Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Hmm... Sigara içerken Malboro Light Box Kısa ya da Lucky Strike Box alıyordum. Artık içmediğim için hiçbirşey ifade etmiyor box ya da soft olması.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 malboro light box[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yıllarca winston box kullandim. Takii viceroy ile tanişana kadar. Sigarayi artik ihtiyactan cok zevkle icmeme neden oldu.[signature][hline]Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Sigaraya karşıyım bu topic kapatılmalı insanları özendiriyor. (bu arada eskiden winston box içerdim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 marlboro lights box[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue curious about me ? here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Infernal_Reborn, 04 Eylül 2004 00:53 tarihinde demiş ki: bab naaptın? sarhoş edio o sigara adamı be :) Gayet güzel bence. Camel'ın biraz daha sert'i, Luckystrike'ın ağız kurutmayanı. Keyifle içiyoruz.[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yine bir diğer araştırmaya göre hem soft hem de box içenlerin içerisinde bastırılmış kanser olma dürtüleri olduğu ortaya çıkmış.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ooo en gğzeli sof'tur. Ben winston soft içerim, camel değiştiğinden beri. Ondan önce 6 ay gitan filtresiz, ondan öncede 8 ay captain black içmiştim. Captain blackle başlamıştım sigaraya kokusu çok hoş diye..[signature][hline]Unoffical Paticik Kaillera Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Benim şimdi boğazım folloş olmasına rağmen, captain black içemiyorum çok ağır geliyo nedense.. Ama gitan içebiliyorum bu ilginç bir ayrıntı olarak gözlerimden kaçmadı desem ne yalan olur ne dolan..[signature][hline]Unoffical Paticik Kaillera Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 L&M içtiğim zaman box alırım (kısasının sofu yok) 216 içtiğim zaman soft alırım (box'u yok) :D ama box tercihimdir..kadınlık şeysi feci geyik bu arada :D[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Auhau biraz ole.. Paso bole nevada araştırması okuyunca arka sayfalarda, bende yapıyım dedim..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: horacegoesskiing, 03 Eylül 2004 23:59 tarihinde demiş ki: winston box, camel soft. aynen bu box-soft olayından acayip geyik çıkıyo bi gün konyada bi bakkaldan sigara alıcam -bi winston -softmu yumuşakmı? -box ve adam soft verdi lol[signature][hline]Konya Rock Platformu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Uzun camel diye bir kavram kalmadı artık be. Peh[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jester Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Alexi_Septimus, 04 Eylül 2004 05:53 tarihinde demiş ki: said: Infernal_Reborn, 04 Eylül 2004 00:53 tarihinde demiş ki: bab naaptın? sarhoş edio o sigara adamı be :) Gayet güzel bence. Camel'ın biraz daha sert'i, Luckystrike'ın ağız kurutmayanı. Keyifle içiyoruz. hayır güzel de, hatta çok güzel de, kafa yapıyor kardeşim.[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Natural_Jedi, 03 Eylül 2004 22:49 tarihinde demiş ki: ''içinizdeki kadınlık şeysi'' hoş sigara içmediğim için de yprum yapamıyacağım direkt konu bölmek oldu bu:)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 gitanesta bilmem kaç oranında esrar var diye bi geyik var hatta heh bence filtresiz olduğu için kafa ypaıyo[signature][hline]Konya Rock Platformu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jester Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 esrar değil de %20 daha fazla nikotin+katran diye duydum. bi de filtresiz olunca.[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 04 Eylül 2004 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Disappear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 forza parliement light ! gitanes'in yurtdi$i versiyonu olanlarda [turkiyede varmi bilmem] esrar var diye biliyorum ben[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 04 Eylül 2004 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jester Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 türk versiyonu var mı ki gitanesin? :)[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bu captain black hani karanfillisi kakolusu falan var omu?çok hafif bişi ama içimi ho yani sürekli olmaz ama bazı geceler keyfi içilebilir.Ha birde malboro mentol var.O da devamlı içilcek sıgara değil ama hoş için bir garip oluyor soğuk algınlığına birebir :)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Kısa malbuş box her zaman tercihimdir gerçi demin bulamadım kırmızı winston aldım yine box =) boxçuyuz daima[signature][hline] Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Disappear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 captain black yerine her daim her yerde her kosulda icilebilen backwoods yonetir ![signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 walla box camel derim..[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Disappear, 04 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: gitanes'in yurtdi$i versiyonu olanlarda [turkiyede varmi bilmem] esrar var diye biliyorum ben Esrar falan yok hehe geyik o sadece Zaten Türkiye'deki gitanes yurt dışındakiyle aynı çünkü ordan geliyor heh[signature][hline]Konya Rock Platformu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: EagleEye, 04 Eylül 2004 18:10 tarihinde demiş ki: gitanesta bilmem kaç oranında esrar var diye bi geyik var hatta heh bence filtresiz olduğu için kafa ypaıyo Hayır. Esrar yok. Sadece içtiğin zaman çarşafın aldığı renk esrar'a benziyo diye ole bişi uydurmuşlar. Ama çok ağır sigara o ayrı olay.. Bende küçükken babylon diye bi sakız vardı sanırım. Onun üstünde beyaz bir toz olurdu hep. Bende onu kokain zannederim. Bizi sakıza bağımlı yapmak için satıyorlar derdim. Ondan hiç almazdım.. Edit: Yanlış alıntı...[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama [Bu mesaj nedanko tarafından 06 Eylül 2004 14:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Soft'mu Box'mı ? (Sigara içenler için) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ooo en gğzeli sof'tur. Ben winston soft içerim, camel değiştiğinden beri. Ondan önce 6 ay gitan filtresiz, ondan öncede 8 ay captain black içmiştim. Captain blackle başlamıştım sigaraya kokusu çok hoş diye..[signature][hline]Unoffical Paticik Kaillera Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Benim şimdi boğazım folloş olmasına rağmen, captain black içemiyorum çok ağır geliyo nedense.. Ama gitan içebiliyorum bu ilginç bir ayrıntı olarak gözlerimden kaçmadı desem ne yalan olur ne dolan..[signature][hline]Unoffical Paticik Kaillera Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 L&M içtiğim zaman box alırım (kısasının sofu yok) 216 içtiğim zaman soft alırım (box'u yok) :D ama box tercihimdir..kadınlık şeysi feci geyik bu arada :D[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Auhau biraz ole.. Paso bole nevada araştırması okuyunca arka sayfalarda, bende yapıyım dedim..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: horacegoesskiing, 03 Eylül 2004 23:59 tarihinde demiş ki: winston box, camel soft. aynen bu box-soft olayından acayip geyik çıkıyo bi gün konyada bi bakkaldan sigara alıcam -bi winston -softmu yumuşakmı? -box ve adam soft verdi lol[signature][hline]Konya Rock Platformu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Uzun camel diye bir kavram kalmadı artık be. Peh[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Alexi_Septimus, 04 Eylül 2004 05:53 tarihinde demiş ki: said: Infernal_Reborn, 04 Eylül 2004 00:53 tarihinde demiş ki: bab naaptın? sarhoş edio o sigara adamı be :) Gayet güzel bence. Camel'ın biraz daha sert'i, Luckystrike'ın ağız kurutmayanı. Keyifle içiyoruz. hayır güzel de, hatta çok güzel de, kafa yapıyor kardeşim.[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Natural_Jedi, 03 Eylül 2004 22:49 tarihinde demiş ki: ''içinizdeki kadınlık şeysi'' hoş sigara içmediğim için de yprum yapamıyacağım direkt konu bölmek oldu bu:)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 gitanesta bilmem kaç oranında esrar var diye bi geyik var hatta heh bence filtresiz olduğu için kafa ypaıyo[signature][hline]Konya Rock Platformu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 esrar değil de %20 daha fazla nikotin+katran diye duydum. bi de filtresiz olunca.[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 04 Eylül 2004 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 forza parliement light ! gitanes'in yurtdi$i versiyonu olanlarda [turkiyede varmi bilmem] esrar var diye biliyorum ben[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 04 Eylül 2004 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 türk versiyonu var mı ki gitanesin? :)[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bu captain black hani karanfillisi kakolusu falan var omu?çok hafif bişi ama içimi ho yani sürekli olmaz ama bazı geceler keyfi içilebilir.Ha birde malboro mentol var.O da devamlı içilcek sıgara değil ama hoş için bir garip oluyor soğuk algınlığına birebir :)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Kısa malbuş box her zaman tercihimdir gerçi demin bulamadım kırmızı winston aldım yine box =) boxçuyuz daima[signature][hline] Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 captain black yerine her daim her yerde her kosulda icilebilen backwoods yonetir ![signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 walla box camel derim..[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Disappear, 04 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: gitanes'in yurtdi$i versiyonu olanlarda [turkiyede varmi bilmem] esrar var diye biliyorum ben Esrar falan yok hehe geyik o sadece Zaten Türkiye'deki gitanes yurt dışındakiyle aynı çünkü ordan geliyor heh[signature][hline]Konya Rock Platformu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: EagleEye, 04 Eylül 2004 18:10 tarihinde demiş ki: gitanesta bilmem kaç oranında esrar var diye bi geyik var hatta heh bence filtresiz olduğu için kafa ypaıyo Hayır. Esrar yok. Sadece içtiğin zaman çarşafın aldığı renk esrar'a benziyo diye ole bişi uydurmuşlar. Ama çok ağır sigara o ayrı olay.. Bende küçükken babylon diye bi sakız vardı sanırım. Onun üstünde beyaz bir toz olurdu hep. Bende onu kokain zannederim. Bizi sakıza bağımlı yapmak için satıyorlar derdim. Ondan hiç almazdım.. Edit: Yanlış alıntı...[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama [Bu mesaj nedanko tarafından 06 Eylül 2004 14:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar