df Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 ilkini 40-50 saat oynamıştım da bir şeyler yüzünden kaynayıp kalmıştı bitmeden. twin elms'ti sanırım. sizce hikaye bağımlılığı var mıdır bu oyunun? çok üşeniyorum ilkini tekrar oynamaya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 arka sayfada hikayenin videosu var onu izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 ilk oyunun savelerini aktarabildiginizi unutmayin, scavenger codelarida gelmeye devam ediyor, 50 oldu. https://www.youtube.com/watch?v=EXYDsp7BnFo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 grafikler (tu) ilk basta konusma harici yazilari okuyan kiz keske devam etseydi... 1. oyunu bitirmistim ama save acaba cloud damidir? biliyor musunuz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 evet cloud'da duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 1. oyunu companionlarin questlere girismeden bitirmistim. Iyi miydi char questler? Ona gore belki bir rerun yaparim suna baslamadan once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 eger istersen poe 2'nin menusunde gecmis yaratma var. companion questlerinde ne yaptigini oradan secip ayri bir profil yaratabiliyorsun. white march oynamamis olanlar icin eski saveleri yerine yeni profil yaratmalarini tavsiye ederim. gecmis kismindaki quest adini wiki'den aratip, seciminiz ne olurdu karar verebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Yok yapabilecegimi anladim da, uzun bir tatil olacak gibi bu ara. Eger questleri guzel diyosaniz rerun yapasim var aslinda :D Salla boktan diyosaniz hic kasmicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 xoti adeta bir texasli, sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 youtubedan izliyorumda ne kadar güzele benziyor oyun. ilkini oynamaya gerek var mı yoksa bodoslama gireyim mi buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 oyun iyi çocuklar, alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Bir tur versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 pc master race koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Arkadaşlar gog versyonu da var bilginiz olsun. Yani gogda var. Başka yerlerde var mıdır bilemedim... http://img.x-drivers.com/logos/256/pirate_bay_logo.png Deadfire olduğu için bu gemiyle korsanlık yapacağım yanlış anlaşılma olmasın ^__^ ps : Companionlara tüm subclassları seçtiren mod çıkarsa dürtün pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 ARkadaşlar build tavsiyeleri verilmeye başlansın. Ranger (ghosthear)/cipher yapma gibi bir hevesim var. Firearms kullanacak şekilde. Firearms'a tutkum var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 axedice said: Arkadaşlar gog versyonu da var bilginiz olsun. Yani gogda var. Başka yerlerde var mıdır bilemedim... http://img.x-drivers.com/logos/256/pirate_bay_logo.png Deadfire olduğu için bu gemiyle korsanlık yapacağım yanlış anlaşılma olmasın ^__^ ps : Companionlara tüm subclassları seçtiren mod çıkarsa dürtün pls GOG patchlerini bulmak daha kasıyor ya. Captain_KDKS daha iyi iş çıkarıyor patchlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 (tu) Kdks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 ban i yiceksiniz kafanıza o olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 gogda $50? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 fort deadlight bell i çaldığınızda 3 kere, blow the man down quest i için, bir şey oluyor mu ya, ben takıldım orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 dreagloth said: ban i yiceksiniz kafanıza o olacak Bu bölümün modu yok ki kardeşşşşşşşşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 neden tehdit edildik? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 oeh 1 saat dolastim koca sehirde ama Pallegina yi buldum ekledim sonunda, artik oynayabilirim temiz temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Onceki sayfayi okumadim ama god of war gibi sacmaliklarla karsilastirilinca gelmis gecmis en iyi oyuna (PoE) laf etmis olabilirsiniz. cRPG’ye ac kaldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 dreagloth said: fort deadlight bell i çaldığınızda 3 kere, blow the man down quest i için, bir şey oluyor mu ya, ben takıldım orada zili çaldıkdan sonra o öldürmeye geldiğin adam zile koşturuyo tek başına öldürüyosun bitiriyosun eğer gelmediyse o lamond denilen adamın mürettebatını kurtarmadın demektir, lamond ve mürettebatı sen zili çalınca öldürmeye geldiğin adamın gemisini alıp kaçıyo(lamondu forgeda buluyosun eğer kaçırdıysan forge üst traftan gitme tabi dungeondan doğru git en sol taraftaki kapı dungeonda ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar