calimero Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Selam, birçoğumuzun bir karavan alayım gezeyim tozayım romantizmi vardır. ağzınızı sulandırayım biraz, konu da böylelikle açılsın. https://www.youtube.com/watch?v=F7tmI86RwPc adam sinir bozucu olsa da birçok karavanı görebileceğimiz video https://www.youtube.com/watch?v=UkO7DQESwAg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Hayır yok öyle bir romantizmimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 ben daha hippi bir şeyler arıyorum elinizde var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Ne ayaklar bilmiyorum ama Süreyyapaşa-İdealtepe arasında bir sürü karavan var. Şu anda bile en az 10+ vardır rahat, yazın daha da artıyor sayı. Olayları ne merak ediyorum topik vasıtası ile sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 50 yaşından sonra düşünebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Karavancılık böyle bişey değil ya, o kadar lüks isteyen otelde kalıyo normalde, karavancılık "lüküs lüküs tatil yapayım" değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 bizim bir akrabada da vardı, bu videolardaki gibi değil ama gene kalburüstü bir şeydi. çok acayip bir şey ya, 3-4 gün kalmıştık, epey keyifli. zamanın olacak, az da paran olacak Avrupa' yı dolaşacaksın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 @aktif İşte o tartışılır abi. Şöyle bir karavanim olsa ben öğrencilik hayatını bunda geçirebilirdim. İsterdim de yani. Evet karavanciligin romantizmi var ona ok ama yani şunda yaşamak da mobil olarak normal 1+1 evde yaşamak gibi, bunu da isteyebilir insanlar, ki ben isterim mesela. Adamlar her şeyi düşünmüş ya resmen, yaşanır yani bunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Fistan said: 50 yaşından sonra düşünebilirim 45e cekiyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Peregrin said: Fistan said: 50 yaşından sonra düşünebilirim 45e cekiyim ben gidip karavan alayim o zaman.. onu az ben de dusunmustum de karadenizi gezen karavanli ciftin karavana ustten girip oldurulunce ..dedim hasta bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 türkiye de yapmıyacaksın zaten. al karavan, orta avrupayı dolaş dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 kışın pek iç açıcı olmuyor ama, kışın tam bir çile. ona dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Orta avrupa sdfjdsg götünüzü keserler. Bence orta ve doğu avrupa Türkiye'den daha tekinsiz. Buradaki tehlike en azından bildiğimiz tehlike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Almanya, Avusturya, cek Cumhuriyeti, isvicre, slovenya Hangisi turkiyeden daha tehlikeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 avrupada türkiyeden daha tehlikeli bi yer yok belki ukraynanın savaş olan yerleri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar