Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Final Beta Ends 06/02/2005 With the commercial release of World of Warcraft coming on the 11th of February, we will be taking all our servers offline on the evening of Monday, February 7. This event is currently scheduled to take place at 21:00 (GMT+1). The subsequent days will be used to prepare the servers for as smooth a launch as possible. We will be conducting a complete wipe of the forums and erasing all beta accounts and characters to allow all players to start the game on an even footing. All servers and forums will be back online again on the 11th of February. Özün kısası yarın akşam bay bay diyoruz bir süreliğine wowa :) Betadan toplama resimleri buradan gösterelim anı olur :)Dalamar şekilli olsun diye resmi ekledimi kızma :D/Qui[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b][b]Wow:Member of Blood Pact - International European GuildHellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta RetiredHellnar - Undead Shadow Priest - Retail[Bu mesaj Qui tarafından 06 Şubat 2005 17:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 phase 2 da mı bitiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Betanın kendisi bitiyor..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 iyi artık retailde oynamanın zevki farklı olur[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ya şimdi 11 inde oyuna girebilcekmiyiz?[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 elinde olursa oyun girersin[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Us den alıp convertlemiştik işte betaya 2 hafta geçte olsa girdik şimdi bizim keyler convertl idiil mi yani direk alabileceğiz acc.?[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 iyi o zaman goddammit network mestırs diyelim küfredelim son bir günün tadını çıkartalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Artık bitti gitti o key'ler vs.. Herkes 0 noktasında bu akşamdan itibaren. Edit: Yarın'dan itibare.. :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] [Bu mesaj Qui tarafından 06 Şubat 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Taskiranus, 06 Şubat 2005 16:49 tarihinde demiş ki: Us den alıp convertlemiştik işte betaya 2 hafta geçte olsa girdik şimdi bizim keyler convertl idiil mi yani direk alabileceğiz acc.? artık keylerimizin usle alakası kalmamıs olması lazım.zaten usde acc acmayı denediğinde invalid key hatası veriyor.Artık bu keyler euya ait ve acc alımı acıldıgında direk alabilmemiz lazım.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Hmm US versiyonu alanlarla ilgili bir belirsizlik var sanırım ortada. Heralde mail atıp yeni key yollayacaklar.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 rexxar abimizi bulmam lazım o zaman[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bence pvp 6 dakiler yarın güzel bi raid yapalım.ben daha app yim ama :) (lvl12) yarına kadar en azından 15 yaparım.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 her an her saniye devasa savaşlar oluyor zaten. özellikle ashenvale ve tarren mill'e bir uğrayın. savaş göreceğinize emin olabilirsiniz, ama genelde 50+ adam olduğu için ve alliance sayısı 2 kat olduğu için ben pek zevk alamıyorum o ayrı.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 o silth sendin dimi :) kasti daldım ehe anladım öldüreceklerini, kendim gitmeden seni de götüreyim dedim adam stun koydu ben öldüm bi tek :b[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 daha yeni ısınmaya başlamıştım beta bitiyor. yarın bitiyor diye içimden oynayasım da gelmiyor son gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bu maci unuttuk artiık onumuzdeki maclara bakicaz...[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar