Luriel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Başlıkta belirttiğim gibi böyle bir problemim var ben kapatıyorum o 30-40 dakika sonra geri açılıyor, nedenini çözemedim. Yardımcı olabilecek birisi var mı. -Ethernet kartındaki bu aygıt bilgisayarı açsın tickini falan kaldırdım. Biosta da wake up on lan diye bir özellik varmış ama bende yok galiba bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Wake on lan aciktir biosta. Hani cok alakali olmasa da yapabiliyo bu tur seyler. Mesela torrenti kapatip bilgisayari uykuya soktugunda da 3-5 saniye sonra uykudan kaldirabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 klasik espri.içine cin kaçmıs hocaya götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Bende de standbydan uyanmaya başlamıştı gecen yıl, anakart değiştirene kadar da çözülmedi ve yeni anakart da aynı Windows ile çalıştığı için yazilimsal olmadıgından emin oldum. Anakart portlemeye başlamış olabilir maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 ev arkadaşın varsa şaka yapıyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Win 10 la gelen bi saçmalık bu benimde başıma geliyordu arada hızlı bootmu hibernate mi ne bok onu kapadım düzeldi. https://www.tenforums.com/tutorials/4189-fast-startup-turn-off-windows-10-a.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 ad3m said: Win 10 la gelen bi saçmalık bu benimde başıma geliyordu arada hızlı bootmu hibernate mi ne bok onu kapadım düzeldi. https://www.tenforums.com/tutorials/4189-fast-startup-turn-off-windows-10-a.html Teşekkür ediyorum bu problemimi çözdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Ya benim anakartta falan mı sorun var. Hızlı açılmayı açarsam işten eve geldiğimde makine açılmıyo psudaki şalteri 1-2 kere kapatıp açınca açılmaya karar veriyor. Hızlı açılmayı açarsam da kendi kendine açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar