Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ehehe buraya açiyim dedim kişisel kısmına fazla geyik neyse bugün işte aşa inmişim öğle vaktinde etraf kar falam millet arabalara kar topu atıyo ben atmıyorum çok yaptıım için çok zevkli gelmiyo:) zaten onun espirisi arabayı vurmaktan çok ekşın. İşte sora böyle 3 4 kişi (bizim T şeklinde keşisen 2 sokağın tam kesişme yerinde) öbür sokağa geçtik çok az araba geçer yürüyoduk işte bitane araba geliyodu karşıdan elimdede oynuya oynuya tam sertleştirdiğim kartopu. araba gayet yavaş yaya yaya geliyor tam yanımdan geçerken tüm gücümle (sağlam atarım cisimleri sağa sola) arabanın sürücü camına gömdüm bişi olmadı tabii ama adam acaip derecede zıpladı arabanın kırmızı ışıını gördüm:D sonra depaaaaaaaaaaar durmadan arkama hafiften baka baka depara kalktım gayet geniş ve uzun bi herif çıktı işte arkamdan bakıyo gelicek ama ben zaten açmışım arayı hızlı hızlı geliyo ama. işte ben deparlayıp apartmanların arka bahçelerine kaçtım başka bi taraftan çıktım aynı yola adam orada hala bekliyo geliyodu bana doğru gene depara kalktım sokağın sonuna kadar koşup adamın koşsada bulamıyacağı yere kadar gittim izimi kaybettirdim:P sora eve dönecem o yoldan koşmaktan yorulmuşuz adam duruyo orda. arabada karısı varmış karısı almış arabayı gitmiş adam taktı beni bulup dövücek(hadilan kartopu atmayan insan yok arabalara herkez yapıyo bizde yapacaz. herkez süper bi bizmi kek) işte diğer taraftan ışıklardan böyle yürüyerek dolaştım baya bi sürdü tabi yürüyünce. soğuktata hiç koşulmuyo yav. yani sokaktan geçmedin sokağın başına geldim bizim apartmanda orada zatem tam bahçeye giriyorum baya bir uzakta işte sokağın sonlarına doğru bi kalabalık var 6 7 kişi çocuk hep oradan bisürü bebe bağırmaya başladı "ORADAA GİDİYOOO HEDEE" diye allan bebeleri:) esası kaçmayıp boku onlara atıcaktım olacaktı. Zaten tipimde saf bi tip böyle gözlüklü. baktım herif hala orada lan en az 20dk oluyo topu atalı herif benim tarafa döndü sırıtarak bahçeye girdim adam acaip kızmış ama eheh sora eve girdim ohhh ultima oynamış ekşın yapmış gibi oldum:P anneme falan annattım kapıya gelirse kovalasın diye, direk "ya niye yapıyorsun böyle şeyler bıybıy" yaparken "sen hiç arabalara kartopu atmıyodun dimi anne he dimi" yapınca durdu tabii:) yakalasa napacan dedi haddirsin napacakmış dedim eheh sora alican geldi arkadaş adam hepsini sorguya çekmiş hakan diye bi arkadaş varmış adam gitmiş çocuğun dibine dikilmiş "NERDE OTURUYOR O ÇOCUK" demiş hakan aynen parmakla "o binada abi" diye muhbirlemiş işte daireyi bitek alican biliyo (hatta bilmiyo galba lan sürekli tepemizde gürültü yapma tarzında bişiler diyo esası tam tersi onnar bizim tepemizde) söylememiş saolsun işte orada başka bilen olmadıı için gelememiş adam tabii lan bi kartopu için arabayı bırakıp karına arabayı verip taa karın ortasında 20dk herkezi sorguya çekilirmi lan ehehe yakalayamaz ama binaya gelirse bilemem açmam kapıyı zaten uuyumuştur zatem şimdi piyasada öyle arabayı durdurup depara basmış birisinin arkasından daha hızlı gelip kaçtığı yeri bulup atladığı duvardan atlayıp yakalayacak adam pek yok yani.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hakli adam. kartopu atmani beklemeyip direk cikip dovseymis keske, ben oyle yapardim.[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 haha süpermiş yarıldım ya :) hiç beklemediğim anda camında kartopu patlasa tavana vururdum kafayı lol[signature][hline] Sozlukte ben - NeptuneUO - Neye benzer bu adam? Xaer_Aloneheart, 04 Şubat 2005 15:44 tarihinde demiş ki: cihangirdeyim bok yağıyo burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 adam ziyanmış[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hahaha ne diyim sana chemi :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 lol adama bak...[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 lol ki ne lol =][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: AssassiN, 07 Şubat 2005 03:00 tarihinde demiş ki: hakli adam. kartopu atmani beklemeyip direk cikip dovseymis keske, ben oyle yapardim. Yoö bence adamın yaptığı pek akıl karı değil hakkaten. O havada yapılcak iş mi bu ...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bir gün dayak ye de rahatlayalım hepimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 vay amma action olmuş ya.. adamın o hırslı halini düşünemiorum .. ben olsam bayyaa bi yusuflardım .. o adam daa gelir arabayı verdiğine göre daa dışarda seni arıodur o.. daha gece bitmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yok assasin dalga geçiyo (pis) msnden yolladım linki hem süper patlattım camda topu iyice sıkıştırmıştım sonuçta kartopu ile kırılan araba camı yok :) yani imkansız kırılması kartopu layn taş bile zor kırıyo. ama çok pis ses geliyo camdan[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 kartopunu sağlam yap taştan beter oluyor =][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Cassie, 07 Şubat 2005 03:05 tarihinde demiş ki: bir gün dayak ye de rahatlayalım hepimiz buda abla olacak[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: AssassiN, 07 Şubat 2005 03:00 tarihinde demiş ki: hakli adam. kartopu atmani beklemeyip direk cikip dovseymis keske, ben oyle yapardim. EMAHEHAGHRHHBGGNWGHAH. MSN'e gel bu arada.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 oha adam takıntılıymış resmen hehe, sende bula bula assassin fentezisi olan adamı bulmuşun :p[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Chemical, 07 Şubat 2005 03:06 tarihinde demiş ki: yok assasin dalga geçiyo (pis) msnden yolladım linki yoo ben dalga gecmiyorum, harbiden doverdim :)[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Cassie, 07 Şubat 2005 03:05 tarihinde demiş ki: bir gün dayak ye de rahatlayalım hepimiz E sen dövsene be... Elinin altında değil mi :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hadilan assasinmiş teee amerikadan geleceh.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ben camiden çıkan bir imam olsam direk fırlatırdım kuran'ı kafana.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: aquila, 07 Şubat 2005 03:10 tarihinde demiş ki: yas kacti? -4[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 onu söylerken 3 parmağını göstermen lazım chemical :p[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Rewendor, 07 Şubat 2005 03:09 tarihinde demiş ki: said: Cassie, 07 Şubat 2005 03:05 tarihinde demiş ki: bir gün dayak ye de rahatlayalım hepimiz E sen dövsene be... Elinin altında değil mi :) gel sen döv! boy ve en olarak 2 katım abla olduğuma bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Yok sağol, ben bu yılımı esprilere ayırdım :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 "hadilan kartopu atmayan insan yok arabalara herkez yapıyo bizde yapacaz. herkez süper bi bizmi kek" "sora eve girdim ohhh ultima oynamış ekşın yapmış gibi oldum" "lan bi kartopu için arabayı bırakıp karına arabayı verip taa karın ortasında 20dk herkezi sorguya çekilirmi lan ehehe" ah çok komik çok komik gülmekten yarıldım resmen. bebekliktir bu, salaklıktır bu hatta etrafıyla ilgilenmeyen, neyin ne olduğunu farketmeyen kişilerin yapacağı birşeydir bu. böyle gereksiz ve zararlı işler yapıyorsun sonra doğru dürüst topiclere gidip "ühühü benim topiclerime laf atıyorsunuz buna da atsanıza benim ne günahım var" diyorsun. ciddiyim yolda böyle kişi görsem direk döverim adam da iyi yapmış. feci sinir edici bir olay, ama nedense adamı suçlu gibi gösteriyorsunuz. ya da annene suçu yüklemeye çalışıyorsun "eheh sen de yapmaz mıydın" gibi şeyler. "ehehhe altı üstü eğleniyoruz, bi kartopu atmışız ne kızıyonuz" Adam orda araba kullanıyor, aniden bomba sesinde birşey camına çarptığında hiç eğlenceli olmaz chemical önce bir empati öğren bence. Tersine iğrenç bir olaydır sinir bozucu bir olaydır. İlkokul çocukları gibi "arkadan yaklaşıp böööeaa diye bağırıp - korktun korktun sen salaksın ondan korktun - demek" veya "çıtçıtlı kapakları alıp kulak dibinde patlatmak" gibi şeyler yapan için eğlenceli olsa da, yapılan için eğlenceli olmaz ve eşşek şakasıdır. herkes bu eşşek şakasını kaldırmak zorunda değil, insanlara saygı gösterin. "ya nolcek be ekşın yapıyoruz, biz ultimadayız ya, hani bi de böyle ultimada ekşın denir ingilizcesi veya türkçesi nedir bilmiyorum ama ekşın işte eğlenceli oluyor" tarzında yaklaşırsınız, sonra taş atarsınız arabalara, arabanız olduğunda da göbeklerde/meydanlarda ortada dönüp durursunuz, insanların ayağına çelme takarsınız vs vs. hiç eğlenceli değil ve saçma buluyorum ayrıyatten de keşke adam seni bulsa dövse diyorum. Evet tepkim sert olmuş olabilir ama yaptığın da eşşeklik oluyor.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 adam manyak da tam araba yanından geçerken yapılır mı böyle şey ayıp uzaktan yapcan adabı var bunun :) edit:// eklemeyi unutmuşum keşke adam yakalıyıp dövseymiş[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben [Bu mesaj nameless13 tarafından 07 Şubat 2005 03:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar