Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Selam, Şirkette Lenovo X1 Carbon laptop var. Dock üzerinden ethernet ile ğa bağlı. Dock'ta ethernet kablosunu takınca ışıkları yanıyor switchten kontrol ediyorum data geliyor ancak bilgisayar sanki hiç kablo takılmamış gibi davranıyor. Ethernet driver'ı da güncelledim farklı kablo ile denedim yemiyor. Sorun ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Thinkpad Cable Dock diye bir donanım var o disable olmuş öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Köylünün eline onbin liralık alet verirsen olacağı bu. Yarın öbürgün üzerine tarhana döker niye çalışmıyor diye başlık açarsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 ulan bi gülme tuttu. lenovanın silktir boktan thinkpadlerini 10k a satma çabası baya komikmiş. umarım herks alıp zengin ediyordur. das das das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Korpırıt anlaşma var. İpe ipe alıyoruz lenovo sjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar