Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2017 - Bahar

Xenus

Öne çıkan mesajlar

tek bölümlük ova galiba ama serisi de geliyormuş sanırım.

animetosho'da var.

ShadowFury said:

Zero Kara Hajimeru Mahou no Sho tempoyu yükseltti biraz, çok ta güzel oldu.
Tabi hala malum konuda twisti çaksınlar diye bekliyorum.
Çok beklerim gibi geliyor, yapmazlar herhalde, ama son bölümün son sahnesine kadar ümidimi koruycam ^^

harry potter yaptılar alt üstü abi. vites artacak derken yarısına geldik. preview'da villain elemanla masada oturuyorlardı sohbet ediyorlardı hala dsdfg. bi tane kadın mangaka ilk mangasıymış, öyle dark twist beklemiyorum valla. spice & wolf havasında geçiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya benim derdim dark twist değil.

İlk bölümden beri "Furry Guts'ın yancısı gerçek adını söylemeyen beyaz saçlı mor gözlü aşırı güçlü cadının adı aslında Satella'ymış" açıklaması bekliyorum kendilerinden :p

-İki animenin de adı Zero kara Hajimeru hedehödö. Çok büyük ihtimalle diğerinin popülaritesinden nasiplenmek için yapılmış bir şey, ama ya değilse?
-Tam prequellik ortam var.
-Karakter özellikleri aynı.
-Belli ki büyü dünyası açısından bayağı kilit bi karakter.
-Corrupt olmaya çok müsait bi cultist fan clubı var.
-Şimdilik anime çok aksiyona girmese de arka planda engizisyon, cadılar arası klan savaşları falan filan bayağı karanlık bi ortam var aslında.

Suffering musluğunu birazcık açsalar Re:Zero nun prequeli olduğuna emin olucam :p

Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Your Name = Kimi no Na wa.
Bayağı önceden çıkmıştı sub.
2016 yaz animesiydi diye oraya yazmıştım ama tarihin tozlu sayfalarına geri gömülmüş tabi.
Ama çok iyiydi cidden, masterpiece kesinlikle.

Koe no Katachi/A Silent Voice başka movie. Ama izlemedim onu, güzel mi?

Baya güzeldi silent voice, your name den çok sevdim şahsen
Sosyal ağlarda paylaş

önce klasik yorumu yapayım koe no katachi nin mangası daha iyi.
2 saatlik anime filmi olmasına rağmen çogu yerden kesmişler. hatta onu da belli etmek için 1-2 sahne gösterip geçilen yerler var. kızın ilk başta yaşadıkları çok hızlı geçilmiş o yüzden dramatik altyapı oluşmuyor sanki.

çizimler inanılmaz iyi ama. atmosfer-sesler falan çok iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

Your Name. (Koe no Katachi) sublanmış bu arada.

top 1 sanırım gişede. 354 milyor dolares gişesi var.

Çok fena bu. Pazar pazar moodumun içine sıçtı.

İntihar sahneleri zorlama gelebilir ama Japonya'daki intihar sayısını ve onlar için ne kadar sıradan bir durum haline geldiğini göz önüne alın.

Sosyal ağlarda paylaş

Kado #9

Çok feci twist geldi.

zaShunina'nın evil olması en başından beri tahmin edilebilen bir şeydi ama Tsukai çok bariz asspull ya. Tek sahnede baltaladılar her şeyi.

Bir de negotiator konsepti filan üzerinden gitmesi çok iyiydi. İnsanlığın anisotropy yi anlamaya çalışması filan çok hoştu, tepeden inme gelişimin yarattığı karışıklık, etik kaygılar filan bayağı iyi işlenmişti, gayet güzel gidiyordu.

Şimdi tek bölümde güzelim animeyi shounen battle animeye çevirirlerse çok pis söverim.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...