zipzip Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Kalmasına da gerek yok, regule etsin yeter. Zaten sorun onla alakalı değilmiş ya. Bütün gün eşek gibi oyun oynadığım pc Metro oynarken power surge oldu kapandı diyor. Başkalarının başına da gelmiş bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 superonline kullaniyorum. iki adet cihaz var. micro ups diye bi cihaz yakaladim. bundan bu durumda iki adet mi lazim olacak yoksa tek hangi cihazla cozeriz ? ucuz ve yer kaplamayacak bi cihaz. link atar misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 10 yıldır falan UPS kullanmıyorum, cart diye kaç kere elektrik kesildi bişi olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 11 yıldır sigara içiyorum daha hiç kanser olmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaoslord Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Aslında güç kaynakları pahalı baya. Elektrik kesintsinden hdd bozulsa yeni hdd almak daha ucuzqa gelicekte birde harici hdd almak lazım yedeklemek için. Değişik mahallelerde elektrik tesisatı yaprak gibi olduğundan anakartada zarar verebilir (ben yazlıkta anakartı bozdum la neyse ki garantiden değiştik) Şu voltaja karşı korumalı kablolar sahiden işe yarıyor mu ? Bendede tunçmatik var ama arada bir elektrik voltaj gidince kapanıyor pc restart atıyor %50 kurtarıyor gibi eskiden güzeldi yeni modelleri dandik (gerçi alalı 1.5 yıl oldu heralde ama) Vatanda fps diye bir marka var güzel mi acaba ? http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-fp800-800va-line-interactive-ups.html 800 va kurtarır mı i7 işlemci + gtx 1060 ı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar