nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 dylanN said: Yavuz? ya bütün sırrı bozdun ya :(((
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Ben küçükken Yavuz'a bide Çağhan'a aşıktım. sdfgg
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 totemic said: Arkadaşların arasında adanalı varsa düşünme bile adamlar okeyde gösterge göstermedi diye adam vuruyorlar. oha gerçekmiş bu :D Adana'nın Ceyhan ilçesinde, kahvehanede okey oynarken kendisine gelen gösterge taşını göstermesine izin vermeyen kişiyi tabancayla vurarak öldüren muhtar tutuklandı.
SARBAY Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Komodo said: totemic said: Arkadaşların arasında adanalı varsa düşünme bile adamlar okeyde gösterge göstermedi diye adam vuruyorlar. oha gerçekmiş bu :D Adana'nın Ceyhan ilçesinde, kahvehanede okey oynarken kendisine gelen gösterge taşını göstermesine izin vermeyen kişiyi tabancayla vurarak öldüren muhtar tutuklandı. Hava çok sıcak diye güneşe pompalıyla ateş eden familya abi bunlar,korkmak lazım her an herşeyi yapabiliyorlar :o
karbeyaz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Lisede geometri hocamızla 3-5 arkadaş tenefüste toplanmış muhabbet ediyolardı. Yanlarına gidip hey gays demiştim. O zaman komikti. Şimdi bilmiyorum.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 gay sakası derken gaylerin yaptıgı şaka mı yoksa gaylere atıfta bulunulan şaka mı?
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 En güzeli Diyarbekirli abinin (Kırmızi şortli) ibığne deyişi tabisi.
Öne çıkan mesajlar