Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior mı Shaman mı ?

EomerMcEwan

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben retail da tauren karakter açmak istiyorum.Çok seviyorum o hayvanları :D
Ama bir sorum olucak. Son 3 gündür açılan topicleri okuduktan sonra. Benim asıl oynamak istediğim warior taurenden vazgeçmek üzereyim. Yani çok kötülemişler. Ama ben genede sorayım. Tauren ırkında. Sizce Warior mu yoksa Shaman mı?
Bu arada Shaman ın + ları nelerdir?
ikisisnin arasında çok mu fark var? Tauren ırkına göre anlatırsanız sevinirim.[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ragnar, 07 Şubat 2005 12:30 tarihinde demiş ki:
bende shamanım benimde wariora karşı bir ön yargım var.
şimdimi kessem sonrayamı saklasam :)
nese şaka biyane tabiki shaman

Çok kötüsün :( İnşallah bütün alliance warriler döver seni :P (Biliyorum zor biraz ama neyse)[signature][hline]Ey Türk

Yukarıda gök çökmedikçe
Aşağıda yağız yer delinmedikçe
Senin İl`ini, Töreni
Kim bozabilir?

BİLGE KAĞAN
Sosyal ağlarda paylaş

Yani warrior lar über ezik mi?
:(
Ağlıyıcam valla ilk defa bir oyunda warrior ların bukadar ezik kaldığını görüyorum.
E şimdi benim barbar Tauren RP me ne olacak :D
Kocaman Axe imla yaracaktım ortalığı göya. :(

Shamanın melee+cast bi char olduğunu biliyorum.Hatta ikisi ilede oynadım lvl 15 e kadar felan(bütün classları denedimde :D)
Ama PvP de kullanımları nasıl? Yada ileriki lvl larda 40-60 larda yani? Durumları ne oluyor. Talentlerle çok değişik noktalara varılabiliyor çünkü. Sizce PvP de Shaman mı yoksa Warior mu?

Bu arada ben hala Tauren Wariorlara bi bonus gelmesi taraftarıyım adamlar savaşcı olmak için yaratılmış :D Direk barbarlar yani yok ötesi :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Sosyal ağlarda paylaş

warrior oynamak istiyorsan kesinlikle warrior oyna. boşver kötüleyenleri. ben lvl 40'a kadar oynadım betada, retail'de yine warrior oynayacağım. teketekde şu ana kadar ezildiğim class olmadı. paladin, mage ve shadow priest'lere saldırırken 2 kere düşünmeniz gerekiyor ama her class'a zor gelen rakipler olacaktır zaten.

şu an warrior'da can sıkan bir kaç sorun var. priest'lerin pw: shield büyüleri ve mage'lerin mana shield'leri aktifken dmg vuramadığınız için hiç rage alamamanız, normal vuruş dışındaki özellikleri kullanırken gereğinden 2 kat fazla ıskalamanız en önemlilerinden. ayrıca karşı tarafa saldırınızı parry/dodge ve block ettiğinde de rage alamıyorsunuz, bunu da değiştirmeyi düşünüyorlar. talent'lerin de güçsüz olduğunu çoğu yerde kabul ettiler ve onlara da değişiklik gelecek.

ben bu halde bile memnunum warrior'umdan. yukardaki hatalar düzeltilip, talent'lerde gerekli ayarlamalar yapılınca çok daha iyi olacağına eminim.

kısacası sen ne istiyorsan onu oyna derim. genelde yorum yapanların büyük bir kesiminin yüksek level'larda warrior oynamamış olduklarını da hatırlatırım. betanın son günü diye demin shaman yarattım meraktan. iki karakterin zevki ayrı ama verdiği hisler de ayrı. warrior oynamak isteyenen birinin shaman'dan zevk alamama ihtimali var. oynanış stili farklı, güçleri farkl, zayıflıkları farklı. dediğim gibi, gönlünde ne varsa onu oyna. blizzard'ın oyunda ciddi dengesizlikler bırakacağını zannetmiyorum,.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

warrior oynadim bende 36 yim su anda.söylendigi gibi degil emin ol.melee cok etkili.yeter ki birinin yanina gidebil :)
yüksek damage veriyor.bir kac olayi var düzeltilmesi gereken rage ile ilgili ve bazi talentlerler ilgili.blizzard ama farkinda bunlarin degistirileek.[signature][hline]--------------------------------------
www.gametogame.net
For the Horde
We hate the Palliance
--------------------------------------

[Bu mesaj xrex tarafından 07 Şubat 2005 12:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter oynadım müthiş keyif aldım aşırı zevkli bir class tavsiye ederim ancak powerplayde yıkımlara koşmak istiyorsan Warriordan ziyade Shamanı tercih et bence.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl abi trap döşemek falan aşırı komedi oluyor ya :D Bi geliosun 5 kişi beklio mal gibi eheauh donmuş biçimde.
Birde pet beslemek tame etmeye kasmak falan çok eğlenceli böyle kaşınıyor falan seviosun falan peti abi aşırı komedi bence :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Sosyal ağlarda paylaş

peti tame etme olayi cok guzel lol iki taraftanda kalpler cikiyo ama karsindaki catur cutur seni dovuyo hehe bende eger kendime guvenirsem betada baydigim gibi baymayacagima inanirsam retailda druid oynayacam ama eger olmazsa hunter ... paladin falan denedim i ih sevmedim ben hele zaten horde tarafina gecmeyi hic dusunmuyorum =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

druid bana feci zevkli geldi. aşırı spontan bi class. yapabileceğiniz zilyonlarca şey var. istediğiniz zaman rogue, istediğiniz zaman warrior, istediğiniz zaman mage/priest gibi davranabiliyorsunuz. ne cat form rogue kadar güçlü, ne bear form warrior kadar güçlü aslında. ama hepsini birden istediğiniz zaman kullanabiliyor olmanız doğru kullanıldığında mükemmel bir avantaj sağlıyor. en önemlisi oynaması çok zevkli.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage, problem 40 a kadar oynamish olman. Bende us betada warrior oynamishtim, zaten 40 a kadar bir sorun yok . 35-40 tan sonra oyuna belli oluyor gucunun yerinde olmadigi warriorun.53 shu anda bariz bir guc dengesizligi soz konusu. ha bunu bum ozelliklerini kullanarak kpamaya calishiyorum o ayri. Warrior mu shaman mi diye sorulan soru icin ,
frostshok die bir buyu olduktan soinra bu salak buyu bana 8sn de 1 300 300 vurup 8sn de 1 instant cast edilip her seferinde beni yerime civilerse(intercept attin , hamsting vurdun eger kacirirsan %100 olddun) hic dushunmem beli. Kesinlikle bazilari yok kardeshim shaman normal desede abuk uber bir class.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EomerMcEwan, 07 Şubat 2005 12:32 tarihinde demiş ki:
Yani warrior lar über ezik mi?
:(
Ağlıyıcam valla ilk defa bir oyunda warrior ların bukadar ezik kaldığını görüyorum.
E şimdi benim barbar Tauren RP me ne olacak :D
Kocaman Axe imla yaracaktım ortalığı göya. :(
Gene yararsın eğer shaman açarsan.Shamanın warriordan farkı yokki alırsın eline two handed axe i parça parça yararsın warriorun abilityleri yerine sende instant cast büyülerini atarsın arada vurmayada dewam edersin.Zaten 40 lvldan sonra görünüş olarakta pek bir farkı kalmıyor shamanın..[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

valla warrior grup elemani argo cekip tank gorevi ustlenmekten baska pek ise yaramiyor

Shaman ise her ise yariyor hatta bence haksiz rekabet oyle paladin rouge falan hikaye

Yanliz sunuda ekliyim bir grup kuracak olsam kesin once priest sonra fighter ararim yanima. Rouge ise en son tercihim olucaktir. Zaten Horde oynuyacak olsam Shaman zaten kendim oynarim :)
Sosyal ağlarda paylaş

tüm classlarda ve tüm racelerde lvl 60a kadar gelebilen biri değilim, birkaç karakterde 10+ oldum, ancak warrior bana çok ezik geldi. Çok yavaş rage geliyor, special attacklarımı bile kullanamıyorum, belki yavaş bir silah kullandığım içindir bilemiycem.

shaman çok zevkli, totemi var, wolf formu var, heali var uzaktan saldırı büyüleri var, osu var busu var. kendi kendine yeten bir class. kavgaya gelince fena değil, kendi kendini sürekli healleyebileceğin için zaten pek bir sorun olmuyor. mace + shield al zaten armor da abarıyor.

hunter da shaman gibi oynaması çok zevkli. sürekli birşeyler yapıyorsun. pet tameliyorsun, petini eğitiyorsun, petini besliyorsun, sağlığına bakıyorsun... tamagotchi gibi birşey olsa da, petin sana yardım ediyor sen ona.. maceraya giderken yol arkadaşın oluyor.
ki warrior oynarken en çok hissettiğim eksiklik yol arkadaşı oluyor. warrior çok kuru oynatması

warcraft 3'teki orc grunt ve orc raiderlara özenip warrior açtım ama umduğumu bulamadım, kılıç konusunda pek bir yetenek göremedim genelde gruptaki stressi üstüne çeken birey rolunu oynadım.
ancak diğer shaman karakterimle çok daha eğleniyorum.

bilmiyorum tabii lvl 50, lvl 60 olanların fikirleri farklı olacaktır, artık itemları veya kavga ettiği yaratıkları da aşmış oluyor.
yardımcı olacak bir arkadaşın varsa questleri hızlı hızlı bitirip hemen level atlıyabilirsin.
ama solo 1-20'e kadar kısım da önemli benim için.
teketekteki etkisini daha iyi farkedebiliyorsun (tabii dueller biraz daha farklı oluyor)

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Şubat 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Shamanlar pvpde uber ama parti içinde kaybolup gittiklerinden şikayetçi hepsi.
Melee dmglari warrior u zaman zaman geçebiliyor(sınırlı) , armorları mail ama shield avantajları var ve heal(sanırsam bu açık kapanıyor böylece).
Shocklari totemleri ve Wİndfuryleryile pvpde etkililer.. dispelleride var. :)
Warriorda Bonecursher in dediği gibi aggro retainer(stress küpü) :)
Parti içinde herkesin size saldırmasını saglayıp dmgda veriyosunuz yeterince.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

yane bu seçim tamamiyle sana kalmış warior mu shaman mı ?
şöle ki qui ninde dediği gibi pp oynacaksan yane sürekli oyun içinde dueller olsun pvp ler olsun bunlardan başarılı çıkmak en azından rakibi zorlamak istiyorsan shaman açıcaksın tabikide , ama burda ki çoğu arkadaşımızın yaptığı gibi ( örnek Mirage ) tamamen işe zevk alacağın class yada eğleneceğin class olarak bakarsan içinde warior oynamak varsa warior oyna bu kadar basit..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...