ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Aslında basit bir neden, ama gecmisi oldugu icin cok kötü sonuclara vardı gecmisini anlatayım önce su ana kadar hep tam anlamıyla demokratik bir ortamda büyüdüm, her istediğim oldu, hiç bir zaman istedigimi elde etmekte sıkıntı yasamadım ancak su dönemler çok gevşediğimi düşünen babam(özellikle babam), aklı sırasınca benim üzerimde otorite kurmaya başladı özgür büyüyen bir insan olarak en cok gıcık oldugum seylerden biri de "bu evin babası benim, benim istedigim olur" mantıgı oldugu icin bu otoriteye ciddi anlamda karsı cıktım bunların üstüne(babam neredeyse her aksam bilgisayarda bilimum windows oyunlarını oynar) aksamları bilgisayarı geri istedigimde "parasını ben verdim, istedigim kadar oynarım" demeye basladı(yaklasık 1 yıldır) ki bu da en cok sinir oldugum seylerden bir digeridir bunların üzerine cok cabuk sinirlenen birisi oldugumu ve sinirimi kontrol edemedigimi(anger management olayı) de belirtmem gerekir bu aksam, yine bilgisayara geçti babam ama öncesinde belli bir süre sözü verdi hesapta 21.35 te kalkacaktı bilgisayarın başından ancak saat 21.40 gibi bilgisayarın başına gittiğimde kalkmadı, üstüne bir oyun daha oynamaya kalktı itiraz edince de "parasını ben verdim, sana ne oluyor" dedi bir sey demedim ben, ikinci oyunun sonunda bir baska oyunu daha actı, söz vermiş olduğundan bahsettim yine parasını verme muhabbetine girdi, ben de eşyalarını dagıtmakla tehdit ettim "git istedigini yap" dedi bunun üzerine ben siniri kontrol edemeyip önce evdeki esyaları degıttım, ardından cep telefonu ile kredi kartı cüzdanını camdan asgıya fırlattım o da benim telefonumu fırlatmaya kalkıstı, ben üzerine yüklendim o oldu bu oldu derken ben yumruk attım, ardından bogaz bogaza kaldık ben giysilerini falan attım yine camdan asagıya en son ayrıldık ama ben bir de histeri krizi geçirdim üstüne babam da "benim bir oglum yoktur" dedi ardından bilgisayarı pazartesi kaldırma(ben de arabasının camlarını kırma) yeminleri ederek evden gitti sonuc olarak annem evde bütün her seyi benim üzerime yıkıyor apartman akkraba dolu, arada bir kaçı ugrayıp yine benim üstüme suç attı ben ise hiç bir şey hissetmiorum şu anda, yaptığımı enden yaptığıma dair, ya da kendimi aklamaya dair(ki aklanacak bir sey olup olmadığı da ayrı bir soru) hic bir sey söylemiorum bir cevap beklemek, ya da herhangi bir beklenti veya amaç için atmadım bunu, biraz içimi boşaltiim sakinleşiim diye attım sadece...[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 benide amcamın oglu yuzunden dukyandan kovdu aayrıca gecen gün mezarıma gelmessin bile sen dedi bende bu kadar küfredersen gelirim ama bi dünya söver giderim dedim benide evlatlıktan reddetti :-P takma kafana yumuşayınca geçer[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 fazla emin olma cünkü söyle bir diyalogda gecti büyükannem-öldürürsün sen bu adamı da ben-gebersin sevaba girerim ve bu benim dirsegim babamın bogazındayken oluyordu kötü yani...[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Pire için yorgan yakmışsın gibi geldi bana.Bilmiyorum bu benim görüşüm ama babaya hiç bir zaman el kaldırılmamalı. Mesela ben babama şaka için bile vuramıyorum. Resmen tam darbe vuracakken elim yavaşlıyıveriyo bi anda ister istemez. Ama babam maşallah geçiri geçiriveriyor :) Aslında sorunun çok köküne girince baba da hata var. Sonuçda hepimiz yetiştiriliyoruz anamız babamız tarafından. Hareketlerimiz onların yetiştirme tarzına göre belirleniyo.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 sorunun kökenlerinden biri şu sen yıllarca özgür yetiştirdiğin birisine sonradan baskı uygulayamazsın ki ya bastan yapacaktın ya da hic yapmayacaksın tamamen ters teper yoksa bunu da anlattım, suratlarına da söyledim yine bir sey degismedi[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 dün diil ondan önceki akşam ben de tüm evle kavga ettim.msn yüzünden...babam cep telefonumu aldı ve bilgisayara bi daha oturamıyacağımı söyledi.üstüne üstlük annem de ona hak verdi.tüm gece bana bağırdılar ikisi sorunsa borsacı babamın şifrelerinin çalınması...karşılarında hüngür hüngür ağlıyorum halatınmıyolar sabaha kadar ağladım demek gözümü bile kırpmadım dedikleri şey buymuş...bugün benle barıştılar hiç bişi olmamış gibi halbuki o gece ne insanlığım kalmıştı ne de... boşver...bugün bilgisayardayım telefonum elimde... kendini üzme bi anlık sinirle söylemiştir baban babalar hep öyle..sen yine de gülümse:)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Yanlış yapmışsın öyle bir durumda evden çık git. Hiç geri dönüşü olmayan birşey. Git babana özür dile.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 oeuv abi nolmuş , şeytan ne pis gazlamış sizi ya , valla arayı düzeltmeye bak derim .[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Zaugna aynı kaderi paylaşıyoruz abi. Ben böyle büyüdüm.Babam annem hiç baskı yapamadılar her istediğimi yaptılar. Şımarıklık var biraz kabul ama.Babam benle hiç ilgilenmedi. Bende onunla. O kadar çok kavga ettikki. Ama hep ben suçlu oldum hayatında oğluyla hiçbirzaman ilgilenmeyen baba değil. herzaman ben suçlandım benim suçum küçük olmakdı haklılar aslında 6-7 yaşında ben bunların farkında olmalıydım.İnsanlardaki davranışlarımı o yaşlarda düzenlemeliydim...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Yaptığın salaklığın ne kadar büyük olduğunu daha anlamadın her halde ki gelip forumda yazı falan yazıyorsun. Birkaç yıl sonra çok üzülürsün.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bide olaylara babanın gözünden bak, ve eğer karşılaşırda konuşma fırsatın olursa aynısınıda onun için sen söyle...[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] DoGMeaT, 05 Şubat 2005 14:01 tarihinde GARBAGE 'da demiş ki: bende post kasmak için bu topiğe takılan sizlerden biriym oooh gelsin madalyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 OMG! bilgisayar ve internetin zararları. saçma sapan tavsiyelerde bulunanları kınıyorum ayrıca :yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 haklısın, ama aşırı tepki göstermişsin. umarım düzelir aranız.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 böle bir nedenden babayla kavga etmek şaşırtıcı cidden şımartılmışsın...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu? arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni... oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 meselenin öyle bir neden olmadığını anlatmaya çalışıorum ben de bana parasıyla üstünlük kurmaya calısan bir insana nereye kadar hürmet edebilirim ki??? bu arada asırı tepki gösterdim ona da katılıorum, yaptıgım da yapılmaması gereken bir sey, ama bir sekilde sinirimi kontrol edemiyorum ve onlara bunu da söyledim ne yapacağıma karar vermedim zamana da bırakabilirim ki öyle bir durumda pazartesi bilgisayarı almaya gelecek ve ben vermeyeceğim, yine kavga cıkacak bilmiorum acıkcası...[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Seni annıorum we aynı seyleri bende yasıorum tabii kawga deil...Babama cok sinirlenorum we fıttırıorum ama asla fazl aileri gitmem cınku oole yetistim.Benim babam babasının yanında hala sigara icemio yani ayak ayak ustune atamz falan we senin yetistirilme tarzınla alakalı olarak fazla ileri gitmişsin...Ama baban nie birden bire otorite kurmak istedi ki sence??? (((SENİ DUSUNDUUNDEN OLMASIN))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ne evlatlar var... ve ne babalar[signature][hline]alkolik pAAL' 05 [Bu mesaj tAKA tarafından 06 Şubat 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 tabi bu durumda yaş da önemli yaşın kemale ermişse artık babanın oğlu olarak diil bambaşka bi birey olarak babanla konuşursun ki heralde öle ,bu durumda bence yaptıın o kadar da yanlış bişi diil .. sorun bence senin şu an bi işte calışmıo olman .. çaılşıp para kazansan o laflar sana o kadar koymazdı ..bence şu an bi süreliğine başka bi yerde kal sonra konuyu tekrar gözden geçirirsiniz.. ( eer ki da 18 ine girmediysen ve bunları yapıosan baban sana ne yapsa yeridir ..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Şunu hiçbir zaman unutma , hayatta herşeyin ( kardeşin biLe ) bir ikincisi oLabiLir , ama ANNE ve BABAN yaşadığın sürece 1 ( BİR ) tane oLacak ve maLesef ki senin onLarı SEÇME şansın oLmayacak. Bunu biLe biLe onLarLa sorun yaşıyorsan sen haLa aLtına işeyen bir çocuksun...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 16 yaşındayım babamın benle olan konuşmalarından bir başka alıntı yapayım her ne kadar otorite dediysem hala oldukça müsamaha da görmekteyim "senin istediklerini yapmamın iki sebebi var birincisi oldukça başarılı olman ve senin önünü tıkamak istememem ikincisi benim babamdan görmedigim seyleri senin benden görmeni istemem"[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 eee?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yukarıda calısmakla ilgili bir sey söylendi ona cevaben yazdım bunu benden beklenilen sey sadece derslerimde basarılı olmam ve saygı göstermem ama orada da benim süper(bu her ne kadar iyi bir sey olsa da cok kötü de olabiliyor) bana davranıldıgı gibi davranma mantıgım devreye giriyor ve ters bir davranış aldığımda direk ters davranmaya baslıyorum iki kisi de ters davranınca catısma cıkıyor evde[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bence özür dile ve barışın inan hiç bir şey kaybetmyeceksin.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu? arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni... oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Valla git şu an uyumuyorsa babanın elini öp diyorum başka bir şey demiyorum. Karnım ağrımaya başladı zıbarıyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 kendine hakim olmayı bilmelisin çok önemli ileride çok daha kötü şeyler gelebilir başına babanda affeder seni oğlusun sonuçta =][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar