ineque Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Dandik bir bilgisayarım var mafia 3 ve watch dogs 2 oynamak için HD 7870 veya üstü bir ekran kartı lazım. Sahibindene falan baktım bulamadım. Kullanmayıp satmak isteyen varsa teklifleri gönderebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 yok mu şöyle oyun oynamaktan bıkmış satayım artık elimdeki emektar kartı diyen veya mevcut ekran kartını yenilemek isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 7870im var yenilemek istiyorum param yok saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 ineque said: yok mu şöyle oyun oynamaktan bıkmış satayım artık elimdeki emektar kartı diyen veya mevcut ekran kartını yenilemek isteyen? Asus Gtx 760 DirectCU II O.C. var şu an satıyorum ilgilenirsen pm atarsın. GTX 680 de var istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derbeder31 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 aente said: ineque said: yok mu şöyle oyun oynamaktan bıkmış satayım artık elimdeki emektar kartı diyen veya mevcut ekran kartını yenilemek isteyen? Asus Gtx 760 DirectCU II O.C. var şu an satıyorum ilgilenirsen pm atarsın. GTX 680 de var istersen. Bende istiyorum. Varsa 1 tane ayırın özel mesaj kutunuz dolu. Forumda özel mesaj kutusu boş olan yok mu arkadaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 ikisinde fiyatlarını alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 derbeder31 said: Bende istiyorum. Varsa 1 tane ayırın özel mesaj kutunuz dolu. Forumda özel mesaj kutusu boş olan yok mu arkadaş :) Benim boş ta , satacak bir şey olmayınca mesaj atan da olmuyor tabe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derbeder31 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Quo-Vadis said: derbeder31 said: Bende istiyorum. Varsa 1 tane ayırın özel mesaj kutunuz dolu. Forumda özel mesaj kutusu boş olan yok mu arkadaş :) Benim boş ta , satacak bir şey olmayınca mesaj atan da olmuyor tabe. Bu satanların boş olması lazım adama ulaşamadıktan sonra birşey satmasın bence :) şaka bir yana arkadaşla daha görüşemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 7850 de olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 yedek kart 6870 varda 1gb , işini görmez heralde, fena külüstür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 bende de Gigabyte RX 460 4GB var düşünürsen konuşabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Ben geçen 2gb 7850 aldım. 250 liraya 7850 işini görür ya ölü değil ha(y)la kart 1920 de götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 https://forum.paticik.com/read.php?27,8687158 görmüşsündür gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar