Litminov Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Drall said: Litminov said: İçliksiz dışarı çıkmıyorum. Elveda grip sex. https://karikaturistan.files.wordpress.com/2012/06/asik_misin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Litminov said: Her sene mutlaka 1 ay hasta olan ben bu kış bir dakika bile hastalık geçirmedim. Sigarayı bıraktım esigara çok az içiyorum. 2 pil 1 hafta gidiyor öyle söyleyeyim. Hem nefesim açıldı hem de daha sağlıklı olduğumu hissediyorum. İçliksiz dışarı çıkmıyorum. Elveda grip. abi e sigaradaki propil glikol antibakteriyel bi kimyasal zaten. astim spreyelrinde falan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 gripten korunmak için e sigara mı o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 abi oyle bi sonuc cikarilabilir mi bilmiyorum ama mantiksiz degil yani sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Drall said: Litminov said: İçliksiz dışarı çıkmıyorum. Elveda grip sex. Kimdi o ya tili miydi içlikli sekssiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Ayıp ayıp dalga geçme Allah onu da öyle yaratmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 ad3m said: Drall said: Litminov said: İçliksiz dışarı çıkmıyorum. Elveda grip sex. Kimdi o ya tili miydi içlikli sekssiz :D ahahah ben unutmuşum bunu. hatta okudum "ben de mi içlik giysem lan?" dedim o kadar benliğimi kaybetmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Ben de şuan içlik giymiş durumdayım ankara ayazı adamın pipisini düşürür amg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 tayt alin lan vizyonsuzlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 samaella said: http://www.balparmak.com.tr/images/images/Balparmak_Apitera_Zen_7_gr_.jpg bundan full karton aldım sabah akşam kullanıyorum. Sanırım bir işe yarıyor gibi daha grip olmadım :p eczanede mi satiliyo abi bu meret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Peregrin said: tayt alin lan vizyonsuzlar içlik dediğin tayt değil mi lan zaten bendeki öyle thermalmiş güya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Askerdeki keçi kılından yapılma giymiyoruz hamdolsun sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Peregrin said: samaella said: http://www.balparmak.com.tr/images/images/Balparmak_Apitera_Zen_7_gr_.jpg bundan full karton aldım sabah akşam kullanıyorum. Sanırım bir işe yarıyor gibi daha grip olmadım :p eczanede mi satiliyo abi bu meret? migrosta bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Oseflu / Enfluvir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 goldbären said: kocakarı ilaçları hehe bi tepsi börek yiyip üstüne karaciğeri düzenliyor diye kekik suyu içen teyze gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 H1X1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar