Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Bir ihtimal ilgili biri vardır diye bir de buraya ilan açayım dedim, yabancıya gitmez en azından diyerek :) Savant'ın ilk sahibiyim, kutu içeriğine tamamiyle sahibim. Garantisi devam ediyor. Fiyatım 1,250TL. Resimler jpg uploadresim uploadresim yükleresim yülkeresim yuklemekresim upload servislerijpg upload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 resim yükle resim yülke jpg upload resim yükleme servisleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 oooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 bunu satıp ne alacaksın abi merak ettim ya. cidden çok çok çok iyi bi in ear bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 se535 LTD-J ile takaslar mısın sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Valla bunu tamamen kaşıntıdan satıyorum, mantıklı bir açıklaması yok, birbirimizi kandırmayalım hiç :) Şuan etymotic er4xr kullanıyorum, bi de çerezlik tomahawk var 40 dolarlık earbud (rock metal müzikte hiç şakası yok). Yurtdışına çıkınca çok büyük ihtimal gene noble'dan, bu sefer custom bir model alıp zirvede bırakasım var. Mesela şu kalıplardan bazıları beni benden alıyor: https://nobleaudio.com/en/lookbook/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 bunlar nasıl dünyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 haplanmadan zor ya sunlara ilgi duymak sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Her hobinin ileri seviyesinin disaridan gorunusu bu, ustura falan kovalayan insanlar da var :) Bir sekilde oyalaniyor iste insanlar, bende 10-15k verip pavyon gibi pc kasasi toplamam mesela ama yapan var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Kültürüm arttı. Neler varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 ya şu kozmozlu olanlar enfes değil mi *-* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 kulak kirine ne güzel bulanır şimdi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Darqainu said: Bir sekilde oyalaniyor iste insanlar, bende 10-15k verip pavyon gibi pc kasasi toplamam mesela ama yapan var :) pavyon sensin lan inanmıyorsan da saygı duy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Darqainu said: Her hobinin ileri seviyesinin disaridan gorunusu bu, ustura falan kovalayan insanlar da var :) Bir sekilde oyalaniyor iste insanlar, bende 10-15k verip pavyon gibi pc kasasi toplamam mesela ama yapan var :) abi nasil gelisine vurmussun oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 benim kastettigim audiophile'liga duyulan ilgi ya da odenen paranin miktari degildi. hap kafasi derken custom'larin icine nebula kacmis dizaynindan bahsetmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 benim kastettigim audiophile'liga duyulan ilgi ya da odenen paranin miktari degildi. hap kafasi derken custom'larin icine nebula kacmis dizaynindan bahsetmistim :) https://nobleaudio.com/image/2/1000/750/5/media/uploads/lookbook/con-stamatis-4-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 para batmasi ile sekilcilik arasindaki muhtesem cizgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 siz neler yapıyorsunuz arkadaş ya kulaklıktır altı üstü tamam kaliteli birşey alırsın 150-200 tl verirsinde bunlar nasıl rakamlardır abi şunu dolmuşta filan unutsa insan psikolojisi bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Dolmus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Abi evet dolmus varmis. Istanbul'a arabasiz geldim, iki gundur akbil basmaltan bitap dustum. Benzinle daha hesapli seyahat ediliyor sanirim sdf. Kisisel aractan daha luks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 O manada sormamistim abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Simdi soyle bir sey var; custom'lar sirf sov olsun diye degil, senin kulaginin sekline gore customize edildigi icin custom. Gidip kulaginin kalibini alip adamlara yolluyorsun ona gore kulakligi yapiyorlar. Izolasyon ve daha iyi fit icin yani aslen. Her iki tarafinda 10ar driveri olan kulakliklar var, haliyle custom olmayan halleri biraz büyük olabiliyor, darlayabiliyor takani. 150-200luk kulakligi da bu seviyelerde bir sey dinledikten sonra kulagina takmazsin. Isin sikintisi o zaten, daha iyisini tecrube ettikten sonra o 150-200e donemiyorsun. "Ignorance is bliss" burda da tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Abi bunun icin cok ciddi dac lazim iste. Hifiman ler astell kern ler fiio lar lazim. Oyle "iphonedan dinliyorum agbi" yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Empedansi oyle acayip degil, iem sonucta, 30ohm. Surmesi cok sorun olmaz ama uyumlu kaynak onemli tabi. Iphone'da yoklukta tidal araciligiyla dinlemisligim var ama cok kahretmedi, zaten mobilken okadar kritik dinlenmiyor :D Ama guzel bir dap olursa sahlanir tabi; bi hifiman, ak, yada ucuza ibasso dx80 falan olursa tadindan yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Dac yzmisim, dap yerine. Zaten o daplarin icindeki dac lar onemli olan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar