Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paypal.de

Masticore

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Bak, sadece alisveris yapmak icin kullanacaksan (yani para alip-vermek icin degil) sunu yap:

Borderlinx'den bir hesap ac, sana UK, US, DE, HK posta kutulari verin. Senin bu kutular, yasal olarak senin. Adres olarak kullanabilirsin.

Sonra Paypal'a alis veris yaparken hesap acmadan kredi kartiyla odemeyi sec. Bu aldigin yabanci posta adresini de billing olarak yaz. Kredi karti hesabina eklemeden de calisabilir, o cogunlukla sart degil. Alirsin istedigini. Paypal ile alisveris yapmak icin Paypal hesabi gerekmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ABD numaram var benim. Yurtdisini ararken, ya da illa da telefon isteyenlere veriyorum. Yurtdisindan da arandigi oluyor. Suradan aldim: https://iplum.com

Google Play'den ayda ₺2.89 veriyorum. SMS alip gonderme de yapiyor. Arama ucretleri de uygun cok. Gercek telefon numaraniza bagli calisiyor, WhatsApp hesabi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

verifikasyon isterse her türlü patlayacaksın abi ondan ne yazdığının pek bir önemi yok. rot yazmış işte neler istediklerini. nereden bulacan pasaport falan.

Orasi oylede perma ban gelirse gerge'nin dedigi gibi onun savunmasi olur belki bu bill adresi benim fln diye.. alamanci rp si yapariz asdf isim fln sahte girmedim sonucta
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Merhaba arkadaşlar, eğer amerikadan ürün satın alıyorsanız kargo için Viabox sitesini kullanıyorum. Siteyi tavsiye ederim. Amerika da alışveriş yapıp adres oluşturuyorsunuz ve o adreste ürünlerinizi sınırsız ve ücretsiz olarak bekletip sonra kargolatabiliyorsunuz. Süreçte size hertürlü bilgi paylaşımı yapılıyor, fotoğraflarla size geribildirimler yapıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...