Komutan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=y5MmzFM0DlE In this fast-paced, turn-based, co-op adventure you'll quest and explore, find awesome loot, customize your fighters, and recruit strange species! Come master your destiny in this strategic game of positioning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 u....u kafasi ile battle brothers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Daha ziyade Final Fantasy Tactics gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 theoatmeal'ın ilgisi alakası var mı acaba, tipler onunkilere benziyor diye baktım ama yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Biraz pokemon gibi, ekibine adam toplamak için etrafta dolanıp avlanıyorsun. Bayağı tatlı olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 çok zevkli oyun, sunum falan da harika. erken erişimde ama baya oynatıyor. zaten castle crushers yapımcısı, güzel kafaları var. şu sunum ve kötü adam https://www.youtube.com/watch?v=y5A-W7QvFRQ şu da olaylar olaylar https://www.youtube.com/watch?v=pO2rrTl8COU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 tam benlik oyun yapmışlar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 eklemeden edemicem müzikler de efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 güzel göründü aldım ama oyun güzel değil. müzikleri ve artworku güzel ama oyun sıkıcı, çok tekrar edio. tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Şurada ilk 15 dksı var hakkaten çok iyi ya https://www.youtube.com/watch?v=BDMeuxP0guA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Refund istedim, gene yazayım tavsiye etmiyorum kanmayın bu tuzağa :( Ha firmanın stilini seviosanız destek olarak alın 24tl bişi deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Yazmisin yukarida pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 bu kadar olumsuzsa almiyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Ya şimdi hakkaten güzel müzikler ve çizimler ancak combatlar çok monoton ve uzun bu yüzden Eğlenceli gelmedi bana. Tam bir gelişme hissiyatı da yok oyunda. Ama bu zevk meselesi belki seversiniz. Ayrıca öyle ultimate bi taktik yok yani ya da ne bileyim oyunun 2. saatinden sonra açılıosa bilmem ama sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 overwhelmingly positive oyun. luriel sevmedi diye oyun kötü demek değil. zevkler renkler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Öyle canım bende öyle dedim. Deneyin bi bakın. Ancak yorumlara bakarsanız genelde zaten Behemoth Games'in önceki oyununu oynayıp ondan dolayı sevenler, artwork ve esprileri sevenler. Ama ben bu nedenlerle oyun oynamam oyununda benim için zevki olması lazım. Bazıları için oyunun zevkli olması için bu 2 si yeterli iken bende değil sadece bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar