arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 animator/cizer falan misin? muhtemelen benden iyi biliyorsundur. cok az kisi calisiyor rick and morty'de. hammalligi bardel diye bir kanada firmasina yaptiriyorlar. bardel de otuz farkli sey ustunde calisiyor. bir eleman rick'in garajini modellemisti fan art olarak. justin roiland ulas bana diye mesaj atmisti. istihdam saglamistir o arkadasa diye tahmin ediyorum. justin kendi VR gaming studyosunu kurdu. hala tazeyken kapak oradan atilir bence. bir ara calisanlar grev ucundan dondu. justin agliyordu haksiz haksiz. hayaller ortam hayatlar kolelik. gerci o sektor standarti da olabilir dsfg. ote yandan basarabilirsin! ve gogogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Vancouver'a geldim zaten. Bi yandan yeni okula baslicam VFX sectim daha evvel zaten turkiyede cizgi film- animasyon bitirmistim ama burasi direk calisma izni vermiyor illaki bi yerde okumak lazim yeniden. Hersey adim adim. 2017 bitmeden iyi birseyler elde edeyim istiyorum. kismets ^^ bu arada animatorler heryerde surunuyor sdhjfg ama hic degilse Vancouver'da suruneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 lise arkadaşım var double negativede herşey mümkün gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Çizgi romanın başarılı olması ve yazarın yanına taşınıp ofis açmak Manchester'da. Olacak gibi, ümitliyiz. Acil kaçmak istiyoruz yoksa gelecek eşim işe giderken havaya uçacak. Sinirler gergin. Daesu yavaş boyarsa hepimiz mahsuruz Türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 ölmemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 - 30 Haziran 2017'de halen aynı yerde çalışıyor olmak. - Şirkette hedeflerin tutması, para içinde yüzmek. - 31 Aralık 2017'de hala aynı yerde çalışıyor olmak. - Haftada en az 3 kez düzenli şekilde spora gitmek (bunu biraz yapıyorum zaten) ama yemeğe de dikkat etmek. - Karışık ilişkilerden kaçınıp sade standart ciddi bir ilişkiye başlayıp, 6-7 ayı devirmek. - Eve çıkmak - bu çok önemli. - Ölmemek, bir yakınını kaybetmemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 xunn said: Çizgi romanın başarılı olması ve yazarın yanına taşınıp ofis açmak Manchester'da. Olacak gibi, ümitliyiz. Acil kaçmak istiyoruz yoksa gelecek eşim işe giderken havaya uçacak. Sinirler gergin. Daesu yavaş boyarsa hepimiz mahsuruz Türkiye'de. lel o proje yaşıyomu hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Aslanlar gibi. Burada zengin oluruz pound'la ama orada hayatta kalmaya yetse yine iyi, dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 biraz kafayı toplayıp istediğim şeyleri yapmak istiyorum rahata alışmaktansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 1) Hayvanlar gibi çalışıp hayvan gibi kazanmak 2) Hayvanlar gibi sevişip hayvanlar gibi spor yapmak Birinci hedefime yeni yılın beşinci günü ulaştım. Arap fal şirketlerinden birisi online mobil aplikasyonuna benim yorumcuları olmam için anlaştık ve çalışmaya başladım. Fal başına dolar üzerinden ödeme yapıyor ve geceleri uyuyana kadar yetiştiremiyorum talepleri hep geç kalıp geciken ödemeler için 1/3 oranında her geciktirdiğim yorum için kazancımdan kesinti yapıyor. İkinci hedefim için şubat ayı başında ilk ödememi aldıktan sonra eksik olaran bütün sporsal ve belgesel çekimi için gereksinimlerimi alıp rahat rahat hoşuma giden kişilerle yemeğe falan çıkıp sonra eve dönebilirim. Tabi youtube ve twitch kanallarımı aktif edince daha kazançlı günler beni bekliyor olabilir her yönden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar