goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Esh said: Dt 880 in hangi modeli? 30 ohmluk mu 250 mi 600 mu? Bi de muadili degil 770 in. Cok guzel bir monitor, her sey berrak ve net. Guzel bir flat dac la kombine edince harikalar yaratiyor 600 abi. bence de güzel. tek derdim izolasyon. e izolasyon ve clarity ters korelasyon olunca benim bu evde open kulaklık kullanmam imkansızmış onu anladım. yoksa güzel monitöre yakın oturmuşsun gibi tadı var hakikaten. sendeki dt770 /250 ohm olana geri döndüm işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 goldbären said: Esh said: Dt 880 in hangi modeli? 30 ohmluk mu 250 mi 600 mu? Bi de muadili degil 770 in. Cok guzel bir monitor, her sey berrak ve net. Guzel bir flat dac la kombine edince harikalar yaratiyor yoksa güzel monitöre yakın oturmuşsun gibi tadı var hakikaten. bunu kastetmedi bence esh :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 o monitör o monitör değil, gülme boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 he iyi ben de onu kastetmiştim zaten. sen yeni konu aç bence bu arada, bu boka sardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 adminler adam olsa gelir temizlerdi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 ktulu eyvw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 beyler yok mu alan : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 600 ohmluk bu güzel aleti sana 800'e bırakayım ya. elimde kalcak yoksa. ya da nerede satsam en az göte kaçar söyle orada satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 çarçurun dibisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Techno fi da gider heralde. Ben doydum artik headphone-earphone isine o yuzden daha fazla mala ihtiyacim yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 radyosu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 up :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 beni niye ignoreluyorsun lan g5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 sisko cok kazanmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Esh said: Techno fi da gider heralde. aktif üyeliğim yok ki. böyle forumlara işi düşünce girip malını satmaya çalışan güvenilmez satıcı olmak istemem. aktif kullanıcısı varsa paslasın oradan buraya adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 sahibindene koy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 bir bakayım. sen bana kapalı iyi bi kulaklık söylesene. dışarıdan alınca veya 2. el kovalayınca 1000-1500 bütçesi var diyelim. veya kır kıçını dt770 ile otur diyebilirsin. ama keşfetmek denemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 kapalı olarak audio technicalar vardı. akg var ultrasone var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 bu işin membaa avrupa tabi. bi dükkana girip bu high end leri deneyebiliyosun istediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 yarı kapalı eğlenceli bişi istiyosan da ben şu an kullandığım fidelio L2BO yu oneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Bass ağırlıklı kulaklıkları seviyorsan V-moda m100 bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Nerde, neyle, ne icin kullanacagini soylersen belki bir seyler cikar. Dt770 de at gibi tabi, o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 ben önceden bas amfisine falan takıyordum hoşuma gidiyordu baya. sonra ses kartına takmalık, evde gariban müzik prodüksiyonunda kullanmalık mümkün mertebe flat bişey almak istiyorum. bu işler hem oldukça zevk meselesi - subjektif, hem de seneler içinde alıp satıp deneyip kendimi tanıyacak zaman ve bütçeyi ayırmak istemiyorum. izolasyonu iyi olacak, flat olacak, kaliteli olacak. aklıma yatarsa daha çok da ayırabilirim ama elimdeki donanım zaten darboğaz olur gibime geliyor. asio driverlı kayıt ses kartına takıyorum o kadar. o bile ufkumu açmıştı. sen dt770 ile yetinebilirsin odyofilliğe gidecek halin yok aptala benziyorsun gold derseniz de f/p olarak yetinebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Ath m50 olabilir senin durumunda klasik onerilen :) Sony 7506 vardi galiba, o da eski ama iyiydi. Hifiman he400 ile planar tecrubesi yasayabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 m50 flat değil de iyi kulaklık. direk flatlik için closed yok gibi. yapısı gereği basslar punchy olacak her türlü dt770 güzel mesela ama bence fazla analitik ses veriyor. 880 flatliğin dibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar