Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alınık DAC

stimpak

Öne çıkan mesajlar

HiFi toparlıyorum ufaktan. Elimde bi raspberry pi 3 var, hifiberry ile DAC yapacak gibiyim zira ülkede satışı olan DAC'lar hem saçma sapan fiyattan gidiyor, hem de tırt.

Esh'in Cthulhu'ya sattığı, sonra yeniden satılan DAC'ı da kaçırdım, hala arıyorum.

Varsa elinizde bir şeyler, yazın konuşalım.
Sosyal ağlarda paylaş

audiophile.org Esh dediğin yer, üç beş var da çok uçuk fiyatlar, yeterince açıldım bu ay.

Bursa'dan arkadaş da geçen ay satmış Denon DAC. ful analog adamın ilgi alanı, bi arkadaşı rica etmiş satıver diye, 500'den vermiş bilseydim satmazdım dedi.

Raspberry'yi Volumio ile spotify'a bağladım, browser ve telefondan müdahale edebiliyorum iyi oluyor. Hifiberry alacağım sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

RPi3 super alet, VPN router ve media server olarak kullaniyorum ben. Hifiberry'nin rehberleri izlediysen Tidal kullan, Spotify degil. Ise yarasin bari =) Spotify ₺15, Tidal ₺20 zaten. Cok fark yok.

tidal'ın lansmanından bu yana uyuzum kendisine. FLAC için kendi arşivimi kullanacağım zaten, Spotify'ı da keşif vs. için kullanıyorum, playlistlerim falan hep hazır uğraşamam tekrar migrasyona. Pi üzerinde Volumio kullanıyorum şu an. İstediğim işi görüyor. Spotify ve hdd üzerinden müzik dinleyip, kablo karmaşası yaşatmayacak işte bana. Yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

Fasttech'ten Çakma HifiBerry Dac+ Pro (Piberry) ve case aldım. Hızlı shippingle 30.18$'a geldi, takılmaz heralde gümrüğe falan. Şimdilik aux kablosuyla idare edicem, dac gelince farkı sınarım artık.

Hafta içi de İkea Kallax ve speaker ayakları gelecek, sistemi güzelce yerleştireceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...