Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Ardeth, 07 Şubat 2005 15:07 tarihinde demiş ki: . Chemical sen olaya kendi gözünden bakıyorsun bunu anlasan yeter yani. İlla o insanın bakış açısı senin gibi olmak zorunda değil, belki o adam şaka sevmiyor vs. Kar topu dediğin şeyi tanıdığın bir arkadaşına falan atarsınki ne tepki vereceğini bilesin (ha şaka sevmeyen arkadaşlarınada atmanı tavsiye etmem sonra suratlarını limon ederler) [signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hu huhuuuuuu[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Gereksiz tepki vermişsiniz.Zararsız bi noktada yapılırsa çok eğlenceli bi olay.Tabi herkes aynı tepkiyi vermez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 riskli bir kez duydum yapan bir arkadaşımı, oda yusuf moddaydı direk zira camına kar topu pörtlettiği araba tarih hocasına aitti, kendisi çok sağlam ayar veren bi hanfendidir. dayak yemişe çevirdi atanı ve yanındakini, ki yanlış hatırlamıyorsam o "yanındaki" jesterscripte tekabül ediyordu paticikte :-) ben yapmam hayatta. kardan adam yapıp kılıçla girişirim muntazaman. daha az riskli, zevkli. hem sataşanınız da olmuyor hiç, bahçeye dalan da olmuyor. rahat rahat dilimliyorsunuz kar birikintilerini. şiddetle öneririm.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 çok yanlış iş yapmışsın chemical, mazallah kazaya sebebiyet verirsin. ister 30'la gitsin ister 300'le gitsin, şakası olmaz böyle şeylerin. kendine söz ver ve böyle şeyler yapma bir daha..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Abandoned, 07 Şubat 2005 17:47 tarihinde demiş ki: Kartopuna su dök buz kaplasın. Öyle gömücen asıl. mastır yapmıs kartopları uzerine...:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hahaha bak sana böyle yasayla ilgili bir olay anlatayımda chem sonra yasalar var ühühü diye aglamazsın başına geldiginde trenden millete kartopu atıyorduk tren kalkarken(13-14 yaşlarındayız) sonra çamış gibi bir herif gelip agzımızın ortasına şamarı indirmişti adama laf ederken sivil polis geldi( ki o zamanlarda sivil polisler baya vardı trende) noluyor falan diye sordu olayı ögrenince iki şamarda o patlattı polise gittiginde iki şamarda sen yersin o zaman görürsün yasayı lol[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ahaha ne zararlı adamsın sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Niye tanımadığın bir adama zarar vermek için uğraştın çözemedim hala.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bu kadar msjdan sonra bi daha para verseler atmaz zaten .. attıına atıcaana pişman olmuşrtur cck ..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mod- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 valla bende ehliyet flnda yeni tam giderken ani bi kartopu gelse acaip olurum.sonrada iner cehenneme kadar kovalarım gerekirse kapısını kırarım içeri girerim yüz göz dalarım adam insaflıymış.[signature][hline]PATİCİĞİN AĞASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 lol abi ne bu.bende dövdürürüm falan.tavuk mu dövdürüon kolay mı öyle.bu arada adam inip ne yapsa haklıdır.kşiden kişiye deişir.biri bişi demez.dieri iner döver.riskli işler[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Eno, 07 Şubat 2005 17:47 tarihinde demiş ki: said: Kithnos, 07 Şubat 2005 14:02 tarihinde demiş ki: said: nindalf, 07 Şubat 2005 13:58 tarihinde demiş ki: Kithnos Sen benı dövüp eve getirip babama gösterseydin nedeninide arabama kartpu attı deseydin Babam senın tek kelimeyle azınashit edip o kartopunuda yedirirdi. Ve coğu aile bunu yapar... valla orasi baska.. ya da direk babasina goturulebilir al sunu egit diye ki bi aileye cok koyar bole bi davranis , kesin cocugu dayakla ya da biseyle cezalandirir.. ki bu adam ole yapicakti buyuk ihtimal chemi ye.. evini sorduguna gore evi basicak hali yok.. benimki de abarti oldu hakketten :p ya sadece dover birakirm ya da ailesine goturum iste.. o anki sinirime bagli İmzandaki tev linki ve bu düşüncelerin bir arada olduğunu görünce, utanç verici olduğunu düşünüyorum... valla Eno o yazidigim yeri okuyunca sana hak veririlir ama yaptigimiz tartismanin geneline baksana... yani insan dayakla egitilmez , ama insan muamelesi gormek icin insan gibi davranmak lazim.. akilli uslu insan yaptim bole bisi kendisinden ozur diliorm, ey pati sizede ders olsun denize tas atar gibi saga sola atmayin fml der dimi? neyse sonucta bu chem beni kizdirinca ve de kendimi adamin yerine koyunca ole konustum bende.. yoksa egitimde dayaga- zorbaliga karsiyiz tabiki[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 adamı bıçakladım ama ölmedi eheh banane banane beni hapse sokamazsınız[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 off! keşke ankara'da da kar yağsa..![signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:148/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar