yumy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Esh said: abi bisi diycem de kadinin tek gideri oldugu yas 16ymis. uzuldum lan son fotografin uzerinden de 8 sene gecmis sdfgsd Nasıl bir haremde yaşıyorsun ki acaba? TİK GİDİRİ ILDIĞI YIŞ 16MİŞ yok ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 HAYIR SEN KİMSİN KİM?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Budapestedeyim. Baska bisi yazmama gerek var mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Ortalama bi kulupte cumartesi gecesi o kizin her yastaki halini bulabilirsin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 tip olarak bakarsak Lindsay Lohan, irish/ingiliz kadını, doğu avrupada benzeri çok nadir... bunu yazarken biraz alileye bakayım dedim, italyanlıkta varmış ha bunlardan bağımsız olarak "güzelik" den bahsediyorsak doğru bir önerme tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 benzeri çok mu nadir fasd nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Esh said: Ortalama bi kulupte cumartesi gecesi o kizin her yastaki halini bulabilirsin yani İyi de bu kadının giderini düşürmüyor ki :D Sadece o klubü gideri çok olan hatunlu bir yer yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 bu kadın ne iş yapıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 memeleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 lajsdkljasl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Feamer said: 17-21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Red said: koskoca tc cumhurbaşkanının huzuruna holywood kevaşesi gözden düşmüş bağımlı karı nasıl çıkıyor ben anlamıyorum. AKPnin seviyesine düşüp bunun üzerinden propoganda basmak lazım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 yildirimokur said: Bu kadını para vererek mi getirtmişler Türkiye'ye, bu kadar mı çulsuz kaldı bu kadın. Ne hallere düştün be Lindsay, Hurbby görse bu olanları ağlardı yeminlen. Emine biliyor mudur acaba bu kadının her türlü şeyi yediğini, bi de utanmadan fotoğraf çektiriyor Lindsayle ? Sağlam propoganda malzemesi işte AKP/Fetullah Tier direk bel altı girceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 boya ve makyaj ile benzeri illaki olabilir, renkli göz zaten -electric blue eyes ya benziyor gözleri ama- ama macaristan da irish tip kızlardan çok diyorsanız ne güzel, sevindim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Irish tip ne abi, turk icin butun balkanlar hagi, cek macar da puskas. Kizlar burda tindera 1.88 falan yaziyolar. Basta "heralde min 1.88 adam ariyolar" diyodum. Megerse kizlarin boyuymus o. Zaman gecince anladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 yazik lan bize, gobekleriyle konusabilcez ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 topuklu giysem olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 bi yerde yaziyodu 3-5 milyon dolara bu kadinin haklarini (?) satin almis biri (turk sanirim) istedigini yaptiriyo iste. hatta twitter instagram hesaplarini bile kendi manage etmiyodur, sifrelerini vermistir, sahibi yaziyodur istedigini lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 ona kolelik deniyo abi AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 bu karı 3-5 milyon dolar etmez yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Ölü yatırım alala gide bunu mu almış. Hem ekstra ölü yatırım zaten bu kadın türkiye'de fazla tanıdığımda zannetmiyorum ben mesela eski bir arkadaşımı andırıyor olmasa kesin tanımazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Ama dediği gibi bir şey var öyle haklarını alıyor ondan sonra istediğini şu kampanya katılacaksın bu kampanya katılacaksın diye yönlendiriyor. Mesela şu geçen hangi kampanyaydı orhan Gencebay falan konuşuyorlardı Tayibin arkasında onlar içinde öyle söylüyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 reyou said: bi yerde yaziyodu 3-5 milyon dolara bu kadinin haklarini (?) satin almis biri (turk sanirim) istedigini yaptiriyo iste. hatta twitter instagram hesaplarini bile kendi manage etmiyodur, sifrelerini vermistir, sahibi yaziyodur istedigini lel O ne ya :D Kim verir abi öyle birşey.. Hangi hukukta var. Orhan Gencebay katıksız ...... dır. Kendisi Mesam baskanı zaten başka bir anlaşma yapmasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 arabın teki almıştır işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Sonra üst kullanım hakkını bize kiralamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar