-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 daha akvaryum işinde amatörüm ama kendimce şirkette şöyle bişiler yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Hayırlı olsun. Tek diyeceğim bi anda canlı doldurma yavaş yavaş akvaryum oturdukça arttır sayıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Gayet güzel olmuş eline sağlık.Balık seçimi olarak bence aykırı renkli cikletlerle doldurmalıydın japonlara uyuz oluyorum sdf melekler güzel ama keşki hepsi ondan olsa ama çok narin balıklar dikkatli bakmak lazım. Ortaokulda deli gibi uğraşıyordum güzel uğraştı su değiştirme işi haricinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 japonlar melekleri yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 20 taneyle başladık şimdi 40 oldu bakalım sayısı, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Güzell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 su boyutta akvaryumlar hep kebapcilari hatirlatiyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 olmamış bi tutoyu okur insan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 bakmamıştım senin tutoya da bi oturup okuyacam bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Belki adam kebapçıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Kebapçıda balığın işi ne? Paso adana urfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 akvaryum canli akvaryumuna cok uygun.zemini parvula ,arka duvari ve taslarin ustunu moss la kaplayip neon ve karides akvaryumu yaparsan muthis olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 uff benim de kafamda karides akvaryumu var da..ev soguk ya..ama acaip canim cekiyor donem donem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 akvaryum icin evin soguk olmasi guzel bisi.isitici atip idare edebilirsin,onemli olan yazin isinin 30 derece ustune cikmamasi.chiller ucretleri ucuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 paralize olmuş şekilde oturup izliyorum ya, dsdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Bu işlerle ilgilenen dayımın oğlu var bir şey lazım olursa ondan alın lan para kazansın çocuk :) kargo falan gönderiyor https://www.facebook.com/aquackakvaryum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar