Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kapıyı Kapatırken Kitledim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Evet başlıktaki gibi bir mallık yaptım. Ve çözüm bulamıyorum akşam eğlence var resmen.

Kapıların yanında ekstra bir kilit olur, evin içerisindeki tarafta. Yandan bir parça gelir kapıdaki kilidimsi parçaya takılır, böylece kilit milit gitse bile manuel olarak o parçayı kapı kapalıyken yeirnden sökmezsen kapı açılamaz. İşte ben dışarıdan kapıyı kapatırken, o parça da kapıyla birlikte kapandı ve şuan kapıyı açamıyorum. İşe geri gitmem gerektiği için o şekilde kapattım, kapı zaten kapanıyor. Fakat akşam ne yapacağım fikrim yok, kilit falan değil derdim. İsmini bilmiyorum, dil gibi bir kilit yatay bir şekilde kapının arkasına takıyorsun.

aha şu parça

Mesaj tarihi:
Çekeceği asıyordum oraya hep, kapıya takılmış bir şey olmuş tak diye gitti ikisi de beraber kapandı kapıyla aq

[video]https://www.youtube.com/watch?v=Hu5wJZ2WmUs?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
o takılıyken bile kapı az biraz açılır. artık aradan pense, boru anahtarı, demir ne varsa bir şeyler sokup kıracaksın gibi görünüyor.
kapının menteşelere güveniyorsan omuzla falan da açılır.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Kapıyı açtığında hafif açıkması lazım, o bacak arası gibi olan yere kadar, daha iyi isim bulamadım. Sonra bir omuzla açarsın rahat.

yok abi denedim onu, hatta tekme falan da attım sinirden olmadı.
Mesaj tarihi:
@fistan, @esh, hepsi var ama evin içinde fasdad

@bonepart, abi emniyet kelepçesi olarak benim attığım video/resimdeki gibi bir parça için başka bir video bulamadım. senin dediğin sistem zincirle takılanlardan sanırım. benimki ondan değil. işe yaramaz o yöntemler yani.
Mesaj tarihi:
yok allah belasını versin istemem bir daha da demir testeresi keser mi acaba onu ya. alan da dar ayrıca, bakayım akşam. çilingir yapabilir mi ondan da korkuyorum tüm kapıyı söküyoruz demesin bana şimdi fasdas
  • Yeni Oluştur...