Komutan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=LyNJEkRImmo Beğendim. Elimizde üç çeşit acil yardım ekibi var; polis, itfaiye ve ambulans. İhtiyaca göre bunları olay yerlerine yolluyoruz. Bu olayların bir kısmı direk olarak niteliği belli bir ihbar olarak haritada çıkıyor, bir kısmı için ise telefonda konuşup olayın ne gerektirdigini anlamamız gerekiyor. Tabii gerçek hayatta olduğu gibi gereksiz aramalar da oluyor. Gün sonunda performansa göre para kazanılıyor. Yeni araç. eleman ve ekipman alabiliyoruz. Openstreetmap'de olan bütün şehirlerin haritaları indirilebiliyor. Yani İstanbul'da veya ne bileyim Söke'de oynamak mümkün, ama haliyle insan isimlerinin Türkçe olmaması atmosferi zedeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 biraz this is the police gibi geldi konu itibariyle benzer zaten indiriyorum bakıyım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 gelen call cesitliligi az denilmis, bir saat sonra tekrara bagliyormus, oyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Bir süre sonra kendini tekrar etmesi mümkün ama bir saat gibi az bir süre değil. Bazı aramalar aynı şekilde başlayıp farklı şekilde devam ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 indirimde kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 neutrino said: gelen call cesitliligi az denilmis, bir saat sonra tekrara bagliyormus, oyle mi? Bir saat mi bilmem ama çok çabuk sıkıyor. Ben aldım duruyor kenarda açmıyorum bile ilk gunden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 şu tarz indie oyunları mobile release etsinler artık 3-5 sikko firmanın ağzına kadar reklam dolu ilerlemek iiçin kristal al temasından gına geldi yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 (düzenlendi) Bunun devamı 112 Operator çıktı bugün. Bu defa Türkiye'de Türk isimleri çıkıyor ama yine de konuşmaların İngilizce olması beni oyunun gerçekliğinden koparıyor. Nisan 23, 2020 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar