Malibu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Yalnız herkes forumu şöyle bir stalkladı kesin :D Hiç bulunan bir şey yok hep dağ taş resmi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Forumları bile varmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 UO da olsa gidip dungeonda kasa açarsınız ama. Alın size mis gibi action. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Malibu said: Yalnız herkes forumu şöyle bir stalkladı kesin :D Hiç bulunan bir şey yok hep dağ taş resmi =) kafayı yedim abi 5 dk falan bakabildim adamın biri yılan çizip durmuş kayaların üstüne tey allam nası bi sıkıntı acaba psikolojideki karşılığını merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 bulutlarda pek çok şey gördüm ama bu kayaların hiçbirinde yılan şekli göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Foruma şimdi baktım ben de, bu ne abi şaka gibi.. Herifler kahve falı bakmanın kendilerince maskülen yolunu bulmuş. Kahve fincanı yorumlamaktan farklı değil lan bunlar kafalara bak ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Tarihi eser var ise define de vardır guyzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 DRaGoN_SLaYeR said: Xenocide said: Riskli bir yer şayet burda kasa dahi açsan Zehirlenme olasılığın yüksek Siyanür e dikkat gazda olacak Bilinçsiz çalışma yapma Çıplak ve yüzün gözün solunum yerlerin ellerin çıplak bulduğun hicbirseye temas etme Kardeş tavsiyesi abi bu baya UO. kasa açıyon poison trap trigger oluyo falan. anaaa. abi bizim başka bi akraba, köylü, baya takılıyodu bu şekil, kankası vardı iki tane 40-45 yaşlarında, beraber gittikleri bi yer varmış, sonra bu ikisi yalnız gitmişler, herifin birisi ölmüş gazdan, haberlere gazetelere falan çıkmıştı. gaz muhabbeti doğru yani metan ya da sülfürlü bir yerlere girmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Adamlar pro autocatci lan. Noluo olm. Kasa masa uo muhabbeti sandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Ben konuyu baştan sona okudum ve inanmaya başladım sonlara doğru valla. İşin bildiğin lore'u ve raconu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 http://www.definesohbeti.com/cinler-ve-tilsim/31673-ziyarete-gelenler.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Ve gol geldi; "irvan usta,eğer bu dediklerin doğruysa ya mümkün olduğunca namazını kılan inançlı birisin yada havas ilmiyle uğraşan birisin,yoksa bu tür şeyler kolayca olmaz " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Her mesaj gol, aradan çekmeye gerek yok. "Allahın izni ile orayi onlara bırakmazdık da musa a.s hatrına bıraktik." "Onlar" dediği, geçmişten yolculuk yapan evliyalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 DRaGoN_SLaYeR said: kuzenin köyünden baya bişiler çıkmış zamanında, şimdilerde jandarma kolaçan ediyor sürekli, kazı yapılmıyor. kuzen birbirinden alakasız 3 farklı şehirden defineci çağırdı, 3ü de aynı yerde hemen hemen aynı miktar altın var dediler. tünel kazmayı düşünüyoruz fdsfds noyan'ı da alıp gidin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 kuzeninkinde gerek yok da aslında tam noyanlık iş, enerji vererek cinleri kaçırıyorum dese para akıtırlar fdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Definecilik kültürünüz yok. Var diyeniniz de tatava. En fazla babanızın cüzdanını karıştırmışsınızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 varyemez amca diye hesap acasim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 DRaGoN_SLaYeR trolluyomusun,trollemiyormusun çözemedim. Bu adamlarıda çözemedim, keşke hiç girmeseydim konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 olm o yılan çizen adam çok fena daşşak geçmiş ben gerçek olduğuna inanmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 http://1.bp.blogspot.com/-k1KrIyWYxXM/VArZeqInGDI/AAAAAAAAF6E/q57WeIchsKs/s1600/oXiIXaR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Masticore said: DRaGoN_SLaYeR trolluyomusun,trollemiyormusun çözemedim. Bu adamlarıda çözemedim, keşke hiç girmeseydim konuya. yok abi ciddiyim, şu siteye üye olsa, enerji vsvs cinleri kaçırıyorum dese, ayda temiz 5k kazanır kuzenin evinin olduğu yer zaten höyük, her yerden bi şeyler çıkarmışlar, tabii tünel kazma olayı geyik de bahçeden bi şeyler çıkma olasılığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 bu son 1 aydır hergün define muhabbeti anlatılıyor bende dalga geçiyorum. Hatta altın falan bulunca 2-3 tane yerinde bırakmak gerekiyormuş yoksa musallat oluyormuş cin amcalar. Dedim siz bulun son kalanları ben alırım geyiğini falan yaptım. Şimdi görünce mantıklı bişeyler var mı diye baya baktım da, yok çubukla aramalar falan. Tek adam akıllı foto şu sanırım gördüğüm kadarıyla, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 yumy said: Foruma şimdi baktım ben de, bu ne abi şaka gibi.. Herifler kahve falı bakmanın kendilerince maskülen yolunu bulmuş. Kahve fincanı yorumlamaktan farklı değil lan bunlar kafalara bak ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Komodo said: bu son 1 aydır hergün define muhabbeti anlatılıyor bende dalga geçiyorum. Hatta altın falan bulunca 2-3 tane yerinde bırakmak gerekiyormuş yoksa musallat oluyormuş cin amcalar. Dedim siz bulun son kalanları ben alırım geyiğini falan yaptım. Şimdi görünce mantıklı bişeyler var mı diye baya baktım da, yok çubukla aramalar falan. Tek adam akıllı foto şu sanırım gördüğüm kadarıyla, oha yılanlara gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar