandığı araç dağ yüzünden sonu görünmeyen virajdan çıkmaktadır. Yanyana geldiklerinde erkek camı açar ve "Domuz!" diye bağırır. Kadın buna sinirlenir ve cevap olarak "Eşek!" der ve camı kapatıp hışımla viraja girer. Az sonra da bir domuza çarpar. Buradan çıkarılacak ders. Erkekler konuşmayı kadınlar da dinlemeyi öğrenmelidir.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 buda değişik bi bakış açısı hoş hikaye tuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bıdı bıdı..[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Dresquin e +1 ;] heheh harbi süfer aşmış ırkız... Biz çalışalım Kadınlar bayram etsin :P *! Kalkanını terliklere kaldırır...Ema ve Athe nin okumadığına dua eder*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 abijim bütün gün çalış didin çocuğu karıyı doyur derken adamda mantıklı konuşcak halmi kalır beaa:)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 yok ben kızlarla laf dalasına gırmem ve soyle bır felsefe buldum genclıge onerıyorum bunu bir kadınla laf dalasına gırılmez cunkı sen saatlerce konusursun cenen duser toprakta erır ve onun yaydıgı minerallerden yenı bıtkıler olusur agıc olur agıc yaslanır fakat kadın daha soylıceklerının yarısına bıle gelmemıstır bu yuzden laf dalasına gırmeye calısan bır kadın ılk satasmasını yaptıgı anda "Umrumda Degılsın" tarzı bır cevap verılıp susulup hatta kulaklar tıkanmalıdır bu yenılme veya savastan kacma degıl tamtersı kadın pısıkolojısınde galıbıyettır.Kadınlar bu yaptıgın ıcın sana korkak yendım felan dıyebılırler ama ıcerıden yanarlar cunkı amaclarına ulasamamıs kendı cenesı ve zekasının senınkılerden ustun oldugunu kanıtlıyamamıstır bırde bır bılmece geldı aklıma On kapıda karın bagırıyor arka kapıda kopek havlıyor ılk once hangısını eve alırsın cevap kopek cunkı kopek eve gırınce susar ama karın asla susmaz :) bırde su klasık var Tanrı evrenı yarattı ve dınledı Tanrı dunyayı yarattı ve dınledı Tanrı meleklerı yarattı ve dınledı Tanrı erkegı yarattı ve dınledı Tanrı kadını yarattı ve ne Tanrı ne Melekler nede Erkekler bır daha kulaklarını kapatmaktan dınlıyemedıler :)[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: cyclad, 11 June 2003 02:30 tarihinde demiş ki: abijim bütün gün çalış didin çocuğu karıyı doyur derken adamda mantıklı konuşcak halmi kalır beaa:)[hline] Çok ayıp esefle kınıyorum "KARI" degıl "Kadın" denır benım postmodern kardesım 21. yuzyılda boyle adamların olması ne kadar utanc verıcı[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: Viktor, 11 June 2003 02:38 tarihinde demiş ki: Çok ayıp esefle kınıyorum "KARI" degıl "Kadın" denır benım postmodern kardesım 21. yuzyılda boyle adamların olması ne kadar utanc verıcı[hline] karı ve kadın farklı şeylerdir karı kelimesini nie bu kadar sevmiyosunuz anlamıyom karı koca işte ne yani alın ingilizce o zaman wife woman yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 abı harbı bazen dıkkatımı benım cekıyor erkek mılletınde sorun var[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos [Bu mesaj Llama tarafından 11 June 2003 10:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 erkekler kadınların çenesini kapatabilmek için zorunlu olarak konuşurlar:-)[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! kyle:Ooo BABA hoşgeldin... baba:hoşbulduk,hoşbulduk... kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu? baba:Benim kafamı bozmayın.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 konuşmak dediniz de aklıma geldi... bu forumda konuşan kaç bayan var? benim şu ana kadar bildiğim 3: birisi bizim jinni, seyrek uğrar. diğeri malum ema hanım. 3.sü yeni üyeydi, hatırlayamadım ismini. yoksa gerçekten dresquin'in de dediği gibi, kadınların genelinin konuşma ihtiyacı duydukları konular erkeklerinkine göre daha mı sınırlı?[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Athea.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Viktor +1 başka bişi demiom :D[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: Viktor, 11 June 2003 02:38 tarihinde demiş ki: Çok ayıp esefle kınıyorum "KARI" degıl "Kadın" denır benım postmodern kardesım 21. yuzyılda boyle adamların olması ne kadar utanc verıcı Extra Light Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Gimli's Secret[hline]-Master Yoda, I'm ready -Much you have learned Urza, but a lamer still you are not -But Master, I've completed the trials -One more obstacle to overcome and a lamer will you be... get lame you must Padawan UrZa, 22 October 2002 17:30 tarihinde demiş ki: bende de 1024 ram war:) Lamer Master 2 : Lamer Outcast Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 karı kısmının çenesi düştümü kapanmazki be öyle bi erkek görmedim ben daha bıdı bıdı yapan aptal aptal konulardan 2 saat boyunca konuşabilen istisnalar kaideyi bozmasın ama karı kısmının geneli kafa şişirmek için yaratilmiş :)[hline]Beni ,paso paticik gezerken gören bi arkadaş dedi ki ; Paticiğin sahibinin kızı warmı ? versinler sana bende dedimki ; lan imzaya quote'li bişiler koyulmuyo yoksa yazardım bunu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 lol "karı" hukuki bir terimdir. eşanlamlısı da yoktur. eş demeyin. eş, cinsiyet belirtmez.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 hmmhava bozmaya başladı yakında terlik papuç yağacak... uğur böceklerine haber vermek lazım[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 olurmu oyle sey.sacma[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » « Volkan Polat » « Ankara» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 gevezelik cinsiyetle irkla oalcak bir sey degil. Hic bir sey cinsiyete bagli degildir. Bizim kulturumuz erkek cocuklerini spora ve vucut gelistirmeye daha yatkins ekilde buyuttugu icin erkeklerimiz fiziksel olarak daha guclu oluyor, evde barbie siyle oynayan kiz da normal olarak EQ su ve bazen IQ su yuksek cikiyor. Ben mesela cok az futbol ya da basket oynayarak buyudum, mahalledeki cocuklar sokakta futbol oynayip arabaaa diye bogururken ben sessizce legolarla kendi utpoyami insa ederdim. BU nedenle ciliz ve bodur bi tip olarak buyudum. Yani duruma erkek kadin olarak bakacaginiza insan olarak bakmayi deneseniz...[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Bence de Yalan çünki beni görmemiş bu ibneler gelsinler kim daha geveze görsünler[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: kermit_frog, 11 June 2003 16:17 tarihinde demiş ki: Bence de Yalan çünki beni görmemiş bu ibneler gelsinler kim daha geveze görsünler[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) o nasıl post ööle lo :D[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar