Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

konsoloyun.com sponsorluk

zipzip

Öne çıkan mesajlar

Yo yo yo,

Pati ahalisinin elinden geldiğince korsana karşı (hoş konsolda zaten zor) ve kutulu oyun sevdiğini hepimiz biliyoruz. Benim kanala upgrade geldi ve yakın zamanda ps oyunlarına da başladım. Bu yüzden de konsoloyun ile sponsorluk başlattık. Öyle aman aman bi sponsorluk değil ama ps oyun fiyatları düşünülürse baya işime yarayacak bi şey. Bi bakıverirsiniz fiyatlara göre karar verirsiniz. Takas falan da var sitede.

https://konsoloyun.com/

dipnot: reklam işini sayın modlarımla konuşup anlaşıp açtım başlığı. en uygun yer burası olur diye düşündüm.
Sosyal ağlarda paylaş

ps4'te takas işine donanımhaber'den ordan burdan girilir ama işletmelerle girilmez.

dark souls 3 çıktıktan 1.5 ay sonra takas sordum bi yere. ibnelik olsun diye her oyunla sordum. bildiğin psn'nin bedava verdiği mgs ground zeroes 2 saatlik oyunla kafa kafaya gelir falan diyor sdfs.

gta v soruyorsun üstüne 100tl istiyor falan.
Sosyal ağlarda paylaş

arz/talep belirliyor takas piyasasinida, comarlar fifa ve gta disinda oyun talep etmiyorsa takascilar ne yapsin :D ellerinde kalma ihtimali olan oyunlara az veriyorlar, jrpglerin gideri yok tr piyasasinda misal

ps3 de cok takas yaptim ben, feza gibi uzun suredir duzgun calisan yerlerde vardi sark kurnazligi yapan yerlerde o zaman. PS4 de psn in steami aratmiyan indirimleri ve kampanyalari sagolsun 2. el pazarindan vazgecip sirf dijital gittim ben, 2k lik library var ama kardeslige bile acmadim kimseye sirf kafam rahat olsun diye

tuketiciden tuketiciye degisiyor iste :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...