Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

birine hakaret etmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Flassh said:

aile çok vizyonluymuş tebrik ederim.

abi cidden böyle insanlar var. cocugunu avrupadan trye yatılı okula yolladan bile gördüm

cıldırdım ilk duydugumda hahah

mersedeste çalışıyom. kamyonla mal almancı var. akp destek seviyesi %40larda. adamlar almanyada büyüyüp okuyup MÜSLÜMAN ÜLKE diye trye gelmiş. ezikliği kaldıramamışlar, küçük denizde büyük balık olmak hoşlarına gitmiş.

ingilizceyi herkes biliyor, üstüne almanca da koydum, daha üniversitedeyken stajerken mersedes beni kaptı, demek ki ben süper bir insanım diye allahın dağına 7.30 mesaisine gelen enayilerle çakışıyorlar.
Mesaj tarihi:
Flassh said:

totemic said:

Feamer said:

said:
Solothurn/Switzerland - Derendingen'de dünyaya geldim. - İsviçrede doğdum büyüdüm orada okudum, bir kaç sene önce Türkiyeye geldik. - İnşaat Mühendisliği okumaktayım , Ankara'da. - Aslen Erzurum Oltu'luyum. Namıdeğer dadaş kızıyım yani :) - ha birde şeyy.. - Ben akpli değilim arkadaşlar anlayın artık, ve saçma saçma yorum yapmaktan bıkın. - Not daha ekleyeyim fetöcüde değilim :SDFD:A ÇILDIRIYORUM :DSFDS:FAD:FS

aile çok vizyonluymuş tebrik ederim.

abi cidden böyle insanlar var. cocugunu avrupadan trye yatılı okula yolladan bile gördüm

cıldırdım ilk duydugumda hahah

genelde akpli oluyor onlar, ya yurt dışında cemaat işleri çok bi de buluyoalr seni bize katılmassan böyle önüne taş koyarız falan kandırıyolar korkak insanları salak salak işler yaptırıyolar osnra
  • Yeni Oluştur...