akirafes Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 di said: Hadi lan alsaniza biriniz su motoru. Isimiz var adamla, ne kadar cabuk satarsa o kadar cabuk gelecek. Forumdan alan ya da araci olan olursa title da vericem bak soz. cadde deki motorcu arklara copy paste yaptım. Satamasam da title hakkettim gibi. Elimden geleni yapıyorum. Gerci Londra ya +1 pati diye daha da zorluyorum. Canım Londram ne kadar özledik ailece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Tamam dedim adamlara, yarın gelip alacaklar sabahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Kaciyosan 3e 5e bakmiycan abi saten. Ben de miniyi oyle verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Dedim bir pati ye gitsin galeriye gideceğine, kısmet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Galericiyle gorusunce paticik uyesi miymis sor abi. Gelsin title'ini vereyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 motorcu title i veririsin. Glad hadi hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 güzelmiş motor, bir yıl sonra satıyor olsan ben alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Aynen kaçırılmayacak motor, para olsa ben 3. motor olarak alabilirdim, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SARBAY Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 35k dan ilanını verir yakında nomıssız vicdonsızlar :( Kredi çekip alasım geldi yeminle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Aslında istediğim tarz böyle daha kıvrak daha sert sürmeye gelen bi makina ama fuarda yeni z1000sx e bi oturdum, inanılmaz rahatsız geldi, büyük endurodan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 güzel motor. bende cb 650f var, 2014 model. aynı motor tipi farklı iştte hemen hemen. çok memnunum ben, mt 07 gibi kafası ayrı götü ayrı oynamıyor. usturuplu bir alet. gidişi iyidir, titreşimi yoktur. gayet başarılı. belli ki adamın acelesi var, kaçmayacak fırsat gerçekten. ben de satıyorum da, ilana koymayı üşendim. arkadaş satsın, sonra benim ilanı baltalarsınız fasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 di said: Motorun tasiyacagi max agirligi gecmeyince bisey olmuyo abi. Binip de olduysen ondandir. sen banan şişko mu dedin https://i.imgflip.com/2/1b9y1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar