calimero Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Selam, birçoğumuzun bir karavan alayım gezeyim tozayım romantizmi vardır. ağzınızı sulandırayım biraz, konu da böylelikle açılsın. https://www.youtube.com/watch?v=F7tmI86RwPc adam sinir bozucu olsa da birçok karavanı görebileceğimiz video https://www.youtube.com/watch?v=UkO7DQESwAg
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 ben daha hippi bir şeyler arıyorum elinizde var mı?
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Ne ayaklar bilmiyorum ama Süreyyapaşa-İdealtepe arasında bir sürü karavan var. Şu anda bile en az 10+ vardır rahat, yazın daha da artıyor sayı. Olayları ne merak ediyorum topik vasıtası ile sordum.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Karavancılık böyle bişey değil ya, o kadar lüks isteyen otelde kalıyo normalde, karavancılık "lüküs lüküs tatil yapayım" değil.
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 bizim bir akrabada da vardı, bu videolardaki gibi değil ama gene kalburüstü bir şeydi. çok acayip bir şey ya, 3-4 gün kalmıştık, epey keyifli. zamanın olacak, az da paran olacak Avrupa' yı dolaşacaksın işte.
calimero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 @aktif İşte o tartışılır abi. Şöyle bir karavanim olsa ben öğrencilik hayatını bunda geçirebilirdim. İsterdim de yani. Evet karavanciligin romantizmi var ona ok ama yani şunda yaşamak da mobil olarak normal 1+1 evde yaşamak gibi, bunu da isteyebilir insanlar, ki ben isterim mesela. Adamlar her şeyi düşünmüş ya resmen, yaşanır yani bunlarda.
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Fistan said: 50 yaşından sonra düşünebilirim 45e cekiyim ben
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Peregrin said: Fistan said: 50 yaşından sonra düşünebilirim 45e cekiyim ben gidip karavan alayim o zaman.. onu az ben de dusunmustum de karadenizi gezen karavanli ciftin karavana ustten girip oldurulunce ..dedim hasta bunlar..
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 türkiye de yapmıyacaksın zaten. al karavan, orta avrupayı dolaş dur.
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 kışın pek iç açıcı olmuyor ama, kışın tam bir çile. ona dikkat etmek lazım.
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Orta avrupa sdfjdsg götünüzü keserler. Bence orta ve doğu avrupa Türkiye'den daha tekinsiz. Buradaki tehlike en azından bildiğimiz tehlike.
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Almanya, Avusturya, cek Cumhuriyeti, isvicre, slovenya Hangisi turkiyeden daha tehlikeli?
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 avrupada türkiyeden daha tehlikeli bi yer yok belki ukraynanın savaş olan yerleri sdf
Öne çıkan mesajlar