Masticore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 http://www.hepsiburada.com/microsoft-windows-10-pro-turkce-64bit-oem-fqc-08977-pm-by51192 Bana orjinal win10 lazım. Şirket oldugu için faturalı olmak zorunda. Sordum orjinal ve faturalı dediler ama normalde fiyatlar 500 tl civarı bunlar 220 tl nasıl satıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 adam ayakkabı ve windows satıyor nasıl bir tarikat bunlar :D alırsam 8-10 tane alıcam sağlam patlamayalım sonra sadaf http://www.hepsiburada.com/magaza/dnz-spor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 abi rotweiler'dan alsana forumdaki. azmi'ciğim daha ucuza satar, ben de alıcam yakında bir tane ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Onun ki faturalı degil. Şirketlerde sıkıntı cıkar malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Key sattıkları için, kutu mutu yok. kurulumuda internetden indiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 -Crawler- said: Key sattıkları için, kutu mutu yok. kurulumuda internetden indiriyorsun. oem felandır keyler. Ben microsoft türkiyeden satın almıştım siteden, full retail versiyon 730 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 yanılmıyorsam pclerde oem olarak gelen windowsları anakartlardan extract ediyorlar ve satıyorlar direk şöyle http://www.ebay.com/itm/GENUINE-WINDOWS-10-PRO-32-64BIT-OEM-ORIGINAL-LICENSE-KEY-SCRAP-PC-/182340221709?hash=item2a7452fb0d:g:x-QAAOSwux5YSOdc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 OEM lisans donanım ile birlikte olmadan satın alınmamalı arkadaşlar. Özellikle kurumsal firmalarda doğru lisanslama olması için buna dikkat etmenizi öneririm. Eğer PC freedos ise, FPP ya da get genuine kit lisansı alınabilir. PC sayısı fazla ise Get Genuine Windows Agreement da tercih edilebilir. Kurumsal firmalar için forumda key satan arkadaşlardan ya da ilk posttaki linklerden lisans almanız durumunda malesef herhangi bir denetimde yanlış lisanslama yapıldığı ortaya çıkacaktır. Ürünlerin telif hakkı olduğundan dolayı buna da dikkat etmenizi öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Pro cok pahalı ya 800 tl :/ .Acaba iş yerine pro yerine ev kursak sorun yaşanır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 windows server kullanılıyorsa iş yerinde mail,web vs.. için windows home edition ı ekleyemiyorsun o ağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 İş yerinde Windows Home edition kullanılabilir. Pro özelliklerini (active directory vs) kullanamayacağınızdan lisans açısından bir eksisi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar