Gladmir Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Selam, 2015 siyah 1500 km de, en ufak cizik mevcut degil, surekli kapali garajda muhafaza ettim, rodaji duzgun, bakimlari Anes motor da yapildi. @di ve @sharky yuzunden satiyorum. fiyat 29.000 tl, sahibinden'e ilan koymadim henuz. Uzerinde extra koruma takozu mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 hayret ölmeden satabilen varmış bunlardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Motorun tasiyacagi max agirligi gecmeyince bisey olmuyo abi. Binip de olduysen ondandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 vakti gelmişti glad, artık bir tane yüksek jeep alırsın ve yaşlandığını tescil edersin. (bu mesajdan sonra satış kapanır gençler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 :) sagdan direksiyon cok zor benim icin, di ye alacaz bi jeep bizi gezdirecek artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 ingilterede range rovera binmeden ölemiyosun abi. illa ki bindiriyolar. en azından bi 2008 freelander 2 ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 ben bile coupe cabriodan başka araca binmem diyen adamım, az daha freelander alıyodum rengi fanta turuncusu olmasaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Abi gunde 5 milyon kisi tasiyinca bile felc olmayan bi toplu tasima sistemi var burada. Gereksiz bence arac falan. Anca keyif icin alinir alinirsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 ayda 1 kullanıyorum arabayı. literally. kahrolsun iyi toplu taşıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 medeniyet : how it's meant to be lived Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 ehliyetimi almış olsam 19 a alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 fotografta 0 gibi imajı var abi. zor olur 19a sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 eli kaymis yazarken :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 22 yazcaktım 19 yazmışım pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 25te anlaşırsınız bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 yaklasiyoruz evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 aa bi dakka lan şimdi farkettim. ow deki gladmir bu. o zaman 26 ya anlaşın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 param olsa alırdım cok istiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 haydaa, `soldier eshreff` misin sende yoksa :D Pati den birine giderse en guzeli olur tabi, iki kurus yukariya verecem diye sahibinden den de telef olmak istemiyorum lakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 lan 10+ yıldır forumdasınız, dünkü bebe ow ile mi tanıştınız püü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 olm adam senin kadar çok yazmıyor foruma tanımamaları normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Hadi lan alsaniza biriniz su motoru. Isimiz var adamla, ne kadar cabuk satarsa o kadar cabuk gelecek. Forumdan alan ya da araci olan olursa title da vericem bak soz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 nerde kullanıldı uzun yola çıkıldımı ? uzun yol dediğim şehirler arası 100km filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Tam simdi galeri 27 veriyor verecem burdan alan yoksa diye yazmaya girdim :) ilk 500 u demircikoy e dogru yaptim, rodajin ardindan florya maslak gidip geldim. Kalan km ler bebek dogduktan sonra haftasonlari 10'ar km seklinde oldu. Motor temiz olmasa buraya yazmazdim, yurt disina gidiyor olmasam zaten satmazdim :) Galeriye verecegime burdan birine vereyim, haber bekliyorlar motor a gelip bakmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 ya çok güzel makina imiş bu tam bir sporttouring aleti ki almak istiyorum ama seneye maddi durumlar vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar