nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 dylanN said: Yavuz? ya bütün sırrı bozdun ya :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Ben küçükken Yavuz'a bide Çağhan'a aşıktım. sdfgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 totemic said: Arkadaşların arasında adanalı varsa düşünme bile adamlar okeyde gösterge göstermedi diye adam vuruyorlar. oha gerçekmiş bu :D Adana'nın Ceyhan ilçesinde, kahvehanede okey oynarken kendisine gelen gösterge taşını göstermesine izin vermeyen kişiyi tabancayla vurarak öldüren muhtar tutuklandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 muhtar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SARBAY Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Komodo said: totemic said: Arkadaşların arasında adanalı varsa düşünme bile adamlar okeyde gösterge göstermedi diye adam vuruyorlar. oha gerçekmiş bu :D Adana'nın Ceyhan ilçesinde, kahvehanede okey oynarken kendisine gelen gösterge taşını göstermesine izin vermeyen kişiyi tabancayla vurarak öldüren muhtar tutuklandı. Hava çok sıcak diye güneşe pompalıyla ateş eden familya abi bunlar,korkmak lazım her an herşeyi yapabiliyorlar :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Lisede geometri hocamızla 3-5 arkadaş tenefüste toplanmış muhabbet ediyolardı. Yanlarına gidip hey gays demiştim. O zaman komikti. Şimdi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 çok qomiqmiş qarde$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 gay sakası derken gaylerin yaptıgı şaka mı yoksa gaylere atıfta bulunulan şaka mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 En güzeli Diyarbekirli abinin (Kırmızi şortli) ibığne deyişi tabisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar