Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karda ekşın

Chemical

Öne çıkan mesajlar

ehehe
buraya açiyim dedim
kişisel kısmına fazla geyik
neyse
bugün işte aşa inmişim öğle vaktinde
etraf kar falam
millet arabalara kar topu atıyo ben atmıyorum çok yaptıım için çok zevkli gelmiyo:) zaten onun espirisi arabayı vurmaktan çok ekşın.

İşte sora böyle 3 4 kişi (bizim T şeklinde keşisen 2 sokağın tam kesişme yerinde) öbür sokağa geçtik çok az araba geçer yürüyoduk
işte bitane araba geliyodu karşıdan
elimdede oynuya oynuya tam sertleştirdiğim kartopu.
araba gayet yavaş yaya yaya geliyor
tam yanımdan geçerken tüm gücümle (sağlam atarım cisimleri sağa sola) arabanın sürücü camına gömdüm
bişi olmadı tabii
ama adam acaip derecede zıpladı
arabanın kırmızı ışıını gördüm:D
sonra
depaaaaaaaaaaar
durmadan arkama hafiften baka baka depara kalktım
gayet geniş ve uzun bi herif çıktı
işte arkamdan bakıyo gelicek ama ben zaten açmışım arayı hızlı hızlı geliyo ama.
işte ben deparlayıp apartmanların arka bahçelerine kaçtım
başka bi taraftan çıktım aynı yola
adam orada hala
bekliyo
geliyodu bana doğru
gene depara kalktım sokağın sonuna kadar koşup adamın koşsada bulamıyacağı yere kadar gittim izimi kaybettirdim:P
sora eve dönecem o yoldan koşmaktan yorulmuşuz
adam duruyo orda.
arabada karısı varmış karısı almış arabayı gitmiş
adam taktı
beni bulup dövücek(hadilan kartopu atmayan insan yok arabalara herkez yapıyo bizde yapacaz. herkez süper bi bizmi kek)
işte diğer taraftan ışıklardan böyle yürüyerek dolaştım baya bi sürdü tabi yürüyünce. soğuktata hiç koşulmuyo yav.
yani sokaktan geçmedin sokağın başına geldim bizim apartmanda orada zatem
tam bahçeye giriyorum baya bir uzakta işte sokağın sonlarına doğru bi kalabalık var 6 7 kişi çocuk hep
oradan bisürü bebe bağırmaya başladı "ORADAA GİDİYOOO HEDEE" diye allan bebeleri:) esası kaçmayıp boku onlara atıcaktım olacaktı. Zaten tipimde saf bi tip böyle gözlüklü.
baktım herif hala orada
lan en az 20dk oluyo topu atalı
herif benim tarafa döndü sırıtarak bahçeye girdim adam acaip kızmış ama eheh

sora eve girdim ohhh
ultima oynamış ekşın yapmış gibi oldum:P
anneme falan annattım kapıya gelirse kovalasın diye, direk "ya niye yapıyorsun böyle şeyler bıybıy" yaparken "sen hiç arabalara kartopu atmıyodun dimi anne he dimi" yapınca durdu tabii:) yakalasa napacan dedi haddirsin napacakmış dedim eheh

sora alican geldi arkadaş
adam hepsini sorguya çekmiş
hakan diye bi arkadaş varmış adam gitmiş çocuğun dibine dikilmiş "NERDE OTURUYOR O ÇOCUK" demiş hakan aynen parmakla "o binada abi" diye muhbirlemiş
işte daireyi bitek alican biliyo (hatta bilmiyo galba lan sürekli tepemizde gürültü yapma tarzında bişiler diyo esası tam tersi onnar bizim tepemizde) söylememiş saolsun işte orada başka bilen olmadıı için gelememiş adam tabii

lan bi kartopu için arabayı bırakıp karına arabayı verip taa karın ortasında 20dk herkezi sorguya çekilirmi lan ehehe
yakalayamaz ama
binaya gelirse bilemem açmam kapıyı
zaten uuyumuştur zatem şimdi
piyasada öyle arabayı durdurup depara basmış birisinin arkasından daha hızlı gelip kaçtığı yeri bulup atladığı duvardan atlayıp yakalayacak adam pek yok yani.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yok assasin dalga geçiyo (pis)
msnden yolladım linki

hem süper patlattım camda topu
iyice sıkıştırmıştım
sonuçta kartopu ile kırılan araba camı yok :) yani imkansız kırılması kartopu layn taş bile zor kırıyo.

ama çok pis ses geliyo camdan[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cassie, 07 Şubat 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
bir gün dayak ye de rahatlayalım hepimiz

buda abla olacak[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 07 Şubat 2005 03:06 tarihinde demiş ki:
yok assasin dalga geçiyo (pis)
msnden yolladım linki

yoo ben dalga gecmiyorum, harbiden doverdim :)[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am.
Sosyal ağlarda paylaş

"hadilan kartopu atmayan insan yok arabalara herkez yapıyo bizde yapacaz. herkez süper bi bizmi kek"
"sora eve girdim ohhh
ultima oynamış ekşın yapmış gibi oldum"
"lan bi kartopu için arabayı bırakıp karına arabayı verip taa karın ortasında 20dk herkezi sorguya çekilirmi lan ehehe"

ah çok komik çok komik
gülmekten yarıldım resmen.
bebekliktir bu, salaklıktır bu
hatta etrafıyla ilgilenmeyen, neyin ne olduğunu farketmeyen kişilerin yapacağı birşeydir bu.

böyle gereksiz ve zararlı işler yapıyorsun
sonra doğru dürüst topiclere gidip "ühühü benim topiclerime laf atıyorsunuz buna da atsanıza benim ne günahım var" diyorsun.

ciddiyim yolda böyle kişi görsem direk döverim
adam da iyi yapmış.
feci sinir edici bir olay,
ama nedense adamı suçlu gibi gösteriyorsunuz.
ya da annene suçu yüklemeye çalışıyorsun "eheh sen de yapmaz mıydın" gibi şeyler.

"ehehhe altı üstü eğleniyoruz, bi kartopu atmışız ne kızıyonuz"
Adam orda araba kullanıyor, aniden bomba sesinde birşey camına çarptığında hiç eğlenceli olmaz chemical
önce bir empati öğren bence.
Tersine iğrenç bir olaydır sinir bozucu bir olaydır.

İlkokul çocukları gibi "arkadan yaklaşıp böööeaa diye bağırıp - korktun korktun sen salaksın ondan korktun - demek" veya "çıtçıtlı kapakları alıp kulak dibinde patlatmak" gibi şeyler yapan için eğlenceli olsa da, yapılan için eğlenceli olmaz ve eşşek şakasıdır.
herkes bu eşşek şakasını kaldırmak zorunda değil, insanlara saygı gösterin.

"ya nolcek be ekşın yapıyoruz, biz ultimadayız ya, hani bi de böyle ultimada ekşın denir ingilizcesi veya türkçesi nedir bilmiyorum ama ekşın işte eğlenceli oluyor" tarzında yaklaşırsınız, sonra taş atarsınız arabalara, arabanız olduğunda da göbeklerde/meydanlarda ortada dönüp durursunuz, insanların ayağına çelme takarsınız vs vs.
hiç eğlenceli değil ve saçma buluyorum
ayrıyatten de keşke adam seni bulsa dövse diyorum.

Evet tepkim sert olmuş olabilir ama yaptığın da eşşeklik oluyor.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

adam manyak da tam araba yanından geçerken yapılır mı böyle şey ayıp uzaktan yapcan adabı var bunun :)
edit:// eklemeyi unutmuşum keşke adam yakalıyıp dövseymiş[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben

[Bu mesaj nameless13 tarafından 07 Şubat 2005 03:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...