elexaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Saeros, 03 Şubat 2005 02:54 tarihinde demiş ki: hangi oya bu, ip atlayan mı? evet kayayla velinin arkadası[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz Paylaşılsa yalnızlık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ya sen ne sanıosun kendını ya forumun kralı flm mı sanıyorsun bu forumda böyle $eyler yasak bu tür $eyler özel msj yoluyla olur.[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | [b]Anti-b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 özel mesaj sistemi[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 arcane kime dersin dinleyen mi war ;)[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | [b]Anti-b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Saeros, 03 Şubat 2005 02:54 tarihinde demiş ki: hangi oya bu, ip atlayan mı? ehehe gece gece guldurdunya allahta seni guldursun :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Abicim be forum kullanıcısı we medeni bi insanım...İstenmediim we threadın sahibi tarafından kowulduum zaman giderim.(Tabii eger haksızlık yapmıssam)Bide su espri ip atlayan mı harbi gusel +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hahah threadin sahibi kovunca gitmek ne ya :D abi oyaya burdan yazcaana sms atsaydın hastayım sana die tabi burası beleş buraya attın msjı de mi :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: BonePART, 03 Şubat 2005 22:42 tarihinde demiş ki: linking parktan mangaya gecirmis way be bu kadar mı boktan hatun yane irenc manga mı diniyosun hatun yuzunden eyvah eyvahhh ulan benim asık oldugun kızlar genelde ibrahim tatlisese ne biliyim orhan gencebaya vurdururdu dusun bak LINKING PARK=====> Yabancı boktan hard core grubu MANGA=====>Turk boktan ne udugu belirsiz irenc klip grubu allah bole kızdan korusun ahahahah +bilmemkaç[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 vah vaaaah akıl fikir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 allah dü$manıma wermesin lol[signature][hline][ Orada yazan yazıyı yazabilecekmisin bakalım? ] Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | [b]Anti-b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ya tmm boole uyuz oldunuz ama bise yazmamanız bana daha cok koyardı hee...Yani konusmasan bise yazmasan boole buruk olurdum,kotu hissederdim. *patide ii insan kalmamıs die uzulur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bu OYA yaşıyomu :P[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Benim ufacık, tefecik, minicik sitem :) Bi oy verin 10 işsiz Dark Elfi Kurtarın Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bellow siee bide senle mi uurascam allahım..(arkı yakinen tanırım)Lem kaan sen yonja ya git olm orda msndeki resimde bilmem neresini gosteren kıslar war:d Bide su inf bilmem ne herif deisik biri heralde daa bise yasmas(umarım) Bakın beyler booole dewam ederseniz yeni uye falan gelmeyecek we patinin soyu tukenecek hee sooluom.Bide gecende yeni bi uye olan birini gordum adam iki thread acmıs herkese kufur edio du...Acayip bise tabii silindi.Boole dewm ederseniz anca booleleri gelir buraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 patinin soyu tükenmez sen merak etme :) Ayrıca thread in sahibi tarafından kovulmak diye bir şey olamaz çünkü herkese açık burası Chat odası değil ki kickleyip banlayabilesin. Bu sebeple isteyen istediği mesajı yazar kendi karakterine şahsiyetine kalmıştır kurallar dahilinde...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ben kowulmak derken medeni olarak demistim kurallara gore deil.Herkes kurallara uyarak yaşasaydı komunizm herkes tarafından kabul gorurdu...Booleleri derken kimin adına booleri dedin sen kimsn bide??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veruca_salt Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ahuahuahuahuahua bu ne biçim şey oldu yaa manga linkin park komunizm sırada ne var esra ceyhan mı..zuahuhauhuahuah hastası oldum...olesiye kıskandım bak elalemin hatunları forumlara getirip mangalar dinletio adamlara biz takıldık kaldık..oyayı gördükten sora kromozomlarımdan utandım.. bi de ikimiz de xx taşioruz sözde..ahuhauhauhauhau... *tapınan smiley*:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Need Artillery![signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Yaw mix kardeşim maxuth tamamıyla haklı biraz terbiye:D(sanki ben çok terbiyeliyimde:D) Ama adam bi duygusal olmuş yazmış buraya gariptir bırakın kendi haline:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hala devam mı ediyor konu?[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ayıpsın devam etmez mi.Aşk bu biter mi lem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 komunizm? kurallar? nasıl bir bağdır aradaki? diğer sistemlerde kurallar yok mudur?[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 komünist rejimlerde ister istemez kurallara uyuyosun..[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 imza demişken..benimkini değiştirme vakti geldi XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Vermedi diye thread açılır mı be.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bakın bi kıs we belki de bi kac cocuk abileri sayesinde bu threadı okuyodur siz boole terbiyesiz konusma hakkını nerden alıosunuz...Lutfen terbiyeli olalım... Komunizme gelince imzanı yapman hosuma gitti:d Komunizm temell olarak guusel olsada insanın dogasına hırsına duygularına uymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar