Kapıyı açtığında hafif açıkması lazım, o bacak arası gibi olan yere kadar, daha iyi isim bulamadım. Sonra bir omuzla açarsın rahat.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Kapıyı Kapatırken Kitledim
kaçıncı kat bu arada pencereden falan zorlayacan ya da sormak lazım hırsız pati var mı?
kapı deliğine yaklaşıp yavaşça hohla ve bişey vercem de
abi şunu başarabilen ilk insan olabilirsin
o takılıyken bile kapı az biraz açılır. artık aradan pense, boru anahtarı, demir ne varsa bir şeyler sokup kıracaksın gibi görünüyor.
kapının menteşelere güveniyorsan omuzla falan da açılır.
kapının menteşelere güveniyorsan omuzla falan da açılır.
kapıyı çalsana akşam eve gidince, sen gelene kadar bir anne oluşabilir içeride, öyle bırakmışsın evi.
Ben aynı şeyi eve hırsız girince yaşadım ya. Adamlar içerden onu da kitlemişler, çok rahat açmıştım omuz vurarak. Sendeki sağlam demek ki.
Achievement sesi geldi
abi dalga geçmeyelim pls, şu yukarıdaki videodan daha mantıklı bir önerisi olan var mı. hanım hamile akşam gelmeden halletmem lazım şu işi.
Çilingir çağır açsın
abi o metali kesecek testere bulup kapı arasından zorlayacan işte yapacak bişi yok ki.
adam vidyo bırakmış. çilingirler halleder heralde rahatlıkla
https://www.youtube.com/watch?v=Kewdpfp7cjw
Bu tarz bişey yap sdf
Bu tarz bişey yap sdf
çilingire para vermeyeyim dedim neyse yapacak birşey yok.
son video bana gelmiyor abi, sistem farklı benim.
son video bana gelmiyor abi, sistem farklı benim.
dremel gibi bi aletle kesersin aralık yerden
20 saniye sürmez
20 saniye sürmez
dekupaj aleti bulcan bi yerden bi de nalburdan metal ucu alcan ona.
youtubeu arat ettli tane çözüm var genelde lastikle felan yapılan
duvara bant yağıştırıp paket lastiğini takıyosun felan
duvara bant yağıştırıp paket lastiğini takıyosun felan
şunların hiç birini beceremem ben
kabliyetim yetmez
kabliyetim yetmez
@fistan, @esh, hepsi var ama evin içinde fasdad
@bonepart, abi emniyet kelepçesi olarak benim attığım video/resimdeki gibi bir parça için başka bir video bulamadım. senin dediğin sistem zincirle takılanlardan sanırım. benimki ondan değil. işe yaramaz o yöntemler yani.
@bonepart, abi emniyet kelepçesi olarak benim attığım video/resimdeki gibi bir parça için başka bir video bulamadım. senin dediğin sistem zincirle takılanlardan sanırım. benimki ondan değil. işe yaramaz o yöntemler yani.
Mahalle nalburundan ödünç demir testeresi al, kes akşam.
Aleti geri istersen de kilitçilerde cüzzi paraya satılıyor zaten ;)
Aleti geri istersen de kilitçilerde cüzzi paraya satılıyor zaten ;)
yok allah belasını versin istemem bir daha da demir testeresi keser mi acaba onu ya. alan da dar ayrıca, bakayım akşam. çilingir yapabilir mi ondan da korkuyorum tüm kapıyı söküyoruz demesin bana şimdi fasdas
Öne çıkan mesajlar