goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 bingildak said: 30 yaşında dedemin 80 yaşındaki eklemlerine sahip olmanı mı kıskandım anlamadım DASSSSSSSSSS öğlen hangi starbakstasın adres ver ölüm döğüşüne davet ediyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Değerli dostum @goldbären bana %10 fazla ödeme yaptı. Çok ucuza aldığı için kötü hissetmiş. Teşekkürler Paticik. Bu kadar özgün, duygusal ve iyi niyetli bir dostla beni tanıştırdığın için. Teşekkürler @goldbären, sen olduğun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 "ayıdan insanlık dersi" diye manşet atsaydın bi de abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 vay enayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 4-0-0 yapıcağına 4-4-0 yapmış sonra da yanlış yazdım geri yolla demeye utanıp ucuzdu filan demiş, bırak bu ayakları goçum kimi yiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 dört gün boyunca bunu mu düşündün şerlok, burnun kanamıştır düşünmekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 guzel mi abi..rahatlatti mi kulunclari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar