Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Iyilik saglik degisen hicbisi yok buralarda, iyice ghetto oldu forum Alıntıla
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 nukem said: abi ne zaman gittiğimi tam hatırlayamıyorum, karakedi miydi kuçukedi miydi hepimizi banlamıştı. o buralarda mı sahi? yoksa zegnalar revolt mu yaptı :) bu yaz ayrılma planları yapmakla birlikte ülkedeyim, okul vs. bitti 4 senedir tedarik zinciri danışmanı olarak butik bir danışmanlık firmasında çalışıyorum istanbuldayım. bilgisayara vs. fazla vakit ayıramıyorum haliyle. Trendbasket.net diye bir internet sitesi kurdum basketbolla alakalı yaklaşık 4 senedir ortalarda, o baya büyüdü. Fazla vakit ayıramıyorum ama güzel bir dedicated ekibi var yürüten belki duymuşsunuzdur ismini. Siz neler yapıyorsunuz? Esh said: Welcome back Ee ne yaptin gittiginden beri? Ne isle ugrasiyosun, memlekette misin? E iyi gozukuyo senin tarafindan. Biz hala uo oynuyoruz Alıntıla
nukem Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 bazı şeyler değişmiyor tabi ben de hala beşiktaşla yatıp kalkıyorum :) arada gelip okurum ya hiç tahmin etmiyordum paticiğin açık olduğunu hala uo oynanıyor mu cidden? benim gördüğüm mmorpg olayı biraz bitti gibi, insanlar indie oyunlara ve mobalara kaymış gibi duruyor. bir yandan twitchle görüşmeye çalışıyoruz da bir kanal vs açsak nasıl olur diye trendbasket yapısı altında, oradan takip ettiğim kadarıyla biliyorum. buralarda var mı yayıncı falan bu arada? Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 wb nukem, site güzelmiş Alıntıla
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Ahanda şu üstteki hatun yayıncı =) Toplam bi 4-5 kadar var herhalde yayın yapan paticikte. nukem said: buralarda var mı yayıncı falan bu arada? Edit: sayfa başı oldu failledim, feverfeverray'dan bahsediyordum. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.