Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alınık HD 7870 ve üstü ekran kartı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dandik bir bilgisayarım var mafia 3 ve watch dogs 2 oynamak için HD 7870 veya üstü bir ekran kartı lazım.
Sahibindene falan baktım bulamadım.
Kullanmayıp satmak isteyen varsa teklifleri gönderebilir.
Mesaj tarihi:
ineque said:

yok mu şöyle oyun oynamaktan bıkmış satayım artık elimdeki emektar kartı diyen veya mevcut ekran kartını yenilemek isteyen?

Asus Gtx 760 DirectCU II O.C. var şu an satıyorum ilgilenirsen pm atarsın. GTX 680 de var istersen.
Mesaj tarihi:
aente said:

ineque said:

yok mu şöyle oyun oynamaktan bıkmış satayım artık elimdeki emektar kartı diyen veya mevcut ekran kartını yenilemek isteyen?

Asus Gtx 760 DirectCU II O.C. var şu an satıyorum ilgilenirsen pm atarsın. GTX 680 de var istersen.

Bende istiyorum. Varsa 1 tane ayırın özel mesaj kutunuz dolu. Forumda özel mesaj kutusu boş olan yok mu arkadaş :)
Mesaj tarihi:
derbeder31 said:

Bende istiyorum. Varsa 1 tane ayırın özel mesaj kutunuz dolu. Forumda özel mesaj kutusu boş olan yok mu arkadaş :)

Benim boş ta , satacak bir şey olmayınca mesaj atan da olmuyor tabe.
Mesaj tarihi:
Quo-Vadis said:

derbeder31 said:

Benim boş ta , satacak bir şey olmayınca mesaj atan da olmuyor tabe.

Bu satanların boş olması lazım adama ulaşamadıktan sonra birşey satmasın bence :) şaka bir yana arkadaşla daha görüşemedik.
  • 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...