Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OYA

Maxuth

Öne çıkan mesajlar

hahah threadin sahibi kovunca gitmek ne ya :D abi oyaya burdan yazcaana sms atsaydın hastayım sana die tabi burası beleş buraya attın msjı de mi :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 03 Şubat 2005 22:42 tarihinde demiş ki:
linking parktan mangaya gecirmis
way be
bu kadar mı boktan hatun
yane irenc
manga mı diniyosun hatun yuzunden
eyvah eyvahhh
ulan benim asık oldugun kızlar genelde ibrahim tatlisese ne biliyim orhan gencebaya vurdururdu
dusun bak
LINKING PARK=====> Yabancı boktan hard core grubu
MANGA=====>Turk boktan ne udugu belirsiz irenc klip grubu
allah bole kızdan korusun

ahahahah +bilmemkaç[signature][hline]Bow down before the one you serve,
You're going to get what you deserve

--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP)
Kanki the GAY DR00D..
Ariakan the UbaAAHR BM..

Sosyal ağlarda paylaş

Bellow siee bide senle mi uurascam allahım..(arkı yakinen tanırım)Lem kaan sen yonja ya git olm orda msndeki resimde bilmem neresini gosteren kıslar war:d
Bide su inf bilmem ne herif deisik biri heralde daa bise yasmas(umarım)
Bakın beyler booole dewam ederseniz yeni uye falan gelmeyecek we patinin soyu tukenecek hee sooluom.Bide gecende yeni bi uye olan birini gordum adam iki thread acmıs herkese kufur edio du...Acayip bise tabii silindi.Boole dewm ederseniz anca booleleri gelir buraya...
Sosyal ağlarda paylaş

patinin soyu tükenmez sen merak etme :)
Ayrıca thread in sahibi tarafından kovulmak diye bir şey olamaz çünkü herkese açık burası Chat odası değil ki kickleyip banlayabilesin. Bu sebeple isteyen istediği mesajı yazar kendi karakterine şahsiyetine kalmıştır kurallar dahilinde...[signature][hline]Amor omnia vincit.
Cogito, ergo sum.
Dabit deus his quoque finem.
Damnant quod non intelligunt.

Firefox Kullanın
Sosyal ağlarda paylaş

ahuahuahuahuahua bu ne biçim şey oldu yaa manga linkin park komunizm sırada ne var esra ceyhan mı..zuahuhauhuahuah hastası oldum...olesiye kıskandım bak elalemin hatunları forumlara getirip mangalar dinletio adamlara biz takıldık kaldık..oyayı gördükten sora kromozomlarımdan utandım.. bi de ikimiz de xx taşioruz sözde..ahuhauhauhauhau...
*tapınan smiley*:P
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın bi kıs we belki de bi kac cocuk abileri sayesinde bu threadı okuyodur siz boole terbiyesiz konusma hakkını nerden alıosunuz...Lutfen terbiyeli olalım...

Komunizme gelince imzanı yapman hosuma gitti:d
Komunizm temell olarak guusel olsada insanın dogasına hırsına duygularına uymaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...