Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 cacodemon said: GERGE said: Sonarr + Usenet.farm + Drunken Slug + Plex Bu kadar. Ortadaki ikiyi bir torrent sitesi ile de değiştirebilirsiniz. şuna ek olarak, download başladığı gibi izleme imkanı verecek sistem mevcut mu? https://bitx.tv Kendin kullanmadim. Peerflix diye bir command line araci kullaniyor bunlarin hepsi, dogrudan ona da bakabilirsin. Popcorn filan da Peerflix kullaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Torrent VPN'siz guvenli degil ama, zarf gelebilir cidden. Usenet'te o sorun yok ama orada da stream edemezsin ama her zaman max hizinla indirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 goldbären said: kızlar dizisiz kaldı desenize private tracker master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 bırak vpn'i dns server bile default ttnet gayet girip izliyorum dizibox'ta. bence süper hizmet, inşallah sequo kusmuğunda boulup ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Bir ölür bin dirilir bunlar raad olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 videoseyredindeki 1080pler ve altyazılar gitmiş >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 ingilizce altyazısı olan siteler var mı ya. bu sitelerin tr çevirileri çok boktan oluyo genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 goldbären said: popcorn kendini geek sanan sözelci beyaz yaka tercihi zaten. boşver bulaşma. bu post sayesinde bu gece gülümseyerek uyuyacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Kodi nasıl kullanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 benim bir arkadaş maçlar için kullanıyor, harika diyordu. Hd falan vazgeçemyiorum diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Kodiye biraz alismak gerekiyor , abidik gubudik 100 lerce dizi-film addon u var , iclerinden en sorunsuzlarini bulmak gerekiyor.exodus var mesela baya basarili. Ben iptv uzerinden spor izliyorum kodide genelde , 720-1080p live stream falan gayet sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Kodi benim windows üzerinde biraz ağır çalışıyor. İmleç arkadan takip ediyor falan. Sadece Animal Planet izlemek için kurmuştum ve UK Turk pluginini kullanıyorum. Genelde de linkler ölü oluyor, doğru düzgün izleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Vingthor said: monoscope said: istediğim bütün dizileri amerika yayını ile aynı zamanda izleyebileceğim legal bir alternatif çıkarsa birileri ayda 100tl veririm net Direct tv'ye baksana Türkiye'de olduğum için sadece bakabileceğim diye düşünüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 bunada bakilir https://goo.gl/hBnUCi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 said: videoseyredindeki 1080pler ve altyazılar gitmiş >.< ingilizce altyazılar gitmiş bu sefer de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar