Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior'un Rezil oldugu (movie)

Mendoza

Öne çıkan mesajlar

o çıplak olayı da biraz abartı olmuş bence. warrior arkadaş ın bir kere stance değiştirdini, pummel/shield bash kullandığını görmedim. druid kendini heal ediyor warrior dmg vermeye çalışıyor hala.

adam yanında olmasına rağmen intercept yapıp stun etsin diye uzaklaşıp intercept kullanıyor. sonra adam cidden uzaklaşınca intercept'in cooldown'ı geçmediği için adamın yanına gitmeye çalışıyor.

hele pvp'nin birinde 2-3 kere yanlış tarafa baktığı için vuramadı. e elindeki silah yavaş 2 handed bir silah, o silahla 2-3 kere vuramamak 1000 ya da daha fazla dmg'ı sokağa atmak demek.

tamam warrior'un pvp'de ne halde olduğu ortada. zaten biliniyor, ama bu şekilde ezilmesi de abartı olmuş bence.

[Bu mesaj Mirage tarafından 06 Şubat 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

qui unarmed'ın çıplak elle silaha yakın hasar vermesi imkansız (unarmed silahları bilmiyorum hiç kullanmadım, hatta hiç görmedim). yumruk ortalama bir hızla vuruyor ve ancak 20-30 dmg veriyor (adamın unarmed skill'i belli ki sonda çünkü nerdeyse hiç ıskalamayor). silah ise biraz daha yavaş vuruyor ama 200-300 vuruyor. ki o paladinde belli epey iyi armor var.

warrior paladini o kadar uzun süre öldüremiyor ki o 20-30 dmg'lar birikiyor da birikiyor. eh tabii warrior heal olamadığı için düşüyor sonunda.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 06 Şubat 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hayır, duel'lerde class'a özel olmayan büyü ve özelliklerin kullanılmasını doğru bulmadıkları için kullanmamış.

edit:

@Virtue-L: unarmed silah dediğim, fist weapon denilen ve (sanırım) unarmed skill'inini kullanan silahlar, dediğim gibi ne kullandım ne gördüm: tıkınız

[Bu mesaj Mirage tarafından 06 Şubat 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mirage tarafından 06 Şubat 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Class a özgü değil ama dediğim bandaj gerçeği var yani. Reddedilemez bişey :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.

Fist weaponlari kimler kullanıyo? Rogue+druid diye biliyorum.

[Bu mesaj Virtue-L tarafından 06 Şubat 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada forumları karıştırıyodum:

We understand that it can be frustrating to "miss", and as such we do try and keep it to a minimum while keeping things balanced for the overall game experience. The reason it exists is because we feel that some reasonable amount of unpredictability adds to the overall flavor of the game, since it does lower the chances that a given encounter will end in exactly the same way other similar encounters ended.

While our tests have indicated that players are getting the intended 5% miss rate while using a single max-skill weapon against even level enemies, we have found the bug causing abilities (ie: heroic strike, sunder armor, etc) to miss around 9-10% of the time instead of the intended 5%. This does mean that warriors are missing about twice as often as they should. This is something we're actively working to rectify, considering it directly impacts the warriors DPS and rage use.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage in verdii link i bitiremedim daha hehe...
Intercept in bug i düzeltildi ama o yazıdada var special ability lerin miss rate i %10 civari.. bunun "BUG" olduğu ve %20 lere varan bi rage verimsizliği getirdiğini söylüyolar...
not : Normal miss rate %5[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben her ne kadar warrıor olmasam da, bir warrıor un bu kadar kotu olmasını ıstemezdım...mesela ultima onlıne desenız warrıor dan baskası yalan derdım...
ama gel gorkı allahın salak blizardı warrıorları ezmış büzmüş, ortaya laf olsun dıye bı sınıf yaratmıs....
malesef (özellikle) irenç rogue lar, ortada cirit atarlarken, o kudretli mageler heal fakiri, o asil warriorlar hem heal fakiri hem pvp fakiridirler...tek güçleri savunmalarında yatar giydikleri armorlarla, kaldı ki shamanlar da plate giyiyo ,hatta hunterlar bile plate giyiyor lvl 40 dan sonra.... ben bu oyunda warlocklara mage lere ve warrıorlara hakkaten haksızlık yapıldıgını düşünüyorum.....
shaman karakterı ıcın ıse hakkaten b sınıfa karsı bı sempatı beslıyorum fakat bu sınıfında her tuerlu ozellıgı bunyesınde barındırması da bu sınıfı cok guclu yapıyor...
hunterlar ıcın se solıyecek tek sey var heal yoksunu grup....
bu iş ellerini salak gibi kavuşturup birbirine sürtüp bandaj yapmakla olmaz! olacaksada dakkada 1 yada 30 sn de 1 deıl her sn yapabılsın, sürekli olsun...

atak oyunda shaman en ıyısı
savunmada priest en ıyısı
her ıkısınde de bıraz payı olan grup ıse paladın
sinsilik de rogue lara avantaj kazandırıyo
gerisi yalan...

Ultima online sistemini cok arıyorum cok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TOSA, 06 Şubat 2005 22:18 tarihinde demiş ki:
Ben her ne kadar warrıor olmasam da, bir warrıor un bu kadar kotu olmasını ıstemezdım...mesela ultima onlıne desenız warrıor dan baskası yalan derdım...
ama gel gorkı allahın salak blizardı warrıorları ezmış büzmüş, ortaya laf olsun dıye bı sınıf yaratmıs....
malesef (özellikle) irenç rogue lar, ortada cirit atarlarken, o kudretli mageler heal fakiri, o asil warriorlar hem heal fakiri hem pvp fakiridirler...tek güçleri savunmalarında yatar giydikleri armorlarla, kaldı ki shamanlar da plate giyiyo ,hatta hunterlar bile plate giyiyor lvl 40 dan sonra.... ben bu oyunda warlocklara mage lere ve warrıorlara hakkaten haksızlık yapıldıgını düşünüyorum.....
shaman karakterı ıcın ıse hakkaten b sınıfa karsı bı sempatı beslıyorum fakat bu sınıfında her tuerlu ozellıgı bunyesınde barındırması da bu sınıfı cok guclu yapıyor...
hunterlar ıcın se solıyecek tek sey var heal yoksunu grup....
bu iş ellerini salak gibi kavuşturup birbirine sürtüp bandaj yapmakla olmaz! olacaksada dakkada 1 yada 30 sn de 1 deıl her sn yapabılsın, sürekli olsun...

atak oyunda shaman en ıyısı
savunmada priest en ıyısı
her ıkısınde de bıraz payı olan grup ıse paladın
sinsilik de rogue lara avantaj kazandırıyo
gerisi yalan...

Ultima online sistemini cok arıyorum cok

biraz fazla uo'vari dusunuyosun. wow'la soylediklerinin pek alakasi yok.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 06 Şubat 2005 22:45 tarihinde demiş ki:
biraz fazla uo'vari dusunuyosun. wow'la soylediklerinin pek alakasi yok.

amaç uo ya saplanıp kalmıs bır zıhnıyetle konusmus olmak dıgıl
mantıklı ve bu fantastık dunyaya dogru ve mantıklı olanı yakıstırmak!

wow zaten cogu seyı harıka yapmıs mukemmel bı dunya olusturmus!

ama eksik yanları blizard tarafından temelleştirilmiş...

[Bu mesaj Popeye tarafından 07 Şubat 2005 11:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar warriora priest geldigi zaman cosuyor falan demissiniz. Ama bu soylediginiz bence Normal server icin gecerli bir mazeret. Sonucta sunucu PvP ve herkez kendi basina. Ozellikle bir PvP sunucusunda classlarin olabildigince dengeli olmasi taraftariyim. Ancak Normal serverda kesinlikle yeterli derecede guclu bir classdir Warrior ama PvP icin denge sart.
(Warriorum)[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM!
Sosyal ağlarda paylaş

Dikkat ettiyseniz warrior her seferinde dipliyor hp lerini mage hariç oda zaten neredeyse instant çekti. Heallenmelerini engelleyebilecek bir skill i olsa alacak ama adamlar heal atarken bön bön bakıyor.Birde paladine 200-200 vuruyordu çıplaklarada 250 civarı vurdu yani armorun etkiside tartışılır bence...[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

Movieyi izleyen çıplak handli paladinin silahlı warrioru kestiğini görecek(ikiside lvl 60 ve warriorda epic silah var :) ) İşin doğrusu warriorlar eziliyor 1vs1 savaşlarda.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

[b]Wow:
Member of Blood Pact - International European Guild
Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired
Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail
Sosyal ağlarda paylaş

Warrior oynatıyorum ve kendimi şaklaban gibi hissediyorum oynarken.

Aynı levelda bir yaratığa saldırıyorum, özellikle zebralarda denedim.
Adam bana sürekli vuruyor, ama ben hep miss yapıyorum veya dodge ediyor.
Ayrıca rage olayı da çok sinir.
İlla dayak yiyip gaza gelmesi lazım. Yoksa special atack felan çekemiyorsun bön bön bakıyor bizim eleman.
Special Attack da Special Attack olsa zaten. birkaç hp fazladan koyuyor, bazen de daha az vuruyor. Sadece miss oranın artıyor başka bir işe yaradığı yok.

Mage'ler örneğin mana kullanıyor. Ben rage dolmasını beklerken o damage manyağı yapabiliyor. Hem uzaktan hem yakından efektif büyüler var.

Warrior sevemedim. Dediğim gibi vurması çok zor adamın, rage olayı çok sinir, bir de doğru düzgün special attack da yok.

Ha raid için vazgeçilmez bir adam o da ayrı.
Neden vazgeçilmez? Arkasına priest koyarsın, yollarsın savaşa. Priest sürekli healler, warrior ise ön saflarda şavasın bütün stresini üstüne çeker, mage shaman gibi diğer classlar ise böylece asıl kilit noktalarda görev alırlar. Warriorun olayı bu.

Örneğin PvP'de shamanlar ben vururken çok rahat healleniyor.
Ben 50 vuruyorum o 100 healleniyor. hem 100 vuruyorum o 150 healleniyor,
fire totem benzeri birşeyler yaparsa zaten ayvayı yedin direk damage manyağı yapar seni, bir yandan da heallenir.

Single giderken shaman, warlock veya hunter'ların daha rahat olduğunu düşünüyorum.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...