sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Beyaz eşya topiği var onu oradan bakarım. Şöyle güzel bir yatak ve L koltuk alacağım. Ikea ve mudo concept var aklımda koltuk için. Yatak da gideyim yatsandan tempur kadar pahalı olmayan bir ikamesini alayım diyorum. Var mıdır öneriler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 yatak tempurda çok güzel ve kaliteli ama yoğun ısrarlar üzerine yataş five-z almıştık ve çok memnunuz. bazı farkları var tempurdan aklımda kalan ama tavsiye ederim. seven-z çıkarmış bi de galiba adamlar L koltuk bütçen nedir, bi de ne büyüklükte alcaksın? paran varsa lazzoni'de nicoletti'nin manhattan gayet güzel ve rahat. fazla pahalı gelirse lazzoni'nin benzer başka L'leri var, onlar da güzel ikea ve mudo concept çok aykırı iki yer olmuş, kestiremedim ne tarz bişey baktığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Teşekkürler, evin boş halini bir çekeyim de bugün, ona göre fikrinizi alayım çünkü yer kısıtı var küçük ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Yatak icin isbir onerebilirim. Visko. Tempurkadar da pahli degil. Baya iyi yanimemnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 İşbir Frezya kullanıyorum 4 senedir falan, süper rahat tavsiye ederim. Alacağın yatağın pocket spring olmasına dikkat et, en üst katman da viskoelastik olsun mis gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 yatsan akar switzerland kullanıyorum yatan kalkmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 grinny said: İşbir Frezya kullanıyorum 4 senedir falan, süper rahat tavsiye ederim. Alacağın yatağın pocket spring olmasına dikkat et, en üst katman da viskoelastik olsun mis gibin Bundan aldım, yattım beğendim epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 sipeyskeyk said: grinny said: İşbir Frezya kullanıyorum 4 senedir falan, süper rahat tavsiye ederim. Alacağın yatağın pocket spring olmasına dikkat et, en üst katman da viskoelastik olsun mis gibin Bundan aldım, yattım beğendim epey. Hayırlı olsun çevir çevir kullan sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Yatsan en iyisi ya bu işte. Yatsan Serta - Perfect sleeper aldım mükemmel. Yumuşak yatak sevenlere tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Koltuk da bu aldım. Tepehome da kampanya vardı, şu resimdeki her şey 3500 tl. (L, berjer, puf, yastıklar) http://i.hizliresim.com/ZM6v0o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar