karakedi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bursalı ünlü iskenderoğlu kadıköyde, bursa yeter birazda kadıköylüleri kazıklayalım demişler sanırım :) henüz acılmadı ama benim gibi yereyaglı bi bucuk hastası iseniz açılınca gidip kazıklanalım :P[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... addrrrriiiaaaannnnnn aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hani sadece tek şubesi olan bursa da alış veriş merkezindeki iskenderoğlu mu?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Sen geç onlarıda buraya gelmeye bak abi :) Burada 2 tane 1.5 ısmarlarım,bir tadı damağında kalsın görürüz nasıl olduğunu.. ;] Fedaykinin yanınada gideriz arabayla..Derebucağa...Sora bide orada kamp atarız..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: karakedi, 11 June 2003 03:53 tarihinde demiş ki: bursalı ünlü iskenderoğlu kadıköyde, bursa yeter birazda kadıköylüleri kazıklayalım demişler sanırım :) henüz acılmadı ama benim gibi yereyaglı bi bucuk hastası iseniz açılınca gidip kazıklanalım :P[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... addrrrriiiaaaannnnnn aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn hep beraber yiyelim siselim erekn yasta kolestrolden ölelim :)[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 öfff gecenin bir vakti yazılacak şey mi bu, çoluk çocuk var, aile var, aç var susuz var..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 en önemlisi aç olasak susuz olmaska da canımız çekiyo walla[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Abi bu ne ya? Muzik'ten Konu Di$i'na kadar her yerde kebab muhabbeti var.Oldurmek mi istiyorsunuz beni?[hline]tHe Original fi$h®
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 HAHAHAHAHA bu gene daha normal bi yerde..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: bLaQ, 11 June 2003 04:15 tarihinde demiş ki: HAHAHAHAHA bu gene daha normal bi yerde..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Sen ve senin gibiler icin bir Yemek bolumu acmak lazim.[hline]tHe Original fi$h®
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Sam, 11 June 2003 04:03 tarihinde demiş ki: öfff gecenin bir vakti yazılacak şey mi bu, çoluk çocuk var, aile var, aç var susuz var..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister +1 zaten karnım aç.. bu saatte dürüm kebap vesaire topicleri yasak olmalı.. mahallesindeki kebapçı erken kapananlar var.. yazıktır.. açım ulan ! *! mutfağa koşar*[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p:
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Forumda 2 lahmacun 1 iskender lafı duyunca tahrik olan biz deiliz :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Şu salyalarımı bi temizliyim bende gidicem mutfağa. Her topiğin bi yeri bi zamanı vardır oldu bu şimdi:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bu kadar gırtlagına düşkün adam görmedim ya dombili olup çıkıcaksın kedi bu gidişle söylemedi deme[hline]Dark-dr benim adım Adamı pvpde dagıtırım Rastgele herkese saldırırım Korkmam kimseden bi kişi dışında Saygıyla eğilirim onu görünce Ustamdır o benim pvpde Canınamı susadın gidiyosun ölüme Kaç hemen ordan onu görünce Sen kralsın Popeye pvpde
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Popeye, 11 June 2003 04:24 tarihinde demiş ki: bu kadar gırtlagına düşkün adam görmedim ya BLAQ olup çıkıcaksın kedi bu gidişle söylemedi deme[hline]Dark-dr benim adım Adamı pvpde dagıtırım Rastgele herkese saldırırım Korkmam kimseden bi kişi dışında Saygıyla eğilirim onu görünce Ustamdır o benim pvpde Canınamı susadın gidiyosun ölüme Kaç hemen ordan onu görünce Sen kralsın Popeye pvpde [hline]tHe Original fi$h®
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 wiş allahım inanmıyorum o ne espriydi ööle yaaa harcanıosun buralarda..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 blaq yat uyu ÖSS n yok mu senin[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
jankis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ne zmn açılıyomuş bu meretin şubesi[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: bLaQ, 11 June 2003 04:26 tarihinde demiş ki: wiş allahım inanmıyorum o ne espriydi ööle yaaa harcanıosun buralarda..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Valla biz harcaniyoruzda seni bozdur bozdur harca bitmezsin..[hline]tHe Original fi$h®
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Yine süper bi espri :D[hline]IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur...
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 valla benim bu aralar yemekten çok yememeyi düşünmem lazım[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk.
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 euh. harbi ya milletin salyalarını akıtmayamı çalışıon o saatte CIK CIK CIK :yapma: ;) övünmek ve reklam yapmak gibi olmasın ama, 8-) Samsun'da iskender dediğin zaman millete, bizim restaurant'ı sölerler. " Uludağ İskender Restaurant " A- Abi burda iskender yapan bi restoran varmış nirde ora? B- He sen Uludağ'dan bahsedion! Şurdan yukarı çık orda :-P A- Saolasın. PS: iskenderle ilgili bi topic açılınca dayanamadım bunu sölemeye. amacım hava fln deil yani ;) yanlış anlamaın da..[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-=
Öne çıkan mesajlar