arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 portre konmayacak odalarda yuksekligi niye hep 4 birim yapiyorlar onu cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 portre niye koymuyorsun ki 2 ek cell bırakıp. sonucta dekorasyon surekli sıkıntı. ben hep soyle yapiyorum minimal odalarımı 4 height 12 width etrafında 1 cell duvar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 bayagidir oynamiyordum da, sanki bonemeal eskisi kadar abuse edilemiyor, seed yetistirene kadar 20~ gun camur yedik. 80'e geldim ama oyun yenecek gibi, geyserleri hala bulamadim ve naturalsiz power generation dev dert. steam generator veya ranching'i deneyen oldu mu ? ranching ile vakit kaybettim biraz da iki uc yumurta disinda bir sey alamadim, bayagi verimsiz gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Ne güzel oyunmuş ya 5 dk sonra kafamı bir kaldırıyorum 4 saat geçmiş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Immune sistemin 0’a dusup tiplerin hasta olmasini engelleyemiyirum ya. Bi de elektrik buyuk dert. Ilk build’ler ve research’ler icin gittiginiz sira ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 bende de alg yetiştirememe var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Tim said: Immune sistemin 0’a dusup tiplerin hasta olmasini engelleyemiyirum ya. Bi de elektrik buyuk dert. Ilk build’ler ve research’ler icin gittiginiz sira ne? Kafadan basic farming (yiyecek için), advanced research (super computer için), plumbing (pompa ve borular için) gibi elzem şeyleri araştırdıktan sonra peşine sanitationa dalıyorum (lavatory için), bu şekilde boklu elleriyle yemek hazırlama ve yeme içme konusunda daha temiz oluyolar, akabinde de immunity düzeliyor zaten zamanla. Elektrik için de power regulation ile yüksek kapasite bataryalar açılıyor, daha uzun süre elektrik depolanıyor böylece. İlerleyen aşamada da zaten internal combustion ile kömürden elektrik üretiliyor biraz rahatlıyor o iş. İkinci jeneratör hatta üçüncü jeneratör kurmak da işe yarıyor boş kaldıkça hamster gibi koşturuyolar. En solda ne kaldı zaten bi ventilation bi de interior decor. Ventilation öyle kafadan gerekmiyo belki ama interior decor da araştırılacağına göre başta en soldakileri araştırıp sonra dediklerime devam edersen immunity ve elektrik sorunu yaşamazsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 pismis yemek yedikleri surece sikinti olmamasi lazi onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Pişmiş yemek için malzeme bulamıyorum ben :p araştırmalar tamam, herşey yerli yerinde ama yok oğlu yok, onun yüzünden farminge daldım ama şimdilik böcük ot falan verebiliyorum anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 alg işini nasıl çözdünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Distillation ile slime alge dönüşüyo ama henüz işleyen bir sistem kuramadım tam da onunla uğraşıyorum :) Bu sefer de slime mı bitecek meçhul tabi, bir döngüsü olduğunu tahmin etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 alg gerekmeyen duzene gecmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Ben asıl bu gavatları doyuramadım bi türlü ona çare bulamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 abi hayvanciliga bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Ona da bakmadım açıkçası, hayvan kalmadı ortalıkta neyi çoğaltacak ki elemanlar :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 gene saatleri gömdük çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 rocketry ile oyun bambaska bir sey oldu endgame goal olunca, daha early access bir de mmh keske irl olmasa da gunlerce oynayabilsem pf -oksijen konusunda algae bitene kadar ya slime dongusunu kurmak ya da geyser bulup elektrolize baslamak lazim. slime icin swamp'a girince slimelung batagina saplanma riski var gerci, geyser ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 abi baya cycle 450ye kadar geldim, dirt bitti dirt olayini halledemedim. Biseyi cözuyorum baska biyerden acik veriyo, bi surekliligi oturtamadim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 onide siradan bir gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 rage alt+f4 cektim direk ve sildim sdfg, bune lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 ben de 110lardayim, nabacam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 çekirdeklerini çıkarıp reçel yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Korax said: abi baya cycle 450ye kadar geldim, dirt bitti dirt olayini halledemedim. Biseyi cözuyorum baska biyerden acik veriyo, bi surekliligi oturtamadim sdf cicim oxygen'da perfect base baya zor halen. ya da debug mode'a alıp cayır cayır resource spam'licen etrafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 bunu öğrendiğim iyi oldu ya huzur içinde ultimate base kurarım sanıyodum boşuna oynamayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Debug mode'a aldigim hic bi oyunu 2. kez oynamiyorum sdf oyuzden hic acmadim debug mode falan. Neyse o cycle'a kadar iyi geldim zaten, dahada davosa gelmem sdf azcik daha balansi oturtsunlar sonra belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar