Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 oba black clover gelmiş. daha izlemedim mangasını takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 tek bölümlük ova galiba ama serisi de geliyormuş sanırım. animetosho'da var. ShadowFury said: Zero Kara Hajimeru Mahou no Sho tempoyu yükseltti biraz, çok ta güzel oldu. Tabi hala malum konuda twisti çaksınlar diye bekliyorum. Çok beklerim gibi geliyor, yapmazlar herhalde, ama son bölümün son sahnesine kadar ümidimi koruycam ^^ harry potter yaptılar alt üstü abi. vites artacak derken yarısına geldik. preview'da villain elemanla masada oturuyorlardı sohbet ediyorlardı hala dsdfg. bi tane kadın mangaka ilk mangasıymış, öyle dark twist beklemiyorum valla. spice & wolf havasında geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Yok ya benim derdim dark twist değil. İlk bölümden beri "Furry Guts'ın yancısı gerçek adını söylemeyen beyaz saçlı mor gözlü aşırı güçlü cadının adı aslında Satella'ymış" açıklaması bekliyorum kendilerinden :p -İki animenin de adı Zero kara Hajimeru hedehödö. Çok büyük ihtimalle diğerinin popülaritesinden nasiplenmek için yapılmış bir şey, ama ya değilse? -Tam prequellik ortam var. -Karakter özellikleri aynı. -Belli ki büyü dünyası açısından bayağı kilit bi karakter. -Corrupt olmaya çok müsait bi cultist fan clubı var. -Şimdilik anime çok aksiyona girmese de arka planda engizisyon, cadılar arası klan savaşları falan filan bayağı karanlık bi ortam var aslında. Suffering musluğunu birazcık açsalar Re:Zero nun prequeli olduğuna emin olucam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 abi re:zero ile alakası yok ki bunun, farklı yazarların işi ikisi yani. bana daha çok re:zero'nun hype'ı yemek için yazılmış gibi geldi. özellikle isimden nasıl copyright yememiş hayret yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 ya biliyorum, daha ilk bölümden söyledim. copy/paste olduğu bariz. ama aklımın bi ucunda hep kalıyor işte prequel çıkar mı lan bu diye ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 kadonun hareket halinde yerden toz kaldırması ne kadar saçmaydı. konsepti ile uyuşmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 katamari damacy yaptılar. @dragonfire tank mermisini işlemiyor abi toz niye kaldırmasın? objeyi process edip, etmemesine bağlı sanırım. auto'ya almıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 off re:creators tam çakma fate/zero. aksiyon falan iyiydi de baya amaçsız gidiyor. https://i.imgur.com/4H5doGE.png kafamda direk şu beliriyor. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 tam dedim nihayet aksiyon başlıyor, yine çıktı bıdı bıdı konuşmaya ya asfjahsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Your Name. (Koe no Katachi) sublanmış bu arada. top 1 sanırım gişede. 354 milyor dolares gişesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Your Name = Kimi no Na wa. Bayağı önceden çıkmıştı sub. 2016 yaz animesiydi diye oraya yazmıştım ama tarihin tozlu sayfalarına geri gömülmüş tabi. Ama çok iyiydi cidden, masterpiece kesinlikle. Koe no Katachi/A Silent Voice başka movie. Ama izlemedim onu, güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Re:Creators bayağı toparladı gibi sanki ya. Magane gibi bi karakter bekliyormuşum animeyi beğenebilmek için. Konuyu da rayına oturttular yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
takamuraa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 ShadowFury said: Your Name = Kimi no Na wa. Bayağı önceden çıkmıştı sub. 2016 yaz animesiydi diye oraya yazmıştım ama tarihin tozlu sayfalarına geri gömülmüş tabi. Ama çok iyiydi cidden, masterpiece kesinlikle. Koe no Katachi/A Silent Voice başka movie. Ama izlemedim onu, güzel mi? Baya güzeldi silent voice, your name den çok sevdim şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
takamuraa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Ef8ISRAOMss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 önce klasik yorumu yapayım koe no katachi nin mangası daha iyi. 2 saatlik anime filmi olmasına rağmen çogu yerden kesmişler. hatta onu da belli etmek için 1-2 sahne gösterip geçilen yerler var. kızın ilk başta yaşadıkları çok hızlı geçilmiş o yüzden dramatik altyapı oluşmuyor sanki. çizimler inanılmaz iyi ama. atmosfer-sesler falan çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 rokudenashi ne yaptı ya öle https://i.imgur.com/Tyme0vf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 ahah eromanga sensei nin 8. bölümünde oremio göndermesi yapmışlar sdf ruri gokou ve kardeşleri https://i.hizliresim.com/nRzdka.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Xenus said: Your Name. (Koe no Katachi) sublanmış bu arada. top 1 sanırım gişede. 354 milyor dolares gişesi var. Çok fena bu. Pazar pazar moodumun içine sıçtı. İntihar sahneleri zorlama gelebilir ama Japonya'daki intihar sayısını ve onlar için ne kadar sıradan bir durum haline geldiğini göz önüne alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Koe no Katachi cidden çok iyiymiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 re:creators u bitsin diye bekliycem ya baydı iyice https://uploads.disquscdn.com/images/678f7aaa6f890e1e1072ba1e3e3014fb3294e10411cfc09921b03085da20f1ce.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 aldnoah zero birde bu hep bi potansiyeli hiç etme var bu adamlarda ya. 13 bölümde adam gibi kurgu yapıcaklarına, 2 sezon aynı şeyleri lastik gibi uzatıcaklar herhalde. plot exposition-chan çok baydı artık. mc çok de kanser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Güzelleşmeye başladı bence ya. Başlarını izlemek bayağı eziyetti de son birkaç bölümü severek izledim. Özellikle Magane çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Gerçi özellikle Magane çok iyi dedim de onun haricinde kayda değer karakter yok sanki ya, hepsi tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 kado çözülmeye başladı artık. güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Kado #9 Çok feci twist geldi. zaShunina'nın evil olması en başından beri tahmin edilebilen bir şeydi ama Tsukai çok bariz asspull ya. Tek sahnede baltaladılar her şeyi. Bir de negotiator konsepti filan üzerinden gitmesi çok iyiydi. İnsanlığın anisotropy yi anlamaya çalışması filan çok hoştu, tepeden inme gelişimin yarattığı karışıklık, etik kaygılar filan bayağı iyi işlenmişti, gayet güzel gidiyordu. Şimdi tek bölümde güzelim animeyi shounen battle animeye çevirirlerse çok pis söverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar