Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Islam arama motoru yapacaklardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 bombilo said: yav he he. toplantılarla, anlatılanlarla olsaydı tr'nin uzay gemisi vardı ama engellediler işte naparsın. pic relevant https://26august.files.wordpress.com/2015/04/uzay_gemisi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 agladim su haberi okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 bombilo said: yav he he. toplantılarla, anlatılanlarla olsaydı tr'nin uzay gemisi vardı ama engellediler işte naparsın. Daha önce dediğim gibi, anlatılanların belirtilen sürelerde gerçekleşebileceğini düşünmüyorum ama umarım gerçekleşir. Ekipte o potansiyel var ama ülke dengesiz. Suudi destekli yeni kurulan bir firma, biraz gelişsinler, gerekli olması durumunda firmayı da paylaşırım burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Bu iş para koymakla olsaydı Silikon Vadisi Suudi Arabistan'da ortaya çıkardı, adı da Silikon Vahası falan olurdu. Nitelikli işgücü yani eğitim ve yaratıcılık yani özgürlükler lazım. İkisi de günden güne azalıyor Türkiye'de. Hiçbir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 knox said: agladim su haberi okurken geziciler yuzunden kaybettigin gelecegine agla turkiyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar