Snake Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 oyunsuz, tek veya çift kollu (tercihim tek kol) super slim ps3 arıyorum. hdd boyutu önemli değil. ayrıca, aradığım ps3ün sıfırını en uygun fiyatlı nerede bulabilirim? bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 slim olur dersen satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 hala 600 gibi absürt fiyatlara mı gidiyo ikinci elleri? oyunsuz kolsuz sırf konsol için 400ün üstüne çıkmam valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 harbiden fazlaymış fiyatlar. neyse ben paticik dostu teklifimi bırakayım buraya; 120gb slim kasa 2 orjinal kol 450 lira. oyun da var da onları bi valuation'a tabi tutmam lazım. kutulu mgs4 ve bir kaç eski pes var. psn'de mgsV var, ground zeroes var, pes2016 var. 2 tane de yancı sahte kol (kıytırık ama çalışır) hadi bunların hepsi de etse etse 150 lira etsin. 600'e vereyim hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 bu arada ps3 sahibi olmadığım için meraktan soruyorum 120gb hdd yeterli oluyor mu? yani sadece psn'den takılacaksam mesela iki oyun kursam zaten 80gb falan etmiyor mu? rastgele bir sata 2.5" hdd ile replace edebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 120 az ya, allahtan ps3 oyunlarının boyutu da az gerçi. ama değiştirmek en güzeli. 160gb 2.5 hdd var bi de elimde eski. onu da vereyim yanında hediye sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 yok ben almayacam adamın ilanına yancılık etmeyeyim. ama aklımda olsun diye soruyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 altıyüz maltıyüz vereceğine gel ben sana 1000tl'ye ps4 slim vereyim. geriden gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 ginaly said: harbiden fazlaymış fiyatlar. neyse ben paticik dostu teklifimi bırakayım buraya; 120gb slim kasa 2 orjinal kol 450 lira. oyun da var da onları bi valuation'a tabi tutmam lazım. kutulu mgs4 ve bir kaç eski pes var. psn'de mgsV var, ground zeroes var, pes2016 var. 2 tane de yancı sahte kol (kıytırık ama çalışır) hadi bunların hepsi de etse etse 150 lira etsin. 600'e vereyim hepsini. eski ps3üm sendekinin aynısıydı. gerizekalı birine ödünç verdim makineyi sonra embesil bozmuş, geri almaya da üşendim. o sebeple almışken super slim alayım diyorum. zaten evde makineyi koycak yer de yok gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Merak ettim. Süper slim olmasının özel bir sebebi var mı ? Slim model bence en başarılı modeli aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Snake said: ginaly said: harbiden fazlaymış fiyatlar. neyse ben paticik dostu teklifimi bırakayım buraya; 120gb slim kasa 2 orjinal kol 450 lira. oyun da var da onları bi valuation'a tabi tutmam lazım. kutulu mgs4 ve bir kaç eski pes var. psn'de mgsV var, ground zeroes var, pes2016 var. 2 tane de yancı sahte kol (kıytırık ama çalışır) hadi bunların hepsi de etse etse 150 lira etsin. 600'e vereyim hepsini. eski ps3üm sendekinin aynısıydı. gerizekalı birine ödünç verdim makineyi sonra embesil bozmuş, geri almaya da üşendim. o sebeple almışken super slim alayım diyorum. zaten evde makineyi koycak yer de yok gibi bişi. Gel 500e el sıkışalım, superslimden daha iyi bu boşver ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Superslim den uzak dur. Fat kasa customize edeceksen çok iyi ama yok uğraşamam dersen en ideali slim kasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 niye, nesi var ki superslim'in? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar