Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Bak, sadece alisveris yapmak icin kullanacaksan (yani para alip-vermek icin degil) sunu yap: Borderlinx'den bir hesap ac, sana UK, US, DE, HK posta kutulari verin. Senin bu kutular, yasal olarak senin. Adres olarak kullanabilirsin. Sonra Paypal'a alis veris yaparken hesap acmadan kredi kartiyla odemeyi sec. Bu aldigin yabanci posta adresini de billing olarak yaz. Kredi karti hesabina eklemeden de calisabilir, o cogunlukla sart degil. Alirsin istedigini. Paypal ile alisveris yapmak icin Paypal hesabi gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 patladığında denerim abi, patlayana kadar devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 peki bu yolu kullanacağız diyelim, paypal.de adresi açarken almanya ip'si ile mi açalım? ve hep onunla mı kullanalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paypal'dan omur boyu banlanma gibi riskler var, sadece hesabiniz kapanmaz. Benim dedigimi yapin. Ben de artik USA Paypal hesabimi kullanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Tel numarasini ne yapicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 evet şu ip olayı ve tel numarasına yorum bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 ABD numaram var benim. Yurtdisini ararken, ya da illa da telefon isteyenlere veriyorum. Yurtdisindan da arandigi oluyor. Suradan aldim: https://iplum.com Google Play'den ayda ₺2.89 veriyorum. SMS alip gonderme de yapiyor. Arama ucretleri de uygun cok. Gercek telefon numaraniza bagli calisiyor, WhatsApp hesabi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Buna alternatif olarak; VOXOX tavsiye ediyorum. Veya amerika IPsi ile açılan google voice hesabı. Amerika/ca içi ücretsiz sms ve çağrı + uygun fiyata uluslararası da arıyabiliyorsunuz. her ikisinin de appleri var. Net olduğu sürece çağrı alabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 ne yaptıysam olmadı. iplumdan telefon aldım , borderlinx adresini girdim bill kısmına ama nafile... Bingildak'ın yöntemini deniycem,girip vpn ile paypal.de hesabı acıyım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 başarınca step by step bir anlat da ben de alıcam sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 lan abi adım adımlık bir şeyi yok. vpn açıp hesap alıyosun bu kadar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 aynen abi 2 dk sürmedi bingildak'in yontemle.. Oh bee saç baş yoldum öbür türlü olmadı decline edip durdu. Borderlinx'ten üyelik acmanızda fayda var yanlız. Herhangi bir alman adresi,telefonu sallıyacagınıza borderlinx adresini,telefonunu verin daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 verifikasyon isterse her türlü patlayacaksın abi ondan ne yazdığının pek bir önemi yok. rot yazmış işte neler istediklerini. nereden bulacan pasaport falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 tr pasaportuyla kimlik dogrulanır, adres dogrulama isterse fatura veya gov veya banka kagıdı lazım verdiğiniz adresi gösteren. ama sadece kredi kartınızla bi şeyler alacaksanız adresi de telefonu da sallayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 bingildak said: verifikasyon isterse her türlü patlayacaksın abi ondan ne yazdığının pek bir önemi yok. rot yazmış işte neler istediklerini. nereden bulacan pasaport falan. Orasi oylede perma ban gelirse gerge'nin dedigi gibi onun savunmasi olur belki bu bill adresi benim fln diye.. alamanci rp si yapariz asdf isim fln sahte girmedim sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Abi ahahahahhaha Tamam kullan eyvallah da paypal VPN'i daha sen login olmadan tespit ediyor. Şuan hesabın direk olarak red flagli. Çünkü paso IP değiştireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 http://cdn1.ntv.com.tr/gorsel/Tm7AiCSPcUiHaw_3rAjVhQ.jpg?width=620&mode=crop&scale=both&v=20150617025351967&meta=rectangle Baska yontem var da biz mi kullanmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Duzgun bir bankan olsaydi benim yontem kolayca calisacakti iste =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Amma kastiniz he acin hesap kullanin vpn mpn bi sey olmaz red flagmis bilmem ne alti ustu 50 60 dolarlik alisveris yapiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Bugun bankadan aradılar. Her hangi başka bir ülkede bulundunuz mu vergi mükellefimisiniz dediler. Mükellef degilseniz şubemize gelin imza verin diyorlar. Kesin paypal ile alakalı abi. Bir yerden refund mevzusu olmuştu patlamış olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Merhaba arkadaşlar, eğer amerikadan ürün satın alıyorsanız kargo için Viabox sitesini kullanıyorum. Siteyi tavsiye ederim. Amerika da alışveriş yapıp adres oluşturuyorsunuz ve o adreste ürünlerinizi sınırsız ve ücretsiz olarak bekletip sonra kargolatabiliyorsunuz. Süreçte size hertürlü bilgi paylaşımı yapılıyor, fotoğraflarla size geribildirimler yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 helal o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Neymiş öğrenince yaz da biz de öğrenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar