Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 nerede ne yorum okusam ayni seyi diyorlar fajsklfjdakslf. altina da biri gelip ileride duzeliyor diyor. ileride duzeliyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 bana çok dar geldi ilk bölüm. ikinciye bakmadım şimdi daha ilk bölümden de karar vermek istemiyorum ama hani ne bileyim dünyası, karakterleri, hikaye örgüsü çok ufak bi yerde mahalle işi gibi geçiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 http://i.imgur.com/RSQagWV.jpg asın bayrakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 super ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 oo bizans bölümü başladı. devamını tahmin edebiliyorum :P abi yeni karakter direk gieve değil mi? seslendirmesine kadar aynı yapmışlar ayıp ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar