Souldrinker Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 Instant kill nasi oluyor? Benim samurai su anda her round 20 civari dmg veriyor, level 4 veya 5 iyi mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 instant kill icin yuksek dex ve sense lazım biraz da speed bir de samurai'ın daha once dedigim gibi lightning attack'ı vardır.. super bir olay..2x dan 6x ya kadar vuraibliyo tek elle.. ama ikinci eli ile bunu yapabildigini gormedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souldrinker Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 Lightning attack nasil oluyor peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 yesil dereceden yaparsanız buyuyu garanti basarırsınız sarı da cok kucuk ihtimal geri tpeme veya fizzle olma ihtimali vardı turuncuda bu oran %50 lere kadar cıkar kırmızıda ise %80 fail olur veya buyu gruba damage verir geri tepip... ama cabuk atlamak icin seviyeleri sarının hemen sonrasındaki turuncu leveldan yapın buyuleri bazen patlıyor ama genelde hızlı level atlamanızı saglar o buyude fireball genellikle fizzle olur ama geri tepme ihtimali yuksek buyu asılo magic missilesdir dikkatli olunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 ligjhtning attack icinde dual weaponın ve dexin yuksek olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 saol doğru biliomuşum renk olayını. büyü güçlü bi büyüyse kırmızı falan yapmamak lazım. dandik büyülerde birşey olmuyor genelde.[hline]"All who would oppose me...beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 Bu crash site nerdedir arkadaslar iki saattir sehri arsinliorum bulamadim :P Faerie mageden nie kimse bahsetmemis acaip recoverysi war ozellikle uzun dowuslerde acaip ise yario... AC bonusuda war sakir sakir :)[hline]Leave me alone Isolation bears hope There's something else waiting a promise destiny... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 arnikadakinden bahsediyosan kentin icinde dana gibi cayır cayır yanan bir uzay gemisi var ona bak... [Bu mesaj Caine tarafından 13 Şubat 2002 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 bende bilmiodum ilk baslarda o renk olayini frostu filan kirmizi atiodum genelde oluodu is fireballara geldiginde uzerimde patliyinca bu iste bisi oldugunu anladim :P[hline]Leave me alone Isolation bears hope There's something else waiting a promise destiny... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 said: Caine, 13 Şubat 2002 00:53 tarihinde demiş ki: arnikadakinden bahsediyosan kentin icinde dana gibi cayır cayır yanan bir uzay gemisi var ona bak... [Bu mesaj Caine tarafından 13 Şubat 2002 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] baktim yok (hani su kacirilan kadin geyigi)[hline]Leave me alone Isolation bears hope There's something else waiting a promise destiny... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 iyi bak var iyi bak demeye de gerek yok kacırman soz konusu degil aslında giristeki havuzdan sonra ilk saga don duz git ve ilk sola don dumduz yuru heykelli havuza geleceksin sooyle bi don etrafında gorursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 cok ilginc yuz kere girdim o dusmus uzay gemisine hatta onunde raiderlar falan wardi bi daha bakiim[hline]Leave me alone Isolation bears hope There's something else waiting a promise destiny... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 iceri gir..orda kilitli bir kapı olacak..onu acınca icerde duruyo hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 aha kapi warmis burda :P yuh lan korluk benimki :P saolun netekim :)[hline]Leave me alone Isolation bears hope There's something else waiting a promise destiny... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 NPCyi gruptan nasil atiosunuz?[hline]Leave me alone Isolation bears hope There's something else waiting a promise destiny... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 yuh abi eşek kadar uzay gemisi enkazını görmedin lol. ufak bişe falan olsa hadi neyse ama kocaman uzaktan bile gözüküo.şehrin ortasında.[hline]"All who would oppose me...beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 crashsitei gordum hatta temizledim crash sitein icindeki kapinin yannis tarafina basmisim cunku bi tarafi aciliomus bi tarafi acilmio acilmayanina basip ulan bu acilmio die ciktim hehehe dedim di mi :P tamam bi rezillik yaptik lutfen aa :P[hline]Leave me alone Isolation bears hope There's something else waiting a promise destiny... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 said: HellHound, 13 Şubat 2002 01:17 tarihinde demiş ki: NPCyi gruptan nasil atiosunuz?[hline]Leave me alone Isolation bears hope There's something else waiting a promise destiny... +1 nası atılıo ?[hline]"All who would oppose me...beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Everman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2002 Karakter inventory filan polan yerlere gir . orda npc nin inv sini aç . Resmi filan var yukarda ... Resminde bi ok ve kapi göreceksin ona bas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Everman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2002 Arnikada katilan rouge'u bard yapan var mi ? Bard istiyorum çünkü ama samurai, ninja, fighter in arkasinda gadgeteer, cleric , mage kesin lazim gibi gelio bu nedenle baştan almiycim galba (ha bu arada şu anki grubum feci ya, fighter, bard, gadg, cleric, mage , ranger.... melee si felaket kötü :( baştan başlicam bende ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Şubat 13, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2002 bu arada o rogue kalsın grubuna baslangıcta rogue alma onun yerine ya ranger ya da bard al aslında bence bard al valkyrie yi ranger yaparsın arnikada.. [Bu mesaj Caine tarafından 13 Şubat 2002 12:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2002 ya guzel silahlarin hepsi nie cursed yahu gicik kaptim bu arada valkyrie ranger olmuo (yani bende olmadi...)[hline]Leave me alone Isolation bears hope There's something else waiting a promise destiny... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Şubat 13, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2002 nasıl olmuyo yaf? bende catır catır oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2002 olmadi walla[hline]Leave me alone Isolation bears hope There's something else waiting a promise destiny... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2002 Ah oyunu satan bi yer bulsamda oynasam :)[hline]DÍàBLô I see dead people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar