karakedi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bursalı ünlü iskenderoğlu kadıköyde, bursa yeter birazda kadıköylüleri kazıklayalım demişler sanırım :) henüz acılmadı ama benim gibi yereyaglı bi bucuk hastası iseniz açılınca gidip kazıklanalım :P[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... addrrrriiiaaaannnnnn aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hani sadece tek şubesi olan bursa da alış veriş merkezindeki iskenderoğlu mu?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Sen geç onlarıda buraya gelmeye bak abi :) Burada 2 tane 1.5 ısmarlarım,bir tadı damağında kalsın görürüz nasıl olduğunu.. ;] Fedaykinin yanınada gideriz arabayla..Derebucağa...Sora bide orada kamp atarız..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: karakedi, 11 June 2003 03:53 tarihinde demiş ki: bursalı ünlü iskenderoğlu kadıköyde, bursa yeter birazda kadıköylüleri kazıklayalım demişler sanırım :) henüz acılmadı ama benim gibi yereyaglı bi bucuk hastası iseniz açılınca gidip kazıklanalım :P[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... addrrrriiiaaaannnnnn aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn hep beraber yiyelim siselim erekn yasta kolestrolden ölelim :)[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 öfff gecenin bir vakti yazılacak şey mi bu, çoluk çocuk var, aile var, aç var susuz var..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 en önemlisi aç olasak susuz olmaska da canımız çekiyo walla[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Abi bu ne ya? Muzik'ten Konu Di$i'na kadar her yerde kebab muhabbeti var.Oldurmek mi istiyorsunuz beni?[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 HAHAHAHAHA bu gene daha normal bi yerde..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: bLaQ, 11 June 2003 04:15 tarihinde demiş ki: HAHAHAHAHA bu gene daha normal bi yerde..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Sen ve senin gibiler icin bir Yemek bolumu acmak lazim.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Sam, 11 June 2003 04:03 tarihinde demiş ki: öfff gecenin bir vakti yazılacak şey mi bu, çoluk çocuk var, aile var, aç var susuz var..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister +1 zaten karnım aç.. bu saatte dürüm kebap vesaire topicleri yasak olmalı.. mahallesindeki kebapçı erken kapananlar var.. yazıktır.. açım ulan ! *! mutfağa koşar*[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Forumda 2 lahmacun 1 iskender lafı duyunca tahrik olan biz deiliz :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Şu salyalarımı bi temizliyim bende gidicem mutfağa. Her topiğin bi yeri bi zamanı vardır oldu bu şimdi:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bu kadar gırtlagına düşkün adam görmedim ya dombili olup çıkıcaksın kedi bu gidişle söylemedi deme[hline]Dark-dr benim adım Adamı pvpde dagıtırım Rastgele herkese saldırırım Korkmam kimseden bi kişi dışında Saygıyla eğilirim onu görünce Ustamdır o benim pvpde Canınamı susadın gidiyosun ölüme Kaç hemen ordan onu görünce Sen kralsın Popeye pvpde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Popeye, 11 June 2003 04:24 tarihinde demiş ki: bu kadar gırtlagına düşkün adam görmedim ya BLAQ olup çıkıcaksın kedi bu gidişle söylemedi deme[hline]Dark-dr benim adım Adamı pvpde dagıtırım Rastgele herkese saldırırım Korkmam kimseden bi kişi dışında Saygıyla eğilirim onu görünce Ustamdır o benim pvpde Canınamı susadın gidiyosun ölüme Kaç hemen ordan onu görünce Sen kralsın Popeye pvpde [hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 wiş allahım inanmıyorum o ne espriydi ööle yaaa harcanıosun buralarda..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 blaq yat uyu ÖSS n yok mu senin[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ne zmn açılıyomuş bu meretin şubesi[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: bLaQ, 11 June 2003 04:26 tarihinde demiş ki: wiş allahım inanmıyorum o ne espriydi ööle yaaa harcanıosun buralarda..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Valla biz harcaniyoruzda seni bozdur bozdur harca bitmezsin..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Yine süper bi espri :D[hline]IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 valla benim bu aralar yemekten çok yememeyi düşünmem lazım[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 euh. harbi ya milletin salyalarını akıtmayamı çalışıon o saatte CIK CIK CIK :yapma: ;) övünmek ve reklam yapmak gibi olmasın ama, 8-) Samsun'da iskender dediğin zaman millete, bizim restaurant'ı sölerler. " Uludağ İskender Restaurant " A- Abi burda iskender yapan bi restoran varmış nirde ora? B- He sen Uludağ'dan bahsedion! Şurdan yukarı çık orda :-P A- Saolasın. PS: iskenderle ilgili bi topic açılınca dayanamadım bunu sölemeye. amacım hava fln deil yani ;) yanlış anlamaın da..[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar