Valthon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Çok klişe belki ama benim 2017'de iki hedefim var: 1) Mezun olmak 2) Kilo vermek Okulda yedinci yılımı deviriyorum. Ocak mezunu olacaktım ama bitirme projemi yetiştiremediğim için hazirana kaldı. Yumurta kapıya dayanmış vaziyette mezun olamazsam umudumu yitiricem. Geçtiğimiz 2 senede 35 kilo vermiştim, 3 aydır felan 15ini geri aldım.. Patates çuvalı gibi geziyorum her tarafım sarktı bunu 2017 içersinde çözmem gerekiyor. Hayat memat meselesi :D Eee, sizler ne alemdesiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 atanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 klişelerden arınmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 en az 1 dene makale yayınlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 daha cok para kazanıp kapitalizme hizmet etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Türkiye'den gitmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 patlamamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 daha fazla para kasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Maddi sıkıntılardan kurtulursam sene sonu bir izdivaç peşindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 bir is projem var.(yaz gibi) onu hayata gecirmek.hatta sizinle paylasmak (parayi değil).sonra da bu aralar bir hayli karisik aşk hayatimi rayina oturtup.bir kisiye odaklanmak maymun istahli olmamak.sonunda evlenmek edit.samsung sağolsun türkcenin irzina gecmisim pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 ölmemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 karı kız lazım, okuldan döndüğümden beri tık yok, kimseyi tanımıyorum. tanışacak bi iş kolum da yok. kötü yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Esh said: daha cok para kazanıp kapitalizme hizmet etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Karı kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Komodo said: karı kız lazım, okuldan döndüğümden beri tık yok, kimseyi tanımıyorum. tanışacak bi iş kolum da yok. kötü yani Evet ya bu benim de problemim.. Yeni çevrelere açılmak lazım çünkü mevcut çevreden bir sevgili çıkması mümkün değil. Yeni çevreye de nerden açılınıyor kim açıyor yok oğlu yok :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Nabacaniz kari kizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 En az 1 zengin yakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 yeni yıl hedefim düzenli seks hayatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 bingildak said: klişelerden arınmak ince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 iş, iş, iş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Karı kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Peregrin said: Nabacaniz kari kizi. Öpücez koklicaz sarilicaz, ahlaksız şeyler yapıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 sıkıntısızca evlenmek, bahçeli evime yerleşip köpeğimi yetiştirmeye başlamak, dotada tokat yemekten kurtulmak, techiesin bufflanması işyerinde kendimi kanıtlamak, cfa level 1i almak, pozisyonumun yükselmesi assadf listeye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Yeni yılda tek hedefim, hedefleştircek bir şey bulmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Daha fazla para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar