Masticore Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Artik katlanamaz oldum . Hangi siteye girersem gireyim bir reklam cikiyor. Sadece giriste olsa iyi ,her link'e tikladiginda acilan reklamlar var. android'de cozumleri varmis ama ios kullanicisi olarak artik dayanamaz oldum. Yokmudur bunun cozumu ya :( . Bir suru block programi var aslinda ama hangisini satin almali ? Bir kac tane denedim hep patates cikti. Bazilari bir sure duzgun calisiyor sonra yine patatese bagliyorlar. Gina geldi artik . Shut up take my money mod'undayim :( Bi de artik haber siteleri iyice zivanadan ciktilar. Para kazanicaz diye , korsan dizi sitelerinden farki kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 adguard var. özelden gel 6 aylık free vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Android'de Chrome için adblock extension veya app'i var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 android'de chrome'a eklenti yükleyemiyorsun maalesef. koyıyım madem tek kalmasın sdfgj http://www.comss.info/page.php?al=Adguard_Android_comssru 3 aylık free android sürümü adguardın. rus giveaway sitesinden. güzel site takip edilebilir bu arada. host, proxy dosyası gibi düşünün ama düşürmüyor internet hızını. uygulamaları ve chromedaki reklamları engelliyor. adguard dns'de kullanabilirsiniz ekstradan. hem dnssec + dnscrypt + log tutmuyor dns. tracker ve reklamlarıda engelliyor. modeme yazıp, bütün cihazlarınızda engelleyebilirsiniz default olarak. tek eksiği dns'nin reklamı engelliyor ama alanı gizlemiyor. boş boş kalıyor orası görsel açıdan kötü. adguard programında bu yok. ayrıca comms sitesinde 6 aylık free pc versiyonuda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Bu: https://itunes.apple.com/tr/app/adguard-pro-adblock-privacy/id1126386264?mt=8 Ucretli, ama en iyisi. Local VPN kuruyor, obur VPN'lerle de uyumlu, local VPN'sinde tum reklamlari, takipleri engelliyor. Tum applarla calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Bu da ios'ta chrome la çalışmıyodu yanlış hatırlamıyosam yoksa iyi baya GERGE said: Bu: https://itunes.apple.com/tr/app/adguard-pro-adblock-privacy/id1126386264?mt=8 Ucretli, ama en iyisi. Local VPN kuruyor, obur VPN'lerle de uyumlu, local VPN'sinde tum reklamlari, takipleri engelliyor. Tum applarla calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 çalışmıyor diye biliyorum aynen. şu an ama vpn reklam engelleyici üzerine çalışıyorlar. oluştururlar yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Pro'su calismali, Chrome ile denerim 1-2 saate, bekleyin oyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Reklamli bir sayfa verin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 sozcu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Reklamsiz cikti Sozcu. Hic yok reklam. Bir kac site daha bakayim isterseniz, sonra silerim Chrome'u. Firefox kullaniyorum ben tum cihazlarda, Safari Android ile synclanmadigindan ona gecmen durumunda kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 hmm en son nisanda forumlarında söyleniyordu demek ki düzeltmişler bile. hll adguard şu siteleride dene bi mangareader.net -yan taraflarında reklam olmalı- animeshow.tv -bir bölüme izlemeye gir mp4video sunucusu reklam çıkartıyor ilk. o yoksa başarmışlardır- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Reklamsiz hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 düzeltmişler o zaman. başka hayvani reklam olan site gelmiyor aklıma. adguard ve ublock origin rules. -maalesef ublock sadece eklenti ama para vermek istemeyen veya bazen adguard firefox test pilot sitesinde misal sıkıntı çıkartıyor uygulamayı yüklerken. serfitika adguard'dan geçtiği için kabul etmiyordu benden. onun için ublock origin eklentisini bilgisayarda kullanabilirsiniz- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 pro'da da yazmıyor chrome destekliyor diye.. şimdi normali kurdum da o da sadece safari üzerinden content blocker olarak ekliyorsun. chrome üzerinden çalışması için napmam lazım? Boşuna almiyim şimdi emin olamadım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Pro olani kurunca DNS'sini acacaksin. Local VPN kuruyor o, tum agi kendinden gecirip reklamlari engelliyor. Normal VPN olarak da Tunnelbear kullaniyorum, ikisi uyumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 hmm ok pro'yu yükleyince çıktı seçenek normalde gözükmüyor bari koyup pro feature falan yazsalarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 iOS da firefox var mı? androidde firefox yükleyip adblock plus eklentisini kurdum üzerine. kafam rahatladı. zaten g.t kadar ekran, sayfaların yarısı reklam doluyor bu yüzden. iyice b.kunu çıkardılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Local DNS çalışmasının pile bir etkisi oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Ben fark etmedim. Local DNS calistirmiyor zaten, local VPN. VPN kendi DNS'sini kullaniyor, Adguard DNS'yi. Baska seyler de var, sadece o degil sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Muhabbet android uzerinden mi yapiliyor :( Iphone'da ne yapicaz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Yoo. Hep iOS icin konustum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Ios için TunnelBear'ın BlockBear'ı var. güzel çalışıyor Bedava bir de. https://blockbear.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 adguard mukemmel,sayesinde gb larca reklam izlemekten kurtulduk.Gergenin onerisiyle gecmistik,cok basarili program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Adguard VPN kurduğundan tüm applarla çalışıyor, ondan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar