fixmen Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Gramer özellikle caseler fln gerçekten beyin yakıyor bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Konuda bahsi geçen uygulamalar işe yarar şeyler mi? Senelerde Japonca öğrenesim var belki bunlarla başlarım bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 dasaaa said: Esh said: lan ingilizceyle rusca bir mi amk ingilizce guzel bir dil rusca da HAPPY yazilinca NARRU diye okuyabiliyorsun, nalet sey. bildigim 3 kelime var mojna chitiri devochki bu seviyede ruscam. abi bu 3 kelime bir arada sıkıntı bi dakka devochka küçük kız diye biliyodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 dylanN said: Lectre 5-6 ay önce Antalya'ya yerleşiyor ve Rusça öğrenmeye karar veriyor. :) Olur. rusça öğrenmemle, antalya'ya yerleşmem çok bağımsız, antalyaya yerleşmem kendi isteğim dışında oldu, rusça öğrenmem tamamen başka bir düşüncenin parçası ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Toplaşınca anlarız ^^ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Anlarız nps ^^ Yardım edenlere çok teşekkürler, alfabeyi hallettim zaten hani okunuşlarıdır yumuşak serttir pratik yapıyorum bol bol, şimdi dana sağolsun 1-2 kaynak göndermiş onlarlada gramere hafiften giriyorum falan derken yavaş yavaş gideriz işte. Açıkcası çokta değil yaş, öğrenmek keyifli ve basit geliyor tabi ilerleyen zamanlarda acı çekerim elbet ama şuan bir sıkıntım yok, uygulamalar başarılı, japonca konusunu bilemem ama bir ara niyet ettim, hitagana ve kitagana öğrenilebilir ama kanjide kullanıyorlar çok sıkıntı. Bu arada Esh 2-3 mesaj atmışsın şunları yazarken bile unuttum ne yazdığını ama adam gibi konuşulsun diye eğitime açtım, 1 neyse devamı gelince itici oluyorsun, şişman ve 2 metre adamım üstüne otururum ölürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Kardeş, Rusça öğrendiysen şu videonun 9. dakikasından itibaren ne konuşuluyor, bir tercüme eder misin bana? Standart sarhoş Rus kavgası gibi başlıyor ama Domuz adamlar falan işin içine girince bende kayış koptu. https://www.youtube.com/watch?v=MYoy-Dqtxd8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 kardeş bu domuz adamlar normal adamların çocuklarını kaçırmış, sonrada normal adamlar ne var ne yok domuz adamların evine saldırmış vs derken öyle gidiyor olay, kızgın normal adamlar vs domuz adamlar haberin manşetide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 domuz adamlar ne garip bir cete ismi, nasil biliyor insanlar rus cetesini diyordum, vidyoyu oylesine izlerken denk geldim, yarildim. domuz adamlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar