Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paypal.de

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bak, sadece alisveris yapmak icin kullanacaksan (yani para alip-vermek icin degil) sunu yap:

Borderlinx'den bir hesap ac, sana UK, US, DE, HK posta kutulari verin. Senin bu kutular, yasal olarak senin. Adres olarak kullanabilirsin.

Sonra Paypal'a alis veris yaparken hesap acmadan kredi kartiyla odemeyi sec. Bu aldigin yabanci posta adresini de billing olarak yaz. Kredi karti hesabina eklemeden de calisabilir, o cogunlukla sart degil. Alirsin istedigini. Paypal ile alisveris yapmak icin Paypal hesabi gerekmiyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Paypal'dan omur boyu banlanma gibi riskler var, sadece hesabiniz kapanmaz. Benim dedigimi yapin. Ben de artik USA Paypal hesabimi kullanmiyorum.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ABD numaram var benim. Yurtdisini ararken, ya da illa da telefon isteyenlere veriyorum. Yurtdisindan da arandigi oluyor. Suradan aldim: https://iplum.com

Google Play'den ayda ₺2.89 veriyorum. SMS alip gonderme de yapiyor. Arama ucretleri de uygun cok. Gercek telefon numaraniza bagli calisiyor, WhatsApp hesabi gibi.
Mesaj tarihi:
Buna alternatif olarak;

VOXOX tavsiye ediyorum.
Veya amerika IPsi ile açılan google voice hesabı. Amerika/ca içi ücretsiz sms ve çağrı + uygun fiyata uluslararası da arıyabiliyorsunuz. her ikisinin de appleri var.
Net olduğu sürece çağrı alabiliyorsunuz.
Mesaj tarihi:
ne yaptıysam olmadı. iplumdan telefon aldım , borderlinx adresini girdim bill kısmına ama nafile... Bingildak'ın yöntemini deniycem,girip vpn ile paypal.de hesabı acıyım bari
Mesaj tarihi:
aynen abi 2 dk sürmedi bingildak'in yontemle.. Oh bee

saç baş yoldum öbür türlü olmadı decline edip durdu.

Borderlinx'ten üyelik acmanızda fayda var yanlız. Herhangi bir alman adresi,telefonu sallıyacagınıza borderlinx adresini,telefonunu verin daha iyi.
Mesaj tarihi:
tr pasaportuyla kimlik dogrulanır, adres dogrulama isterse fatura veya gov veya banka kagıdı lazım verdiğiniz adresi gösteren. ama sadece kredi kartınızla bi şeyler alacaksanız adresi de telefonu da sallayabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

verifikasyon isterse her türlü patlayacaksın abi ondan ne yazdığının pek bir önemi yok. rot yazmış işte neler istediklerini. nereden bulacan pasaport falan.

Orasi oylede perma ban gelirse gerge'nin dedigi gibi onun savunmasi olur belki bu bill adresi benim fln diye.. alamanci rp si yapariz asdf isim fln sahte girmedim sonucta
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bugun bankadan aradılar. Her hangi başka bir ülkede bulundunuz mu vergi mükellefimisiniz dediler. Mükellef degilseniz şubemize gelin imza verin diyorlar. Kesin paypal ile alakalı abi.

Bir yerden refund mevzusu olmuştu patlamış olabiliriz.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar, eğer amerikadan ürün satın alıyorsanız kargo için Viabox sitesini kullanıyorum. Siteyi tavsiye ederim. Amerika da alışveriş yapıp adres oluşturuyorsunuz ve o adreste ürünlerinizi sınırsız ve ücretsiz olarak bekletip sonra kargolatabiliyorsunuz. Süreçte size hertürlü bilgi paylaşımı yapılıyor, fotoğraflarla size geribildirimler yapıyorlar.
  • Yeni Oluştur...