stimpak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 HiFi toparlıyorum ufaktan. Elimde bi raspberry pi 3 var, hifiberry ile DAC yapacak gibiyim zira ülkede satışı olan DAC'lar hem saçma sapan fiyattan gidiyor, hem de tırt. Esh'in Cthulhu'ya sattığı, sonra yeniden satılan DAC'ı da kaçırdım, hala arıyorum. Varsa elinizde bir şeyler, yazın konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 ben aldım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 300e sat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Benchmark dac1 vardi bende gul gibi. 1.250ye almistim 2250ye sattim aimdi 4k olmustur fiyati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Audiophlie.net miydi sitenin ismi bilmiyorum ama oyle bi forum var ikinci el hi fi malzemeleri satiyo insanlar. Ben oradan almistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Belki bi schiit dusurursun belli mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 audiophile.org Esh dediğin yer, üç beş var da çok uçuk fiyatlar, yeterince açıldım bu ay. Bursa'dan arkadaş da geçen ay satmış Denon DAC. ful analog adamın ilgi alanı, bi arkadaşı rica etmiş satıver diye, 500'den vermiş bilseydim satmazdım dedi. Raspberry'yi Volumio ile spotify'a bağladım, browser ve telefondan müdahale edebiliyorum iyi oluyor. Hifiberry alacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 hepsini satip fiio x5 abi sdfgfsdf hem dac hem dap hem kulaklik amp. daha ne olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 soitify icin de daha fazlasi gerekmez zaten. bende o kadar ekipman vardi. cok cok nadir anlarda flacla 320 arasini algilayabiliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 yıllardır şu var elimde http://www.whathifi.com/fiio/e7/review bir türlü bozulamadı ki daha güzel bişey alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 ya 60$ falan olacak case, board shipping falan derken. bok var gibi düşürdüler gümrük sınırını, takılacak anasını satayım. Ya tutarsa diye siparişi bassam, 200 küsür lira ordino falan çıkartırlarsa diye ürküyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 RPi3 super alet, VPN router ve media server olarak kullaniyorum ben. Hifiberry'nin rehberleri izlediysen Tidal kullan, Spotify degil. Ise yarasin bari =) Spotify ₺15, Tidal ₺20 zaten. Cok fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Gerçi Onkyo A-9010 aldım, kendi üzerinde Wolfson DAC'ı var diyorlar, gerek kalmayacak sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 GERGE said: RPi3 super alet, VPN router ve media server olarak kullaniyorum ben. Hifiberry'nin rehberleri izlediysen Tidal kullan, Spotify degil. Ise yarasin bari =) Spotify ₺15, Tidal ₺20 zaten. Cok fark yok. tidal'ın lansmanından bu yana uyuzum kendisine. FLAC için kendi arşivimi kullanacağım zaten, Spotify'ı da keşif vs. için kullanıyorum, playlistlerim falan hep hazır uğraşamam tekrar migrasyona. Pi üzerinde Volumio kullanıyorum şu an. İstediğim işi görüyor. Spotify ve hdd üzerinden müzik dinleyip, kablo karmaşası yaşatmayacak işte bana. Yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Fasttech'ten Çakma HifiBerry Dac+ Pro (Piberry) ve case aldım. Hızlı shippingle 30.18$'a geldi, takılmaz heralde gümrüğe falan. Şimdilik aux kablosuyla idare edicem, dac gelince farkı sınarım artık. Hafta içi de İkea Kallax ve speaker ayakları gelecek, sistemi güzelce yerleştireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Bugün geldi çakma hifiberry. Volumio ayarlarında Hifiberry olarak gösterdim, direkt çalıştı asdhjuah. Audio jak'tan sonra bayaa bi ses farkı oldu. Evde flashdisk bulabilirsem usb'den Flacları deniycem bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar