Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla bunu tamamen kaşıntıdan satıyorum, mantıklı bir açıklaması yok, birbirimizi kandırmayalım hiç :)

Şuan etymotic er4xr kullanıyorum, bi de çerezlik tomahawk var 40 dolarlık earbud (rock metal müzikte hiç şakası yok).

Yurtdışına çıkınca çok büyük ihtimal gene noble'dan, bu sefer custom bir model alıp zirvede bırakasım var. Mesela şu kalıplardan bazıları beni benden alıyor:

https://nobleaudio.com/en/lookbook/
Mesaj tarihi:
Her hobinin ileri seviyesinin disaridan gorunusu bu, ustura falan kovalayan insanlar da var :)

Bir sekilde oyalaniyor iste insanlar, bende 10-15k verip pavyon gibi pc kasasi toplamam mesela ama yapan var :)
Mesaj tarihi:
Darqainu said:

Her hobinin ileri seviyesinin disaridan gorunusu bu, ustura falan kovalayan insanlar da var :)

Bir sekilde oyalaniyor iste insanlar, bende 10-15k verip pavyon gibi pc kasasi toplamam mesela ama yapan var :)

abi nasil gelisine vurmussun oh.
Mesaj tarihi:
benim kastettigim audiophile'liga duyulan ilgi ya da odenen paranin miktari degildi. hap kafasi derken custom'larin icine nebula kacmis dizaynindan bahsetmistim :)

https://nobleaudio.com/image/2/1000/750/5/media/uploads/lookbook/con-stamatis-4-1.jpg

Mesaj tarihi:
siz neler yapıyorsunuz arkadaş ya kulaklıktır altı üstü tamam kaliteli birşey alırsın 150-200 tl verirsinde bunlar nasıl rakamlardır abi şunu dolmuşta filan unutsa insan psikolojisi bozulur.
Mesaj tarihi:
Simdi soyle bir sey var; custom'lar sirf sov olsun diye degil, senin kulaginin sekline gore customize edildigi icin custom. Gidip kulaginin kalibini alip adamlara yolluyorsun ona gore kulakligi yapiyorlar. Izolasyon ve daha iyi fit icin yani aslen. Her iki tarafinda 10ar driveri olan kulakliklar var, haliyle custom olmayan halleri biraz büyük olabiliyor, darlayabiliyor takani.

150-200luk kulakligi da bu seviyelerde bir sey dinledikten sonra kulagina takmazsin. Isin sikintisi o zaten, daha iyisini tecrube ettikten sonra o 150-200e donemiyorsun. "Ignorance is bliss" burda da tutuyor.
Mesaj tarihi:
Empedansi oyle acayip degil, iem sonucta, 30ohm. Surmesi cok sorun olmaz ama uyumlu kaynak onemli tabi. Iphone'da yoklukta tidal araciligiyla dinlemisligim var ama cok kahretmedi, zaten mobilken okadar kritik dinlenmiyor :D

Ama guzel bir dap olursa sahlanir tabi; bi hifiman, ak, yada ucuza ibasso dx80 falan olursa tadindan yenmez.
  • Yeni Oluştur...